Güncellemeler
1 yıl
Soruyu anlamadınız galiba? kurandaki cezalandırma sistemi mesela bu yıla uygun mu veya suç işleyene ceza vereceksin teknoloji ilerledi bilişim suçları var neye göre uyarlayacaksın? veya en basiti kapanma meselesi gözüken her saçın için yanacağını söyleyen islamın kabul gördüğü kitaplar var sizce bu normal mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır saçmalama
Arkadaş kuranı yaşama göre değil yaşamı kuran a göre ayarlamak gerekiyor kendimize güncelleme gelmeli
Cezalandırma sistemini nasıl yapacaksın bu çağda taşlama mı yapacaksın ranga ringo
Gören de herşeyini Kuran a göre yaşıyosun bi tek cezalandırma eksik der
ee o yüzden yenilenmeli diyoruz ya bak mesela hristiyanlar sekülerliği kabul etti burada adam açık kız görüyor şeytansın diye tekme atıyor keza arap ülkelerinde başı açık kadın görünce polis durdurup kimlik soruyor kuranda kafirlerle birlikte yaşamayın birlik olun toplanın yazmıyor mu
İnsanların hareketlerine göre mi ayarlansıh
Toplum kitaba göre yozlaşıyor mq neyini anlamıyon
Kur'an-ı Kerim her çağa uygundur, çağa uygun olmayan insandır.
Ve kaynak?
kurana nasıl yenileme gelsin peygamber mi var şu an
var aslında rte
bak onu doğru dedin işte
din adamıyım diye ortalıkta dolaşan dalkavuklar getiriyo zaten keyiflerine göre güncellemeler
tamam hemen peygamberlere iletiorum kardesim getirsnler
Peygamberin öyle bir yetkisi yok çok boşboğazlık yapıyorsun
o konuyu Prof Dr Mustafa ÖZTÜRK den dinle... O cezalar o güne hitap eden cezalar.
Sorunu Kuran'da değil insanlarda arayın
Kuran yönetim biçimi ama davranış değil yasal meseleyi bahsediyorum?
İnsanlar uymuş mu ki bugüne kadar bundan sonra suçlu o kitapmış gibi davranıp değiştirelim herkes değişime kendinden başlarsa sorun kalmaz
Uyanların hali belli ya sefalet ya şiddet valla üzüntü gözyaşından başka kime ne getirmiş
Gelmeli tabii canım
Gelmeli