AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu ciddi ikişki isteyenler için diyelim bence
Peki nasıl anlıyor nasıl belli edecek?
Yani bir insanla ilk buluştuğunda samimiyet sıcak kanlı biraz iyimser birine benziyor diye akılda oturtabiliriz biraz ama tam anlamıyla anlamak için biraz süre gerekir
Evet doğru kısmen ama bazı insanlar şaşırtabiliyor önyargı ile davranıp sonra hadi ya nasıl ! Dediğimi hatırlıyorum
saçmalamış. ilk oturduğunda karar veremezsin. öncesi yazışıyorsanız bile ilk oturduğunda direk kusurları görür. sonra bağlanır
Alakası yok. Konuşması hayata bakış açısı genel kültür seviyesi ortak hobiler 1 buluşmada anlaşılmaz
Banada öyle geliyor biraz
bazıları karar veriyor bazıları menüye bakıyor işte bu da gerçek :d
İlk bulusma cok onemli. Hanfendi edepli duzgun giyinmis vucut hatlari ortada degilse hmm diyorum. Sonra muhabbete bakiyorum, gecmisini ufaktan kurcaliyorum falso cikmazsa ikinci hmm geliyor. Sonra hesap vakti ortak odemek icin samimi sekilde (dümenden değil) 40 takli atiyor ve en son uzatmamasi gerektigini soyledigimde susup kenara cekiliyorsa tamam bundan olur diyorum. Boyle bir kiz bir kere denk geldi o da pust ailesi yuzunden olmadi.
Oturmaya gerek yok bir bakista anlasilir
Giyim tarzi konusmasi hareket davranis yanindaki insan tipleri yuruyusu gözleri etrafa bakışı vesare...
Doğru bizim için de öyle
Yani yüzde 90 his ediyorsun
Peki nasıl anlıycaz nasıl belli edecek?
Bunu sen anlamayacaksin o anlayacak
Tamam nasıl beli edecek bana
Ben ilk buluşmada direk söyledim.. daha oturmadan yanıma gelirken his ettim oturnca da ilk sohbet direk söyledim biz direk evlencez die ve evlendim
Oda bana hep evlilik lafı açtı ama şu an aramız açıldı anlamadım
Dekolteli paylaşım yaptım ve eski eşimle fotomu kırpıp sadece eski eşimin gözü görünüyordu, kafa kafaya yaslanmış şekilde foto. dun de eski eşim yazdı bana o mesajı paylaştım, ve sana dönmem diye gonderme de yaptım, konustugum çocuk hepten uzaklaştı benden , hergun yazıyordu evlilik lafi konusuyorduk. bugün oda eski sevgilisini eklemis, ciddi şekilde ayrılmıştılar çünkü o kızı annesi kabul etmiyor onların iş olmaz yani?
Aferim sana seni tebrik ederim helal olsun sana
Sana bisey soyleyimmi bulup bulabileceğin en doğru adam çıkmış karşına ve sende onu kaybetmek için tüm tuşlara bastin
Helal olsun sana o adam sana geri dönmez bittirdin kendini adamın icinde
Ama ben eski eşime dönmem asla diye paylaşım yaptım buna mutlu olması gerekiyordu
Hayır işte sen kafanda eski eşini çıkarmış olman lazim ona karşı hiç bir duygu olmaması lazımdı nefret bile.. sen doğru adama yanlış yapmişsin
Senin düşünce tarzin farklı ve seni baştan komple herşeyi anlatmak gerek yeniden herşeyi öğretmek gerek bunun içinde epey zaman harcanması lazım
Haklısın ama onun ilişkisinden de olmaz annesi o kızı kabul etmiyormuş kız düzgün biri değil çünkü neyse tekrar eklmis ama kızı?
Hiç paylaşım yapmiyim ölü taklidi ise yararmı sensizlik merak uyandırır? Şimdiye kadar ne geldiyse başıma paylaşım yapmaktan geldi Bi durayım artık kalsın hersey böyle nasılsa?
Emin ol senin yaptığın harekletler yüzünden eski daha kıymete bindi eskiye daha çok dönmek istedi
Nasıl duzeltebilirim🥲
Hiç yaparak duzeltemezsin... Sesiz kal bakalım paylaşım yaptıkça iyice batiriyorsun bir durul bir durgunlas bakalım ne olcak.. ve giyiminde dikkat et çocuk haklı boşanmış kızsin madem dekoltene dikkat et adam belkk fark eder
Evet asla paylaşım yapmıcam artık pişman oldum ama o kızla zaten yine çok sürmez onların ki olacak iş değil ama ben şu an çok canım sıkılıyor 😭😭
Bekleyeceksin kader kısmet neyse o olacak ama unutma onu ona sen ittin
Evet ama biten iliski yine bitmeye mahkumdur uzun sürmez dimi 🥲😥
Seninkide bitti ona bakarsan sana da geri dönmesi zor
Beni daha yeni tanıyor biseyler yaşanmadı dönme ihtimali yüksek yeni biriyim çünkü? O kızla 2 sene yatıp kalkmis ve o kız ona daha imkansız aralarında çok fazla kötü olaylar geçmiş ve annesi zaten gelin olarak kabul etmiyor
Seni gelin olarak annesi kabul edecekmiydi onu da bilmiyorsun ki daha.. o adam da boşanmış birimi yoksa hiç evlenmemiş mi
Bekar o , bana hep evlilik lafı açtı evlen artık düzgün biriyle dedi ve annem bana yaşın geldi evlen diyor dedi hep bundan bahsediyor bana , ikimizinde babalimiz rahmetli sadece annemiz var? Bu sevgilisi olduğu kız bakire diye biliniyor ama değilmiş yatıp kalkiyormuslar ve pavyon gibi yerlerde arkadaşları var kızın ara sıra gidiyor öyle yerlere annesi kesinlikle karşı onların ilişkisine
Anladım.. hakkında hayırlısı olsun bari dua et hayirlsyla iste o zaman.. hakkı sende düzgün biriyle evlen seni ssven mutlu edecek biriyle evlen artık. Bunun icinde sürekli dua et
Çok teşekkür ederim sağol sence dönermi bana?
Umarım döner madem seni düşünen iyi biri en azından kıymetini bilir.. ama sende değiş artık giyime paylaşımlara dikkat et
Çevrim içi oldu şimdi ama asla artık nokta bile paylasmiyom sabit kaldım şu an
Offf saçma sapan şeyler
Doğrudur
Peki nasıl anlıycaz nasıl belli edecek?
Her kadın anlamaz bunu
Zaten az önceki sorumda çocuk uzaklaştı benden 🥲
Niye
Dekolteli paylaşım yaptım ve eski eşimle fotomu kırpıp sadece eski eşimin gözü görünüyordu, kafa kafaya yaslanmış şekilde foto. dun de eski eşim yazdı bana o mesajı paylaştım, ve sana dönmem diye gonderme de yaptım, konustugum çocuk hepten uzaklaştı benden , hergun yazıyordu evlilik lafi konusuyorduk. bugün oda eski sevgilisini eklemis, ciddi şekilde ayrılmıştılar çünkü o kızı annesi kabul etmiyor onların iş olmaz yani?
Karmaşık bi hikâye
Evet
Onun hali sohbeti düşüncesi yaklaşımı sıcaklığı
Hergun mesaj atmaya başlamisti
Sonuç
Sonuç önceki sorumda
Kastın he
Anlamadım
Hayir.
Doğru kanka
Doru