Diğer Psikiyatrik ilac gousumu büyüttü bırakınca eski haline döner mi? Shhdehdhhdh765 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İlaç adı risperdal gousumden sütte geliyor ilaçtan dolayi Psikiyatrik ilac gousumu büyüttü bırakınca eski haline döner mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. dönebilir evet 0 0 Yorumla
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hangi ilaç? İlaç ismini söyle bakayım doktorum bu arada 0 13 Yorumla Shhdehdhhdh765 1 yıl Risperdal Yorumla Osanqqec 1 yıl Ne zamandır kullanıyorsun? Kaç mg Yorumla Osanqqec 1 yıl Yoruma yazınca pek iletişim sağlıklı olmuyor bu arada Yorumla Osanqqec 1 yıl O ilaç prolaktin hormonu sentezini artırabilir o da memeden süt saltılar Yorumla Sorayımbende 1 yıl Azmine hayran kaldım. Bir sonra ki adım ise aç bakayım görmem lazım memelerini olacak. Sende dikkatli ol @Shhdehdhhdh765 Yorumla Shhdehdhhdh765 1 yıl Akşamları bir tane alıyordum 6 ay kullandım baya büyüdü bırakınca eskisi gibi mi olcak Yorumla Osanqqec 1 yıl @Sorayımbende biliyorsun sanırım bu işleri? Meme her gün görüyorum buradan soru danışan kimsenin memesine merakım yok Yorumla Osanqqec 1 yıl Hayır eskisi gibi olmayacak Yorumla Sorayımbende 1 yıl Yav he he kesin öyledir. Yorumla Osanqqec 1 yıl @Sorayımbende? Birader bir katkın varsa sun sen de yoksa uza yorumumdan salça olma , sırf bu yüzden kimseyle yorumda konuşmak pek istemiyorum Yorumla Sorayımbende 1 yıl Ekmek elden gidiyor hatun kaçacak memesini actiramayacam desene Yorumla Osanqqec 1 yıl @Sorayımbende? Birader sen herkesi kendin gibi sanıyorsun sanırım ne bu kudurmusluk hayırdır Yorumla Sorayımbende 1 yıl Doktora bak doktora meme doktoru. Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ufak olanlar en güzeli 0 0 Yorumla
Snow2026 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Doktora danışın biz ne dersek yanlış olur 0 0 Yorumla
Alisungr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl İstiyor musun dönmesini 0 4 Yorumla Shhdehdhhdh765 1 yıl İstemiyorum Yorumla Alisungr 1 yıl İnan bana büyük göğüs o kadar güzel bişey değil Yorumla Alisungr 1 yıl Sütte mi geliyor diyosun Yorumla Shhdehdhhdh765 1 yıl Evt emenler hamilemisin diyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
dönebilir evet
Hangi ilaç? İlaç ismini söyle bakayım doktorum bu arada
Risperdal
Ne zamandır kullanıyorsun? Kaç mg
Yoruma yazınca pek iletişim sağlıklı olmuyor bu arada
O ilaç prolaktin hormonu sentezini artırabilir o da memeden süt saltılar
Azmine hayran kaldım. Bir sonra ki adım ise aç bakayım görmem lazım memelerini olacak. Sende dikkatli ol @Shhdehdhhdh765
Akşamları bir tane alıyordum 6 ay kullandım baya büyüdü bırakınca eskisi gibi mi olcak
@Sorayımbende biliyorsun sanırım bu işleri? Meme her gün görüyorum buradan soru danışan kimsenin memesine merakım yok
Hayır eskisi gibi olmayacak
Yav he he kesin öyledir.
@Sorayımbende? Birader bir katkın varsa sun sen de yoksa uza yorumumdan salça olma , sırf bu yüzden kimseyle yorumda konuşmak pek istemiyorum
Ekmek elden gidiyor hatun kaçacak memesini actiramayacam desene
@Sorayımbende? Birader sen herkesi kendin gibi sanıyorsun sanırım ne bu kudurmusluk hayırdır
Doktora bak doktora meme doktoru.
Ufak olanlar en güzeli
Doktora danışın biz ne dersek yanlış olur
Daha ne istiyorsun ne güzel işte
İstiyor musun dönmesini
İstemiyorum
İnan bana büyük göğüs o kadar güzel bişey değil
Sütte mi geliyor diyosun
Evt emenler hamilemisin diyor
hangi ilaç
Yan etkisidir bırakınca geçer maalesef
o hangi ilacmis ya