Korkmana gerek yok. karşılaştığında sor "ne vereyim abime" de. Konuyu ciddiye alırsak, korkma. Üstüne yürü. Sen saldır. Rüyanda bile karşılaşırsan, üzerine koşarak kelimeyi çevir. Sonra, seni rahat bırakırlar.
Gece yarisi, herkes derin bir uyku altinda hipnoz olmusken, karanligin golgesinde yalniz bir sekilde geceye eslik eden, benin, bu gorsele dek gelmesi, ne denli bir tesaduf😶
Güzel kardeşim diyorum ben dağda bayırda uyudum. Bu ne ki diyorum hala bana diyorsun ki seslen onlara. Bak böyle bir mevsimde dağda kaldım. Türkü korkutacak şey yok.
Görev icabı. Ege’de bu arada denilen bir yerde kaldım ne cin ne böcek geldi. Hatta evin altında cinler yaşıyor dedikleri evde kaldım neden ise ben orada iken çıkmadı. Halbuki geceye kadar andım onları.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
psikolojiktir
Deyik
Korkmana gerek yok. karşılaştığında sor "ne vereyim abime" de.
Konuyu ciddiye alırsak, korkma. Üstüne yürü. Sen saldır. Rüyanda bile karşılaşırsan, üzerine koşarak kelimeyi çevir. Sonra, seni rahat bırakırlar.
Korkmuyorum artık alışığım
Ne güzel. Aferin
Gece yarisi, herkes derin bir uyku altinda hipnoz olmusken, karanligin golgesinde yalniz bir sekilde geceye eslik eden, benin, bu gorsele dek gelmesi, ne denli bir tesaduf😶
Aaa kskdkd şans
Benim ne uyku haneme ne de evime girebilir. Direkt basıyorum küfürü. Çok alt ettim birey. Dağlarda bayırlarda uyuduk vız gelir bunlar.
Ya zaten evinde lerse🧐
Değiller olsalar hissederim
Aslında bir seslen sen onlara varya bu kadar rahat olamazssın
Güzel kardeşim diyorum ben dağda bayırda uyudum. Bu ne ki diyorum hala bana diyorsun ki seslen onlara. Bak böyle bir mevsimde dağda kaldım. Türkü korkutacak şey yok.
Dağda bayırda neden uyudunki ayrıca helal olsun öyle diyosanız
Görev icabı. Ege’de bu arada denilen bir yerde kaldım ne cin ne böcek geldi. Hatta evin altında cinler yaşıyor dedikleri evde kaldım neden ise ben orada iken çıkmadı. Halbuki geceye kadar andım onları.
Senden biraz tırstın
İnsandan daha üstün yeryüzünde varlık yok. Onun için geceye sakın yenilme.
Ben bakıyorum kimse olmuyor
Gelirler birazdan mrk etme
Geçmiş olsun artık seninle'ler
Şimdi sana geliyolar
Beklerim konum lazım mı
Yok bir seslen yeter
3 kere mi kaç kere
Evet 3 kere evde bağır cin gel yaanıma
Gelmiyo
Keşke banada gelse
Çağır belki gelir
Yokki
Sen seslen bir bak nasıl geliyor lar
Seslendim gelmedi? Varsada benden çok korkuyorlar
Kulyas Kabilesinden Velizar cini gelmiştir.
Selamı vardı sana
Eveet cinler beni sever... Sende selam söyle Velizarcığıma
Aleyküm selam sana yönlendirdim şu an tam dibinde
Gelsin ortam hazır...
Sayfana baktım da benim gibi korku vahşet seninde ilgini çekiyo merak etme o zmn onlar hep yanındalar😉
Çok tatlı yalnız, yanimda olsaydi sarılıp uyurdum
Demi maşşallah
Cidden çok şeker.
Taabi
😔
Gerçekte yaşasan sen bunu 🤣
şu an atan bir kalbim yok
O zaman atardı
Yok geldiler zaten de o zmn durdu