Diğer Bir hayvan olsanız ne olurdunuz, diyeyim mi? aytenlikaadın Takip Et Bilge Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor 🤭 Güncellemeler1 yıl Kendini hayvana benzeten kisiler neden ozm soruma cevapliyor anlamiyorum jfkfk 😅 Bir hayvan olsanız ne olurdunuz, diyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. söyleyebilirsin evet 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🦁 aslann
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Söyle bilelim dişi kurt olduğumu, dişi kartal da olabilir, dişi jaguar da üçü de en sevdiğim hayvanlar. 0 3 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl ozm bende 🐆 diyorum Yorumla aytenlikaadın 1 yıl jaguar Yorumla SheWolfWoman 1 yıl Çok severim evet 😃 teşekkürler 🌸✨ Yorumla
BirşeySorabilirmiyim Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 65% 1 yıl Diğer konusunda 455 cevap paylaştı. Bal porsuğu 😀 https://youtu.be/5cDSIzI02E0?si=CH8W8SijGWK_ATiq 0 0 Yorumla
Shizoo007 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnşallah bana yakışan olur yoksa gelir ümüğüne çökerim 🤣 0 2 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🦬🦬 nfkfkf boğasin sen Yorumla Shizoo007 1 yıl Heryerde farklıyım canım benim tek boğa değil ortamına göre değişiyor 🤣🤣🤣 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur 1 5 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Zebraa 🦓 Yorumla Ayhan67 1 yıl Sevmedim 😅😅 Yorumla Ayhan67 1 yıl Saçlar yüzünden anladım şimdi 🤣🤣 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Ahahaha aynen ozm Panda diyeyim 🐼 Yorumla Ayhan67 1 yıl Teşekkürler 😅 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunu yanıtlasam mı korktum 😂 0 8 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🕷 iğh su örümceklerden tiksinirim hele evimde olsa ta babami ararim gel diye Yorumla MrConfused 1 yıl Benden bu kadar mı tiksiniyorsun 😂😂 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 😂 olabilir de olmaya bilir de saka saka ama bu dünyada kimseye güvenmiicen olabiliir yanii jdkdkd Yorumla MrConfused 1 yıl Yazdım bunu 😂😂örümcek olmamıştım ona da sayende tik attım 😂😂 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Artik bir spidermansin daha ne istiyon haci Yorumla aytenlikaadın 1 yıl En güzel hayvani sana benzettim kiymetini bil örümcek Adam Yorumla MrConfused 1 yıl Neyse aldın gönlümü tamam 😂😂 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 😂😄👌🏻 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 852 cevap paylaştı. De bakalım ama şöyle hoyrat bir şey söyle😀 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐇🐇 Yorumla
Kendihalinde777 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle kedi olurdum 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐱🐱 ozm kedi Yorumla
onnumara_ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Panter ya da kurttan başkası olmam hanfendii 0 2 Yorumla onnumara_ 1 yıl Güncel "Gidipte bizi devekuşu seçme diye Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Istedigimi secerim gercekten garipsin deve kusu olacak degilsin ya bu bir şaka amaçli Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hayvan da olmayalım ya 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🦧🦧 jdkd Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 802 cevap paylaştı. Benden hayvan olmaz 🤣 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. De bakim 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🦊🦊 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Söyle tabii 0 5 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐈⬛🐈⬛ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Kara kedi mi 😅 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Tamam sarişin kedi ol bari jfjf 🐱🐈🐈 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Sarişin da görseldeki kediyi görünce öyle yaptim cok tatli tam kara olmasa da iste Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Ahaha kara kedi hep kötü manada kullanılır o sebepten :D Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Söyle 0 2 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🦝🦝 Yorumla kafkass31 1 yıl Geçmişte de benzetildim doğru Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aslan mı olurdum? 😅 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl tamam asln Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Söyleyin... 0 2 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐕🐕 Yorumla onur26vw 1 yıl Köpek mi? Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 794 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐶🐶 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. neymişim ki 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐆🐆 Yorumla
nazyldz2003 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Eşşek 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Tm 😅 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Olur 0 2 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐑🐑 kuzucukk Yorumla Coraline-0 1 yıl Teşekkür ederim 😅 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Olurr 0 3 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🕊🕊 Yorumla isimsizdiss 1 yıl Evet nokta atış Yorumla isimsizdiss 1 yıl Kuş gibi uçuyorum mutluluktan Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Buyrun 0 2 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐈⬛🐈⬛ Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Kedii Yorumla
s straliiewygꯁ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 2 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐥🐥 s straliiewygꯁ 1 yıl Ay ben cok severim
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oluy 😅 0 4 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐞🐞 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Ugur böcekk Yorumla u 27esmerim 1 yıl Uysss sende muhabbet kuşu 🥰❤️😘 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Uyy yerim Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl haha neymişim 0 2 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐧🐧 Yorumla sugarrirem 1 yıl yok be hshs Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. Pamuk 0 6 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Anliyorum Yorumla Daiask 1 yıl Sence ne olurdum ki Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🦔🦔 Yorumla Daiask 1 yıl Teşekkür ederim bir arkadaşım Aslan olur senden demişti eski kız arkadaşım da ayı demişti 😢😢😂 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 😂 hahahaha Yorumla Daiask 1 yıl Öyle yani 😂😂 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 687 cevap paylaştı. Olurr 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐎🐎 Yorumla
Tianaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hadi söyle 0 2 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐦🐦 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Kuş Yorumla
Verenegurban Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 906 cevap paylaştı. De bakalım 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🫎🫎 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. de hadi:) 0 4 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐓🐓 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl kahvemi ısmarladın o ne öyle:) Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Profiline baktim aklima direk beyaz kirmizi tavuk geldi jfkf Yorumla TipSizAdam06 1 yıl :))) iyi kızarmış tavu kgelmediyse :)))) tavuk ne ya :)))))))))) Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 848 cevap paylaştı. De bakalım 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. de bakalim. 0 0 Yorumla
Casillias001 Takip Et Bilge Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. geldi 4-5 likler 0 1 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl 🐀🐀 Yorumla
StrangeStory90 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl Kedi 0 2 Yorumla aytenlikaadın 1 yıl Tm kedi 😅 Yorumla StrangeStory90 1 yıl Sorunun tamamını okumamışım😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
söyleyebilirsin evet
🦁 aslann
Söyle bilelim dişi kurt olduğumu, dişi kartal da olabilir, dişi jaguar da üçü de en sevdiğim hayvanlar.
ozm bende 🐆 diyorum
jaguar
Çok severim evet 😃 teşekkürler 🌸✨
Bal porsuğu 😀
https://youtu.be/5cDSIzI02E0?si=CH8W8SijGWK_ATiqİnşallah bana yakışan olur yoksa gelir ümüğüne çökerim 🤣
🦬🦬 nfkfkf boğasin sen
Heryerde farklıyım canım benim tek boğa değil ortamına göre değişiyor 🤣🤣🤣
Olur
Zebraa 🦓
Sevmedim 😅😅
Saçlar yüzünden anladım şimdi 🤣🤣
Ahahaha aynen ozm Panda diyeyim 🐼
Teşekkürler 😅
Bunu yanıtlasam mı korktum 😂
🕷 iğh su örümceklerden tiksinirim hele evimde olsa ta babami ararim gel diye
Benden bu kadar mı tiksiniyorsun 😂😂
😂 olabilir de olmaya bilir de saka saka ama bu dünyada kimseye güvenmiicen olabiliir yanii jdkdkd
Yazdım bunu 😂😂örümcek olmamıştım ona da sayende tik attım 😂😂
Artik bir spidermansin daha ne istiyon haci
En güzel hayvani sana benzettim kiymetini bil örümcek Adam
Neyse aldın gönlümü tamam 😂😂
😂😄👌🏻
De bakalım ama şöyle hoyrat bir şey söyle😀
🐇🐇
Kesinlikle kedi olurdum
🐱🐱 ozm kedi
Panter ya da kurttan başkası olmam hanfendii
Güncel "
Gidipte bizi devekuşu seçme diye
Istedigimi secerim gercekten garipsin deve kusu olacak degilsin ya bu bir şaka amaçli
Hayvan da olmayalım ya
🦧🦧 jdkd
Benden hayvan olmaz 🤣
Söyle merak ettim 😅
Benden hayvan olmaz, fıtratım yok
De bakim
🦊🦊
Söyle tabii
🐈⬛🐈⬛
Kara kedi mi 😅
Tamam sarişin kedi ol bari jfjf 🐱🐈🐈
Sarişin da görseldeki kediyi görünce öyle yaptim cok tatli tam kara olmasa da iste
Ahaha kara kedi hep kötü manada kullanılır o sebepten :D
Söyle
🦝🦝
Geçmişte de benzetildim doğru
Aslan mı olurdum? 😅
tamam asln
Söyleyin...
🐕🐕
Köpek mi?
Söyle bakalım
🐶🐶
neymişim ki
🐆🐆
Eşşek
Tm 😅
Olur 💅🏻
🦇🦇
Olur
🐑🐑 kuzucukk
Teşekkür ederim 😅
Olurr
🕊🕊
Evet nokta atış
Kuş gibi uçuyorum mutluluktan
Buyrun
🐈⬛🐈⬛
Kedii
Evet
🐥🐥
Ay ben cok severim
Oluy 😅
🐞🐞
Ugur böcekk
Uysss sende muhabbet kuşu 🥰❤️😘
Uyy yerim
haha neymişim
🐧🐧
yok be hshs
Evet
🦒🦒
Pamuk
Anliyorum
Sence ne olurdum ki
🦔🦔
Teşekkür ederim bir arkadaşım Aslan olur senden demişti eski kız arkadaşım da ayı demişti 😢😢😂
😂 hahahaha
Öyle yani 😂😂
Olurr
🐎🐎
Hadi söyle
🐦🐦
Kuş
De bakalım
🫎🫎
de hadi:)
🐓🐓
kahvemi ısmarladın o ne öyle:)
Profiline baktim aklima direk beyaz kirmizi tavuk geldi jfkf
:))) iyi kızarmış tavu kgelmediyse :)))) tavuk ne ya :))))))))))
Pand
Civciv
De bakam
Olur
Olur de
ne olurdumm? 🦊🐱🐨
arı , sokardım
De bakalım
De bklm
de bakalim.
Deme sağol
geldi 4-5 likler