Yuvasi dağıldı?

Ne yaziki bi yuva dagittim kac sene once. Yuvasi dagilan kadin basta cabalasada zamanla zamana birakti normal karsilar gibi. En sonundada dayanamadi bosandi. Kucuk kasaba, hep karsilasiyorduk, kufrederdi, bi kac kez tokat atti, ve tukurdu. Fakat kendimi bu durumdan suclu hissettiğimden daha fazlasini hak etmisim gibi geldi, yapmadi ahirete biraktim dedi. Neyse dedim bende bosverdim, bi kac kez daha karsilastik busefer tamamen sesizdi ve gormezden geldi. Asil mesele kendimi yarim kalmis gibi hissediyorum sebebi nedir? Yani sanki konuyu kapatamamisiz gibi insan bagirir cagirir ofkesini cikarir yapmadi? Kendimi sanki bunlari yaptiginda iyi oluyo bana enazindan intikamini aliyor diye dusunuyordum yani bir yandan kendimi iyi hissediyordum, kadin simdi beni iki kez gormezden geldi, neden artik gerek yokmu intikamini aldimi yoksa firtinadan onceki sesizlikmi cunku iki senede birbirimizi tukketik, garip bi sekilde arkadzs olmak istedim, onu anlamak istedim, sonucta bosandilar birseyleri telefi etmek istedim, kadina yardim etmej istedim, hatta dovsun diye cagirdim yapmadi, intikamini almadigi icin Şu an kendimi bitiyorum gecmedi aradan kac sene gecti Şu an tek odak noktam o oldu ozur diledim neler yaptim, belki dovse vicdanimi rahatlatacaktim odestik dicektim, illerde bunu yapsam dovmesini saglasam odesmis olurmuyuz ya da bi anlami yokmu cok zaman gecti?

Yuvasi dağıldı?