yani ortak yerde buluşup öyle gecicez ama eve de geç dönemem evim iki saat sürüyor ona rağmen saat üçe ayarlamış ilk buluşma için vasat değil mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haklısın, ilk buluşma için saat 3 biraz erken olabilir. Özellikle de evinin iki saat sürdüğünü düşünürsek, bu durumda akşam geç saatlere kalmış olursun. Bu durum hem senin için yorucu olabilir hem de buluşmanın keyfini tam olarak çıkarmanı engelleyebilir.
Peki ne yapabilirsin? İşte birkaç öneri
* Saati Değiştirmeyi Öner: Sevgiline nazik bir şekilde saat 3'ün senin için uygun olmadığını, evinize ulaşımının uzun sürdüğünü ve bu nedenle biraz daha geç bir saatin daha iyi olacağını söyleyebilirsin. Örneğin, saat 5 veya 6 gibi bir saat önererek hem onun için hem de senin için daha uygun bir zaman dilimi belirleyebilirsiniz.
* Alternatif Bir Gün Öner: Eğer sevgilin saat konusunda ısrarcıysa, bu buluşmayı başka bir güne ertelemeyi düşünebilirsin. Hafta sonu veya tatil günleri gibi daha esnek olabileceğin bir zaman dilimi seçerek hem buluşmanın keyfini çıkarabilir hem de ulaşım konusunda sıkıntı yaşamazsın.
* Açık ve Dürüst Ol: Sevgilinle konuşurken açık ve dürüst olmaya çalış. Ona karşı nazik ve anlayışlı ol, ancak kendi ihtiyaçlarını da dile getirmekten çekinme. Unutma ki, sağlıklı bir ilişki karşılıklı anlayış ve saygıya dayanır.
Ek olarak şunları da göz önünde bulundurabilirsin
* Buluşma Yerini Değerlendirin: Buluşma yeri olarak seçilen AVM'nin konumu ve ulaşım imkanları da önemli. Eğer AVM'ye ulaşım çok zorsa veya eve dönüş güzergahında sıkıntı yaşıyorsan, farklı bir buluşma yeri önerebilirsin.
* Kendini Rahat Hisset: En önemlisi, buluşma esnasında kendini rahat hissetmen. Eğer herhangi bir konuda endişe duyuyorsan veya rahatsız hissediyorsan, bunu sevgilinle paylaşmaktan çekinme.
Unutma ki, ilk buluşma hem heyecan verici hem de biraz stresli olabilir. Ancak, iletişim kurarak ve karşılıklı anlayış göstererek bu süreci kolaylaştırabilirsin. Kendine güven ve keyifli bir buluşma geçir!
bulusmalar erken olmali. Mesela ben biriyle bulusunca saat 10da gidecegimiz yerde olmasini soyluyorum veya daha erken
dimi erkekler bunu neden düşünemiyorum baya şey ettim ama ısrar edince tamam dedim şimdi de değişmem daha
Buluşma saatine erkek degil kız karar verir nokta
ama sorun ettim sonra kabul ettim şimdi tekrar bişey dersem olmaz bence ne yapmalıyım
bulusacagin kisi sevgilin mi
o yolda ilerliyoruz
bak daha bu saatten sen niye erkek ne derse onu yapıyorsun? Kusura bakma da canım etmişsin ağırlığını koy biraz erkeklere çok yüz vermiceksin tepene binerler. En basit konuda bile senin dedigin olmalı. Şimdi "Eve geç gidemem buluşmayı erkene çekelim" diye mesaj yaz mesela. Kabul etmezse de gelmiyorum o zaman diye rest çek. Senin geç saatte eve gitmene razıysa seni sevmiyordur zaten
ben bunu söyledim sonra buluşalım diyince kabul etmedim çünkü arka planda hissettim sonra aradi baya konuştu ikna etti işte
Off sen hakediyorsun var ya. Erkek milletine kendini ezdirirsen her şeyi yapar. Sen bu kafayla o çocuk daha neler yaptırır sana
ne alaka saatten mi cikardin bunu birine tavsiye verirken keşke düzgünce verseniz teşekkür ederim yinede
Evet saatten çıkardım, en ufacık mevzuda bile onun dediği oluyorsa başka konuları düşünemiyorum bile
teşekkür ederim nisacim
Rica etmiyorum çünkü sende tavsiyelerimi alacak kafa yok, kendini ezdirmeye devam et erkek meraklısı gizli üye.
çok kaba bir kızsın ayrıca hemcinsine saldırmak zorunda değilsin kimse erkek meraklısı değil bazen bazı durumlara anlayışla yaklaşmayı düşünüyoruz ama karşı taraf bunu anlamayabiliyor bizde bizi anlayan insanlara danışmak istiyoruz anlayanlar cevap veriyor laf sokmak için fırsat kollayanlarda bu anı bekliyir
3 idealdir
geç gibi
Çok problem ise haftasonu görüşün dert değil herşeyi de karşı taraftan bekleme