Kayseri melikgazi hava indirme askerlik nasıldır?
Orada askerlik yapan varmı?
Orada askerlik yapan varmı?
Merhaba değerli kardeşim... Askerlik konusunda bir tecrübem yok :) fakat Kayserimiz her manada çok güzeldir lise yıllarımda jandarma bölgesi civarında ayak üstü erlerle sohbet etmiştim herkes buranın çok güzel bir şehir olduğunu fakat kış aylarındaki soğuk nedeniyle ufak bir serzenişte bulunuyorlardı... Çok yakın bir arkadaşım askerlik görevi için İstanbul'dan Kayseri'ye geldi kendisi dizi oyuncusudur ve inan geri hiç gitmek istemedi... Melikgazi semti ise Kayserinin şehir merkezidir şimdiden tez vakitte hayırlı teskereler diliyorum...
Her şey gönlünüzce olsun...
Sevgilerimle...
Teşekkürler. Benim askerliğim bitti zaten. Arkadaşım oraya düştü nasıl bir yer olduğunu merak ediyordu. O yüzden sordum.
Rica ederim... Arkadaşınızın görevi şimdiden hayırlı uğurlu olsun kendisine kolaylıklar dileklerimi iletin lütfen... Umarım diğer arkadaşlarımız sizlere yardımcı olabilmiştir bu konuda mutlu bir gün geçirmeniz temennisiyle...
Ne güzel konuşuyorsunuz. :)) Teşekkür ederim iletirim. ):)
Ben size çok teşekkür ediyorum nezaketinizden dolayı... Akşamınız güzel ve hayırlı olsun... :)
Maşallah maşallah :) Sağolun sizinde inşaallah.
Teşekkürler yüce takdiriniz için.. :) Artık bu sözlerden soğudum nedenini anlıyorsunuzdur umarım o nedenle size eşlik edemeyeceğim maalesef... :) Sevgiyle kalın... :)
Sizde sevgiyle kalın iyi akşamlar..
Askere mi gidiyosun :) en büyük asker bizim asker o zaman :D
Hayırlısı kardeşim ;)
Yokk bee benim askerliğim biteli 2 yıl olacak. :)) Bir arkadaşım oraya düştü. Benden sormamı rica etti sordum. :))
o arkadaşın çok ta şanslı değil, hava indirme zincidere falan filan.. hani ülkenin tam göbek deliğinin çukuruna havada götüne tekmeyi koyup atıyorlar.. eğer usta oraya düştüyse zaten temelli tuttu... :
Komando okuludur orası orayamı cıktı askerlik senin? Kayserinin ortasında dır orası.. Ne olarak gidiyrsun?
Ben askerliğimi yaptım. Arkadaşım düştü oraya komando olarak bana sor dedi.
o zaman şapa oturmuş. :))
uzun dönem :))
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar