Beni seven birinden nasıl ayrilabilirim?

Yanlış anlaşılmasın başlığı dikkat çeksin diye yazdım ben de onu seviyor ve değer veriyorum fakat , ilişki işleri bana göre gelmiyor cok bunalıyorum ne yapsam aklim karıştı , okula gidiyoruz ayni siniftayiz ve aynı arkadaş ortamına sahibiz. yakında 1. Yıl dönümümüz olacak , (ilişkiye başlamamız da cok trajikti ben bir iyileşme surecindeydim ve cok kaygili kacingan davranıyordum ) bir şekilde sevgili olduk ve birbirimizi seviyoruz , ama sanki o daha cok beni seviyor ve sanki ben olmazsam o devam edemezmis gibi , cok hayalleri var gelecek hakkında. Ayrılmak benim kesin amacım değil ama bazen cok boşluğa düşüyorum sanki yeterli sevmiyormuşum gibi ya da gelecek hakkında zaten tek basima da gerginim şimdi geleceğimin tamamen ona göre sekillenmesi hosuma gitmiyor. iliskide kacingan oldugumu biliyor vr cok kez bunu konuşup hallettik ama cozulcrkmis gibi durmuyor. mahçup hissetigimden ona yansıtmıyorum , ve Şu an bu yazdıklarım da aklimda kesin mi bilmiyorum , onu seviyorum ama bu belirsizlikle devam etmek bize hasar verir mi , ya da bitirmemiz gerekicek bi duruma gelirsek cok üzülür mu kendimi cok suçlu hisediyorum böyle senaryolarda. hem arkadaş ortamıxin ayni olması ve iliskide sıkıntıların tek benden çıkması beni cok utandiyor cunku iliskimizde hic bir problem yok , beni cok seviyor (kısa bi ek bilgi cok onceden bir başkasına limerance gibi bir deneyimim oldu cok kotu zamanlardi , bu yüzden ons karşı cok empati yapabiliyorum her konuda. ama nasıl tamamen kaygılı biriyken bi anda bu kadar korkak oldum anlamiyorum yeteri kadar sevmiyor muyum.. ki eger ayrilmsk en iyi sey olduguna karar verirsem bunu nssil yapacağım. resmen zincirlerle baglanmis kacicak bi yerim yokmuş gibiyim. ayrılmak bu üstümdeki tum sıkıntıyı aticakmis gibi ama bu cok mu bencilce.

Beni seven birinden nasıl ayrilabilirim?