Arkadaşlar her ilkimizi birlikte yaşadığımız eski sevgilim sizce geri döner mi?

Benim 3 aylık her şeyi hemen hemen yolunda giden bir ilişkim vardı. Birbirimizin ilk ilişkisi değildik ama diğer ilişkilerimiz sanal olduğundan çoğu ilkimizi birbirimize verdik. Hızlı ilerleyen, sanki evliymişiz gibi hissettiren bir ilişkimiz vardı. Birbirimizi çok seviyorduk. Benden parasını asla esirgemez, çiçek istemeden çiçek alır, mağazaya girer ne bulduysa alır önüme getirir, aç olmasam bile yemek söyler yedirirdi. Onun yanındayken çok mutlu hissediyordum ve yıllardır aradığım kişiyi bulmuş gibi hissediyordum. Çok geçmeden birbirimize karşı koyamadık ve birlikte olduk. Harika bir ten uyumumuz vardı. Kalkması için yanına yanaşmam dahi yetiyordu. Birlikte uyuduk, duş aldık ve daha neler neleri birlikte ilk kez yaşadık. Ancak benim bir problemim vardı. Ben her şeyi kafaya takan birisiyim. Bu sebeple bazı zamanlarda gerçekten kafa şişirebiliyorum. Çabuk alınıyorum. Onun buna hiç şikayeti yoktu sabaha kadar triplensem sabaha kadar uğraşırdı benimle. Hatta buluşamadığımız günler sırf 2 saati beraber geçirelim diye ona kilometrelerce uzak okuluma gelir, beni evime bırakır ve o gün evine gece 10 civarı dönerdi. Sonra bir gün spor yapmaya, futbolcu olma hayalinin peşinden gitmeye karar verdi. Ben de onu destekledim. Kendine bir sürü eşya aldı ve gerçekten kararlı şekilde çalışmaya başladı. Daha sonra, bana karşı değiştiğini hissetmeye başladım. Öyle değilse bile aşırı alıngan kişiliğim öyle hissediyordu. Gönlümü almıyordu, gün içinde az konuşuyordu ve hatta gece iyi geceler sabah günaydın mesajım bile kaybolmuştu. Ben yanına gidersem anca öyle birlikte oluyorduk onun dışında isteği bile azalmış gibiydi. Zamanla olaylar büyüdü, kaç kere ayrılmanın eşiğine geldik ama ayrılmadık. Yarıyılda ailesinin yanında gittiğinde ise kopma noktam yaşandı. Saatler boyu aktif kalmıştı, biriyle konuşmuştu ve mesajıma sabaha kadar bakmamıştı. Bu arada bundan önce de Ecrin diye bir kızla konuşmasını yakalamıştım. Üstelik kilitli sohbetlerde ve üstelik o kızı daha önce engelletmiş olmama rağmen. Ama konuşmanın içeriğinde bir şey yoktu hatta kıza beni anlatmıştı. Fakat o kızla konuştuğunu bana söylemediğinden sinirlenmiştim. Sonradan affettim tabii. Neyse bu bu kadar aktif kalıp mesajıma bakmayınca ben sabahında çok kızdım. O da aktif kalmışımdır biriyle konuşmadım diyip durdu. Ama arka planda 5 saat aktif kalmasının imkanı yok yani bilgisayarda falan da değildi telefondan bahsediyoruz. Bu olaydan 5 gün sonra ayrılalım dedi. Ben de başta sebebini sordum fakat mesajıma bakmayınca cevabını göremeden her yerden engelledim. Onu çok özlüyorum ve böyle saçma bir şeyden ayrıldığımız için de çok üzgünüm. Sizce ben abartmış mıyım, özür mü dilemeliyim? Sizce engelini açsam o geri döner mi?

Güncellemeler
1 yıl
arkadaslar neden cocuk serefsiz gibi algiladiniz birlikte olduk ve gitti diye neden beni kullanmis olsun biz birlikte olduktan sonra haftalarca normal bi sekilde devam ettik ben sadece olaylara abarti tepki verdigimden sinirlendirmis olabilirim ozur dilemeli miyim
Arkadaşlar her ilkimizi birlikte yaşadığımız eski sevgilim sizce geri döner mi?