Gökyüzüne baktın ve yıldız kaydığını gördün. Tek dilek hakkın var kesin gerçekleşecek. Ne dilerdin?

Sadık ve beni gerçekten seven biriyle mutlu bir hayat dilerdim
İnşallah dileğin gerçek olur
Amin🤲
Teşekkür ederim ☺️
gerçek sevgi dolu mutlu aşk💞💕
Kim istemez ki 💖
Eveeeet😻
Cevap
10Cevap
Esimin oraya birdaha gitmemek üzere gelmesi her saniye sonsuzu tenimde olması
Umarım dileğin gerçekleşir
Amin
inş yanımdakiler de görmüştür allahım. şimdi anlatıp, hee öylemi tüh kaçırdık desene diyenleri duyup keyfimi kaçırtmayayım
Sahilde gece kumlara uzanıp gökyüzünü izlemek.. senin de en sevdiğin sanırım
Bayılırım
En son ne zaman izledin peki ya da zaten sahil şehrindeyim hep mi diyosun :)
Maalesef dahil şehrinde değilim neredeyse bir sene oldu.
Sahil*
Bu yaz nereye gideceksin peki? Kaş seçeneklerin arasında mıydı?
Bilmem her seye sahibim zaten ama galiba bir yere ait olmak eksik bende galiba bir yere ait olmayi dilerdim
Tanrım sen biliyorsun olayı
Bizde bilelim :)
Üniversite mezunu olmak olabilirdi
Bu olmayacak bir şey değil. İstersen gene üniversite mezunu olabilirsin. Hiçbir şey için geç değil bence
Okuyorum zaten iki dersi veremedim
İnşallah verirsin derslerini
İnşallah bakalım
Birini hiç tanimamis olmayi
💔
Olan oldu böyle olmasi gerekiyomus herkes bisey katarmis hayatina ondanda ögrendiklerim oldu
Kimse hayatımıza boş yere girmez. İyi ya da kötü mutlaka öğretmesi gereken bişey vardır.
Peki siz ne dilerdiniz
Ben insanların kalbinden kötülüğün hırsın silinip yerine koşulsuz sevgi geçmesini dilerdim. O zaman dünya çok güzel bir yer olurdu
Cook naif birisin bu cok belli ama bu dileğin cok zor hatta gittikce dahada zorlasiyo hayat kibar düsünceli insanlar için cok zor değisemezsin biliyorum sadece uzaklasabilirsin ben yillardir bunu yapiyorum
Güzel düşüncelerin için 🥰Senin de çok güzel bir kalbin var. Olmayacağını bile bile dilek tutuyoruz zaten.
Dilekler zaten olmasi cok zor seyler değilmi ☺️ben cok sert dururum mesela ama içim hiç öyle değil oda üzülmenek için beni tanidiktan sonra anlayabilirler ancak
O kadar tanımasına izin vermiyosundur bence.
Buda doğru kolay kolay izin vermem ama suda bi kere görünce kararimi veririm hissederim
Hislerin kuvvetli demek ki
Hisler var hayat tecrübesi var senin konusmandan cevaplarindan falan anlayabiliyorum mesela
Bizde az şey atlatmadık. Yıkılmadık sadece hafif bir kamburlaştık :)
Bende cok sey atlattim ama hiç bisey yıkamaz beni ben dogruyu yaparim gerisini onlar düsünsün burada olmazsada öbür dünya var ya bide kızlar hiç yıkılmasin üzülüyorum onlara hayat adil değil sanki sizin isiniz daha zor
Kimse yıkılmasın ki başkasını yıkmaya çalışmasın. Hayat zor gerçekten. Doğruyu yaptığından eminsen zaten hiçbir şey yıkamaz seni
Takip etsem sizi olur mu belki baska zamanda konusuruz
Olur tabi ki ne zaman istersen konuşuruz 🥰
Var bir duamız
Onu duymak için toplaştık :)
İnşallah olur diyelim o zaman :)
En kısa zamanda atanmak istiyorum
Huzur dilerim Mutlu ve rahat olmayı
Dünyaya çarpmasını
Onunla evlenmeyi dilerdim
İnşallah evlenirsin
Yaaaa nedenn
Kendi kaybeder boş ver
Dilediğim her şeyin gerçekleşmesini
Tek dilek var ama olmaz ki :)
iş bulabilmeyi
İnşallah en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun
amin. teşekkür ederim
Kadınların delirmesini dilerdim 😃😃🌟
Sana mı
Yoo yoo kendi kendine bir akıllı sen kal. 😃😃onlara değnek tutarsın olmaz mı😅😅 hem ben kadınların hepsiyle nasıl başa çıkarım
Delirmesini istiyorsan başa çıkmayı göze alacaksın 🤣
Yoo işte bir birlerine sararlar işte ne bilim düşünsene bütün kadınlar deli 😅😅😅gerçi başımızı belamı olur dersin 😅🥴🥴
Bütün kadınlar zaten deli bence başka bir şey dile 🤣
Bence şeytanlar ama deli değiller sadece işelerine gelirse deli😅😅 yaa bir şey sorcam bu insanlar yengeç ya da bu karides ya da böyle böcek gibi deniz canlıların ı nasıl yiyorlar 😅😅😅demin beri videoları görünce ayyy midem Allah bullak
İzleme o zaman 🤣bir de kadınları anlamak zor dersiniz 🤣
Zor mu bence imkansız ya🥴🥴😅 niye kızıyorsun izlemem. Tamam
Kızmadım 🤣
🥴🥴🥰🥰 Allah razı olsun
Hayatım dakinölü gibi
Naber YKB ettim yazdım
YKB Ne bilmiyorum
T. Kb ettim yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar