Batuma gitsem kumarhanede iş bulmam zor olur mu?
- İnstagramda batum kumarhane hesapları var iletişim numaraları var rezervasyon ya da bilgi almak için herhalde oradan yazsam olur mu çalışmak istediğimi
Batuma gitsem kumarhanede iş bulmam zor olur mu?
Batum kumarhanelerinde çalışabilmen için ingilizce Rusça ve Türkçe bilmen lazım. kurpiyelerden bahsediyorum tabii ki. Zaten çoğunun müdürü Türk orada ki kumarhanelerin. Parası güzel ortamların ne kadar nezih olduğu knousunda bir şey diyemem fakat kurpiyeler için nezih gibi görünüor en azından...
İnglizcem ve rusçam yok. elbette önemlidir çok prestijli yerler için ama olmasada olur bence çünkü buradan gidip çalışanlar varmış herkesin Rusça ve İngilizce bildiğini sanmıyorum
Ama zaten direkt kurpiyer olarak çalışamam önce sistemi bilmek lazım bildiğim kadarıyla önce kumarhanede garson olarak başlanıyor
Şöyle ki Gürcistan da bi 9-10 ay yaşadım. Patronumla birlikte her hafta farklı bir kumarhaneye gitmişizdir batum da. Adam her gittiği yerde vip olduğu için bende vip kartına sahiptim. Pek çok kurpiyerle sohbet etme muhabbet etme şansım oldu. Elbette çalışabilmek için dil lazım değil. Fakat eleman alırken bu özelliklere sahip insanları tercih ediyorlar. Hiç bir şey olmasa bile Gurcülerin çoğu Rusça ve Türkçe biliyorlar Batum bölgesindekiler. Onlar sizden hep bir adım önde olacaklardır. Bunu delebilmek için de çoğu kumarhanenin müdürü neyin Türk oluyor dedim zaten. İmkansız değil fakat bu insanlar bir adım daha önde. Bu yüzden söyledim. Gürcistanın pek çok yerine gittim. Bizdeki doğu batı gibi farklı bölgelerde gürcüler gürcüce konusamıyorlar ama ortak dilleri rusçayı hepsi biliyor neredeyse :)
O konuda bilgi sahibi değilim işte :) Fiziksel olarak iyiysen neden olmasın...
Teşekkür ederim söylediklerin bilgilendirici oldu dediğin gibi 1 den fazla dil bilenler herzaman bir kaç adım öndedir bu sadece kumarhane değil birçok iş için geçerli bende zaten gidip başlarsam mutlaka ekstra bir dil daha öğrenmeye çalışırım
Dövmem var benim boyınum da kolumda elimin üstünde falan bu sorun olur mu
Olmazzz. Fiziğin düzgün is bakımlıysan bir problem olmaz. Her türlü müşteri geldiği için takılmazlar boyle şeylere dövmeli çok kurpiye kadın gördüm.
Kurpiyere takıldım kaldım pardon çalısan kadın diyeyim. Ama garson ama şef ama kurpiyer ma dansçı
Teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
Yayincilarin sana sapilik yapip kesitlerinin reelse dusmesini istiyorsan neden olmasin
O ne alaka ilk defa böyle bşy duyuyorum yayıncı ne alaka reels ne alaka soruyu tekrar oku istersen
Kumarhanede çekim yapmak yasak
Canlı yayınıda duydum ama ilk defa böyle bir şey duyuyorum hiç reelslerde öyle bşy de görmedim
Kumarhane içinde zaten öyle bşy olamaz çekim yapmak yasak çünkü ama canlı yayında da böyle bşy olduğunu ilk defa duydum
Hımm anladım evet öyle bi iş ilanı da vardı ama bu canlı yayın olsa bile yine gürcistana gidip orada ikamet etmen gerekiyor söylediler zaten canlı yayın olduğunu bunun içinde çalışma izni çıkarıp gürcistana gitmem gerekiyor
Bende canlı yayınıda düşünmüştüm şimdi böyle bşy olur mu yani reels düşme falan
Niye olsun buradan çalışma izni çıkaracaklar kalkıp batuma gidicem bu işi yapıcam reels lerimmi düşsün ortalığa tamam kötü bşy yapmıyorum ama maskara olmak istemem
Çok zor, Gürcüce, Rusça ve İngilizce bilmen gerekiyor en başta.
İngilizcem ve rusçam yok. Elbette önemlidir çok prestijli yerler için ama olmasada olur bence çünkü buradan gidip çalışanlar varmış herkesin Rusça ve İngilizce bildiğini sanmıyorum
ama tabiki dil bilenler herzman bi kaç adım öndedir bi süre çalıştıktan sonra bende dil öğrenmeye çalışıcam
Seni orada bir güzel yerler zaten kumar haramdır
Fiziğin önemli bu iş için
Kumarcılar parmak atar gitme
Seni orada silkerler
Batakhaneler için geçerli dediğin ben biraz daha üst seviye yerlerden bahsediyorum senin ömrün boyunca görmediğin paraları bi günde harcıyorlar öyle adamlar kurpiyerlerle pek ilgilenmez
Eskort çoğu abim
Ne yapcan orada
Çalışıcam
Ne olarak
Kurpiyer olarak ama tabiki hemen olmaz önce sistemi bilmek lazım Bi süre sistemi öğrenmem için garson olarak çalıştırırlar herhalde
Aynen
Kumar haramdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?