Diğer Bordo bereli bir yüzbaşı siyah maske takar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunun gibi Güncellemeler1 yıl Kocişkomda takıyor Bordo bereli bir yüzbaşı siyah maske takar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
tahaxt Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kaskın altına genelde çoğu kuvvet ve birim takıyor. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hangi birimler mesela? Yorumla tahaxt 1 yıl Birçok birimde görmek mümkün.TSK normal piyade, erPiyade komando Jandarma özel harekat Polis özel harekat TEM timleriÖzel kuvvetler birimleri Joper timleri vs. Yorumla
ChristianGray Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Takmaz özel harekat veya kuvvet takar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nerden biliyorsun Yorumla ChristianGray 1 yıl Ben bilirim Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yüzbaşıni nerden buldun da maskesini soruyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O beniii bulduyy Yorumla BiliyormBununAdı_AŞK 1 yıl Kız kandırmasın seni Yorumla Soran 1 yıl Yok çok eminim kandırmıyor Yorumla
fikico Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hee şeyi bordo mu olsun istiyorsun 😅 0 1 Yorumla Soran 1 yıl DKDKDKKXXKZLKZKMZKZ Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 704 cevap paylaştı. Hayır takmaz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nerden bu bilgi Yorumla Soran 1 yıl Ben gördüm Yorumla softhayat33 1 yıl Bilgi boş ver de bunu takmaz eğer gizli veye rutbesinin belli olmasında sıkıntı yoksa Yorumla
inside_the_demons Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Takar herhalde 0 5 Yorumla Little_woman 1 yıl Herhalde Yorumla inside_the_demons 1 yıl Sen beni mi izliyorsun? Yorumla Little_woman 1 yıl Nealaka? Yorumla inside_the_demons 1 yıl @Little_woman o alaka Yorumla Little_woman 1 yıl Hadi Yorumla
sudenaz_g Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Bence takabilir 0 26 Yorumla Soran 1 yıl Ben taktığını gördümmm dkdkdklxlxlz Yorumla sudenaz_g 1 yıl O zaman niye soruyon hsshjshsh Yorumla Soran 1 yıl Canım sıkıldıda 😁😁 Yorumla sudenaz_g 1 yıl Öğrenmem iyi oldu hshshshshs seviyorum askeri tarzda bilgileri Yorumla Soran 1 yıl Ben istemeye istemeye öğrendim dkdkdkkdkx Yorumla sudenaz_g 1 yıl O nası oldu Yorumla Soran 1 yıl Eski sevgilim yüzünden diyelim (hala seviyorum) Yorumla sudenaz_g 1 yıl Eski sevgilin bordo berelimi 😮 Yorumla Soran 1 yıl Evettt Yorumla sudenaz_g 1 yıl Neee hshhs Kızım niye ayrıldın hshshh Yorumla Soran 1 yıl O ayrıldı yaaa Yorumla sudenaz_g 1 yıl Niye Yorumla sudenaz_g 1 yıl Üzüldüm valla Yorumla Soran 1 yıl Çok karışık bir mesele ama şöyle özetliyim onu aldatmadım o da biliyor ama aldatmışım gibi davranıyor bana Yorumla sudenaz_g 1 yıl Baya garip bi ayrılma biliyosa niye öylebi suçlama yapıyo Yorumla Soran 1 yıl Güven problemi var eskiden evlilik yolunda olduğu kadın onu aldatmış Yorumla sudenaz_g 1 yıl Anladım üzüldüm senin adına hala barışmak istiyomusun Yorumla Soran 1 yıl Evet çok Yorumla sudenaz_g 1 yıl Ozaman senden ayrıldığına pişman olsun sana geri dönsün inş Yorumla Soran 1 yıl Olmaz o çok sert biiri Yorumla sudenaz_g 1 yıl Meslekten olabilir Yorumla Soran 1 yıl Evett olabilirr Yorumla Soran 1 yıl Mesleğiiii yüzünden bitti bizim ilişkimiz Yorumla sudenaz_g 1 yıl demin eski nişanlısı dediydin hshshhsh katı olduğu içinmi Yorumla Soran 1 yıl Yok evlilik yolunda olduğu kadın onu aldatmış bu yüzden güven sorunu yaşıyor Yorumla sudenaz_g 1 yıl Şimdi anladım gsgdhhsh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaskın altına genelde çoğu kuvvet ve birim takıyor.
Hangi birimler mesela?
Birçok birimde görmek mümkün.
TSK normal piyade, er
Piyade komando
Jandarma özel harekat
Polis özel harekat
TEM timleri
Özel kuvvetler birimleri
Joper timleri
vs.
Takmaz özel harekat veya kuvvet takar
Nerden biliyorsun
Ben bilirim
Yüzbaşıni nerden buldun da maskesini soruyorsun
O beniii bulduyy
Kız kandırmasın seni
Yok çok eminim kandırmıyor
Hee şeyi bordo mu olsun istiyorsun 😅
DKDKDKKXXKZLKZKMZKZ
Bordo olmazsa olmaz, siyah renk olarak ters kalır
Hayır takmaz
Nerden bu bilgi
Ben gördüm
Bilgi boş ver de bunu takmaz eğer gizli veye rutbesinin belli olmasında sıkıntı yoksa
Takar herhalde
Herhalde
Sen beni mi izliyorsun?
Nealaka?
@Little_woman o alaka
Hadi
Bence takabilir
Ben taktığını gördümmm dkdkdklxlxlz
O zaman niye soruyon hsshjshsh
Canım sıkıldıda 😁😁
Öğrenmem iyi oldu hshshshshs seviyorum askeri tarzda bilgileri
Ben istemeye istemeye öğrendim dkdkdkkdkx
O nası oldu
Eski sevgilim yüzünden diyelim (hala seviyorum)
Eski sevgilin bordo berelimi 😮
Evettt
Neee hshhs Kızım niye ayrıldın hshshh
O ayrıldı yaaa
Niye
Üzüldüm valla
Çok karışık bir mesele ama şöyle özetliyim onu aldatmadım o da biliyor ama aldatmışım gibi davranıyor bana
Baya garip bi ayrılma biliyosa niye öylebi suçlama yapıyo
Güven problemi var eskiden evlilik yolunda olduğu kadın onu aldatmış
Anladım üzüldüm senin adına hala barışmak istiyomusun
Evet çok
Ozaman senden ayrıldığına pişman olsun sana geri dönsün inş
Olmaz o çok sert biiri
Meslekten olabilir
Evett olabilirr
Mesleğiiii yüzünden bitti bizim ilişkimiz
demin eski nişanlısı dediydin hshshhsh katı olduğu içinmi
Yok evlilik yolunda olduğu kadın onu aldatmış bu yüzden güven sorunu yaşıyor
Şimdi anladım gsgdhhsh