Evde canım sıkılıyor ne yapıcam yardım edin açıklamayı okuyun?

Canım evde çok sıkılıyor 4 duvarın arasında kaldım dışarı çıkamıyorum otobüse binmeyi bilmiyorum yol yordam bilmiyorum teyzem gile bile gidemiyorum işi sordum 18 yaş altı alamayız dediler evde bunalıyorum artık can sıkıntısından sigara içmekten ölüyorum okul varkende arkadaşlarım bana sıkıntı verip benle dalga geçiyordu okumuyorum çalışmıyorum ailem desem arabaları motorları yokki bende diyeyim bir yere gidelim otobüs duraklarında rezil oluyoruz gidene kadar oturacağım kalmıyor sevgilim yok arkadaşım yok hayata isyan içindeyim kafayı yiycem tiktok canlı yayın izlemek kesmiyor tablet izlemek canımın sıkıntısını almıyor bazen annemlerle teyzem ya da fark etmiyor nenemlere gidiyorum sonra yine bir yere gitmek yok yine canım sıkılıyor eğlence desen yok bir eğlence yerine gideyim desen yok luna parka gideyim diyorum yok soğuk hava diyorlar bir eğlence yerine gidip ya da türkü evlerine gideyim diyorum paramız yok diyorlar sanki ben eve mahkum edilmişim açık ceza evindeyim yemin ederim Allah inandırsın hapistekiler benden daha mutlu herkesin arabası var gezip tozuyorlar ben evde oturuyorum sanki ben görücüler gelipte verilmeyen kızım evde 7/24 saat oturuyorum yani beni artık görenler işe gitmiyonmu daha çalışmıyonmu diyorlar bir kere gittim aşağıya oturmaya bir eskiden sınıftaki bana kafayı takmış benle uğraşıyordu dövüştüm bu zulüm nasıl geçecek zaten bir tane annem çocuk bakıyor evde bana sıkıntı veriyor ayağıma kedi gibi sokuluyor bana bire bir o zulüm zaten babam desen eve gelip bir sorunu oluyor evde gelir gelmez işten bağırıyor morelimi bozuyor.
Evde canım sıkılıyor ne yapıcam yardım edin açıklamayı okuyun?