Nişanlımın ve ailesinin davranışları konuşmaları normal mi?

1 yıldır nişanlıyım. bazı durumlardan ötürü, nişanlılık süresini uzattım. ve dün nişanlımın yanına gittim başka bı şehire. turistik bı yere gittik. kendimi çektim, manzarisinin videosunu falan çektim. ilk defa gittik diye. nisanlim sürekli trip atıp durdu. anlayis gösterdim. sonra akşam ailesinin evine gittik. Babası biseyler diyodu, bana, kendince. kaynanamda, kocasına, ramazan şimdi karışma dedi. Algılayanadım. Şimdi karışma ne demektir? Sonrasında, babası, bir haber gördü Tv'de. Ben makyaj yapılmasından hoşlanmam dedi. kaynanamda bana dönüp, kız zaten makyaj yapmıyo dedi. ben kaldım öyle bunlar ne diyo ne alaka diye. nisanlimda duruyordu öyle bisiy demedi. Evden nişanlımla çıkarken, nişanlımın erkek kardeşi tokalaştı ve yanak yanağa vedalaştık o sırada babası, ben tokalaşmayi falan sevmem böyle dedi. Bana çok ilginç geldi çünkü bu laflar ne alaka? Babası neden böyle laflar diyo sürekli ne münasebet diye düşündüm. nisanlim sessiz. sanki ben babasının eşi olacağım. bugun kendi evindeyim ailemle konuştum. onlarda kayınpeder ne boş konuşmuş demeye başladılar. Düşünmeye başladım arkadaşlar siz olsanız nasıl bı yol izlerdiniz?

Nişanlımın ve ailesinin davranışları konuşmaları normal mi?