aşağıdakilerden hangisi yukarıdakilerden daha aşağıdadır?
aşağıdaki
yukardaki
ortadaki
aşağıdakinin yukarısındaki
yukarısındakinin aşağısındaki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu nasıl bir soru, beynim sonsuz döngüye girdi :P ne içtin doğruyu söyle :))
Uykusuzluk yan etki yapti herhalde :D Kafami karistirdin gece gece :D
Bu soruyu sormak icin bir insanda olmamasi gereken her sey sende yok :))
Bacım asagi yukarisini bosver senin iyi bir uyku cekmen gerek
Cevap
28Cevap
Değerli konugumuzun yanında daha değerli konugumuz hshdjxk
wqrqğroqwur9*qwerqwe0tğu0weğtuw0eqtiuweyutw9retyuiwetyuwe9ap
yukarısındakinin aşağısındaki ortadakinin altından yukardaysa eğer aşağıdakinin yukarısındakidir.
soruyu okurken hipnoz oldum mk aşağı yukarı aşağı yukarı.
lannnn sormayın böyle sorular uykumu kaçırıyonuz beynimin içinde geziyor soru cevaplamıyorum
beynimi ele geçiremiyceksin iblis :))
ozamn üç dileğim var senden :D
tescilli melekmisin önce bir kimliğini görek :))
hee sen nerenin meleğisin ne bakem hele bir :))
bu espiriden sonra bir gram uyku bırakmadın yani ( ama iyiydi )
dıt dıt dıt dıt beyin error :))
eyv esnada :)
beyin mcklaması yaşadım
Allahım sen bizleri koru site çökmek üzere :D
Karar veremedim hala bir yardimci olsan
Kafam karisyo ama
Oortadaki deyim bari
Ne oldu
Ne oluyoki ortada olunca
Duzgun bir cevap versene
Hayir hicte degil insanca acikla niye oyle dedigini
ve beyin koşarak uzaklaşır :D
En alttaki şık iste -.-
Senin canın sıkilmis :)
Yaaa :)
:/ IQ un tavanmı yaptı?
Sitenin gidişatı hiç iyi değil
Soru eksik😃😃
uykusuzluğun yan etkileri hep bunlar :))
dedim bile :))
valla sen bilirsin :D
Tek cevabı yokki
-A şıkkı olmaz. Çünkü A şıkkı bir "Aşağıdaki" dır ve "Yukarıdaki" nın üstündedir.
-B şıkkı zaten olmaz çünkü bir "Yukarıdaki" dır.
-C şıkkıda olmaz. Çünkü "Ortadaki"
-D şıkkı olmaz. Evet bir "Aşağıdaki" dir. Ama 1. durumda E şıkkı bir "Yukarıdaki" olduğundan onun yukarısındadır. 2. durumda evet D şıkkı aynı zamanda bir "Yukarıdaki" dir ve E şıkkıda aynı zamanda "
Aşağıdaki" olduğundan şartı sağlar ama 1. durum şartı sağlamadığından toplamda D şıkkıda değildir.
-E şıkkı değildir. Çünkü 1. durumda E şıkkı evet bir "Aşağıdaki" dir ve yukarıdakinin aşağısındadır. Bu durumda evet E şıkkıdır. Ama 2. durumda aynı zamanda E şıkkı bir "Yukarıdaki" olduğundan direk olarak 2. durum şartı sağlamaz ve genel olarak E şıkkıda yanlıştır
Ben en yukarda tek cevabı yok dedim.
1. cevap E
2. cevap hangi aşağıdakilerden.
3. cevap en son yorum atan kişi
4. cevap sayfanın en sonunda yazan yazı
nasıl baktığına bağlı. Aklımda bir sürü cevap geldi. Uğraştırma beni böyle şeylerle zaten acayip takıntılıyım bu tarz sorulara. :) Tam manyağına denk geldin haberin yok
Genelde kovalar böyle olur ama. İstisnai bir durum. Kovalar için "dehaların ve delilerin" burcu derler. :)
Ayrıca bu göreceli bir soru. Senin kafandaki cevap ne. Merak ettim. Çünkü tek bir cevabı yok. Çünkü soru
"aşağıdakilerden hangisi yukarıdakilerden daha aşağıdadır?" burada birini parametre alıyosun. ama hangisini alıyosun. parametre derken değişken. Yani matematikteki "x" veya "y" gibi. Bazılarınıda normal bildiğimiz aşağıdaki yukarıdaki demek için yazmışsın. Yani kısaca sen sorarken hangi mantıkla sormuştun.
Yani IQ'um 148 yazmışsın. Hiç yakıştımı şimdi. :))) ankette E yi işaretledim zaten. Yazacaktım. Sonra aklıma bişe geldi. Şimdi doğru cevaplarsam doğru bildin demez dedim. Cevabu öğrenmesinler diye. Yorumlara baktım aynen tahmin ettiğim gibi. E diyenlere cevap yazmamışsın doğru bildin diye. Uyanık seniiiii.
Ama helal olsun akşam akşam atraksiyon yaşadım. Uğraştırdın beni. Genelde kimse mental olarak zorlayamaz beni ama sen zorladın valla. Aslında ben kendi kendimi zorladım ama neyse. GÜZELDİ :)
Deme öyle. Yıkıldım şu an :)) ama iyi sallamışsın tutmuş. Mantıklı yani. Ama şu an 148 IQ ya inanasım gelmedi. Bu ara bende yaptırdıydım bir ara 150 çıktı ama her sitee farklı çıkıyor tam emin olamıyorum. Daha yüksek olmalı :). bir uzmanında yaptırıyım bakalım. Hangi bilim adamları benden daha az fark yemiş :))
mind fucked
Ortadaki
Üstün bir altinda ki.
Neyin kafasını yaşıyosun bunsaatte
e şıkkı bence
yandaki
A şıkkı
mümkün degil
oyle cunku
Romeo Ölmeli
hayat boş ya.