Ne yaziki bi yuva dagittim kac sene once. Yuvasi dagilan kadin basta cabalasada zamanla zamana birakti normal karsilar gibi. En sonundada dayanamadi bosandi. Kucuk kasaba, hep karsilasiyorduk, kufrederdi, bi kac kez tokat atti, ve tukurdu. Fakat kendimi bu durumdan suclu hissettiğimden daha fazlasini hak etmisim gibi geldi, yapmadi ahirete biraktim dedi. Neyse dedim bende bosverdim, bi kac kez daha karsilastik busefer tamamen sesizdi ve gormezden geldi. Asil mesele kendimi yarim kalmis gibi hissediyorum sebebi nedir? Yani sanki konuyu kapatamamisiz gibi insan bagirir cagirir ofkesini cikarir yapmadi? Kendimi sanki bunlari yaptiginda iyi oluyo bana enazindan intikamini aliyor diye dusunuyordum yani bir yandan kendimi iyi hissediyordum, kadin simdi beni iki kez gormezden geldi, neden artik gerek yokmu intikamini aldimi yoksa firtinadan onceki sesizlikmi cunku iki senede birbirimizi tukketik, garip bi sekilde arkadzs olmak istedim, onu anlamak istedim, sonucta bosandilar birseyleri telefi etmek istedim, kadina yardim etmej istedim, hatta dovsun diye cagirdim yapmadi, intikamini almadigi icin Şu an kendimi bitiyorum gecmedi aradan kac sene gecti Şu an tek odak noktam o oldu ozur diledim neler yaptim, belki dovse vicdanimi rahatlatacaktim odestik dicektim, illerde bunu yapsam dovmesini saglasam odesmis olurmuyuz ya da bi anlami yokmu cok zaman gecti?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
düşünme bunları bence
👍👍👍
Bence bu kadar pişmanlık fazla gerçekçi degil
Ozaman altinda yatan sorun ne? Neden boyleuyim baskalari bukadzr pismanlik duymuyormu?
Pişmanlık duyarsin elbet ama karşı tarafın hasarı büyük ne yapsan duzeltemezsin bunu anlamaman
Garip
:( anlamiyorum cunku kendimi bu konuda cok kotu hissediyorum
Zaman her şeyin ilacı bunda unutursunacin hafiflee
Daha kotu oldu gibi geliyor unutsamda duygularim
Dahada agirlasti ve katlanilmaz hale geldi gibi geliyor sence bu kadinda zamanla boyle olup herseyi söylermi
Siz takıntı yapmissiniz çok yakınındaki biri mi arkadaşın akrabanmi
Başka bir şey var ama aklıma gelen
Annen baban aldatma olayı oldumu onlarda
Oldu evet neden?
Kimsel yokki
Yapma Bihter
Bihter en çok niye canı acıdı cu o annesini kızıydı
Kimsem yok derken biraz detay
Trol degilsen gel konusaim
Gizlisin yazamıyorum
Allah'a havale etmiştir muhtemelen. Sen de bu saatten sonra Allahualem gün yüzü görmezsin. Helallik dile ne olursa olsun helalleş. Ölümlü dünya.
Ellimden geleni yaptim bi kapisinda kome olmaidigm kaldi, daha fazla ustune gidersem rezil etmesinden korkuyorum
Ona pişman olduğunu samimi bir dille söyle. Kesinlikle ama kesinlikle helalleş. Çıkar senden bu yaptığın.
😅merak etme iyi çikiyo hemde, her gun mutsuz utaniyorum yok gibiyim bi boslukta uyaniyorum yani benligimi yitirmis gibibuyaniyorum. Neler hyaptim cicekle gittim calisitig yere gittim cok ozur dilerim defim neler yaptim nefret ediyor artik onu bile etmiyor
Hem daha nerde bulcamki onu? Kedke bi yerde yanliz kalma ihtimalim olsada herseyi konussam son kez
Onunla helalleşmeden ölme. Ayaklarına kapan hatta. Bu dünya saadeti için hele de ahiret saadeti için yap bunu
Nasil ayaklarina kapanmakmi? Dalga gecer benimle? Herkese rezil eder beni?
Herkesin ortasında değil elbette. O ortamı oluştur. Birinin ahını alırsa hele de haksızsan yaşamdan zevk almazsın. Dmye gelir misin
Ondanmi bukadar mutsuzum geliyorum
Sende yaşayacaksın bunu
Olabilir
Benim bir kız arkadaşım vardı evli adamı ayarttı evlendiler sonra boşandılar
Gercektenmi? Peki aile ici sorun oldumu? Bide ayartti derken kiza niye yukleniyon tek tarafli gibi, karsi taraftan birsey gormuski boyle olmus belkide adam bunun aklini celdi kiza hemen herseyi yikmissin hemde sevinir gibi bosandilar drmissin 😅 keske bosanmasaydilzr gerci adam evliliginden memnun degilmiski belkide ilklerde birbirlerindeki sevgisizligi tamamladilar sonrada karakter farkliligindan ayrildilar, o esinden sevgi ilgi gormediginden kardesinde sizden ilgiyi bulamadigindan
Kız acayip bir kızdı burdan anlatamıyorum 😂
Adamla evlenmek için diktirdi bile
😂🤣🤣😂😂 aslinda adama haksizlikta, napalim siz herseyi yapiyonuz bile gelince tertermiz bekliyonuz, sizde ispatlancak birsey yok ama bize gelince halbusem adam bide evli yani zaten bi kadinla beraberlik yasamiz karsi tarafin bakre olmasini nasil bekliyor anlamadim, hemde artik cokta bi onemi yok gibi geldi, ama olay erkek kadin farki degil, kardesin baya cok sevmis herseyide goze almis, ben iste o cesaret yok bende helal olsun dicemde, yazik olmus dicemde bielemdim yani enazindan adama sahip cikmis ben bunuda yapamadim okadar soz verdigim halde ne sevgimin arkasinda durabildim, 😂 kardesin haha guldum gece gece :) nasil sevmis adami, ben bukadarini yapamazdim ama adamla acik acik konusszn dicemde bizim millet herseyi yapip karsi tarafin bakri olup olmadigina bakar, ama sorsan kac tane kizla beraber olmuslardir dicemde neyse, bence herkes kendi isine baksin, kizi zor durumda birakmis bu beklentisiyle, olacaksa ozaman iki tarzfinda oyle olmasi gerekir dicemfe
Valla ben bişey yapmadım aldatsam aldatırdım ama boşandık. Evliyken herkes yazıyordu boşandık kimse yazmıyor 😂
Enazindan karakterli ve durust kalmissin karsidzkine, iki tarzfta boyle olursa, olmuyorsada kendi karakterinden odun vermicen, iyi yapmissin, garip degilmi ozaman zor oldugun icindir, bosandiktan sonra kolaysin, acikcasi ben evlilerden tiksinirdim, bu biraz tesaduf oldu bana karsi duygulari oldugunu anladigimda engeli yedi tokat bile yedi, sonra laflari degistirdi yanlis anladin filan dedi zamanla bi baktim asik etmis kendine pesinde kosturuyo karakterimi paramparca etmis, halada acayip asigim ama bacin kadar cesur davranamadim pisirik biriyim ondaki yurek bende olsa Şu an evlenmistim bi cocugum olmustu hayatimdan baska ne isteyimki bi onu istedim bosandigi halde korkumdan olmuyo annemgil duycak benim yuzumden bosandigini diye,
Burdan mı konuşucaz böyle mesaj atsana bana
Anlayamadım
Neyi