Kucukcekmece de oturuyorum, merkezi her yere uzak. Arkadaslarimin geneli Şişlide Fatihte oturuyor , onlarla buluşmak için bile bir dünya yol gidiyorum , bir dünya yol geliyorum.
İş bakıyorum yine oraya da uzak..
Merkezi yerde oturmamak pismanliktir
Kucukcekmece de oturuyorum, merkezi her yere uzak. Arkadaslarimin geneli Şişlide Fatihte oturuyor , onlarla buluşmak için bile bir dünya yol gidiyorum , bir dünya yol geliyorum.
İş bakıyorum yine oraya da uzak..
Merkezi yerde oturmamak pismanliktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fatihliyim ama esenyurttan ev aldım belki o tarafa geçerim. Buralar pislik doldu hep. Gücümüzde şişliye mecidiyeköye neyin yetmiyo...
Esenyurttan ev mi aldın , İstanbul un en belalı semti :)
Çok pişman olacaksın.
Öyle iç tarafından falan değil tem kenarı bir rezidans...
Semt nanay maalesef ev iyi olsa ne olur.
Ben bu tarafta oturuyorum ama esenyurta Allah düşürmesin yani o derece.
Eyup daha merkezi değil mi niye orayı bırakıp geliyorsunuz ki
Eyüp çok yokuş. Ve kalabalık. Saçma gelecek belki sana ama kalabalıktan kaçacağım. her gün 2 saat daha fazla yol çekeyim ama evde bulunduğum süre içerisinde çoluk çocuk komşu gürültüsünden derdinden uzak olayım amacıyla o taraftan ev aldım.10 senedir zaten yatırımlık duruyor. Diyeceksin k iesenyurt daha kalabalık, ama benimkinin konumu cidden güzel insanlardan uzak. Sitede ses izalasyon var yan komsu derdin yok üst komsu ile aranda 1.5 metrelik duvar var. Raylı sistem. Havuz spor salonu site içi gezi alanı, insani yaşam kuralları neyin var en azından. Bu taraftan bu özellikte ev alsam şu an 10-15 milyon vermem lazımdı minimum.
Anladım, umarm beklediğin gibi olur her sey
Teşekkürler umarım seninde gönlünce olur her şey...
Maslaktayım trafik hariç idare eder ama aklım fikrim Anadolu yakasında kar var mı orada burada hiç bir şey yok
Bende küçükçekmecede oturuyorum arkadasım sarıyerde çok uzagız birbirimize 😂
Aynen İstanbul'un çoğu semti birbirine çok uzak düşüyor.. İstanbul'da dolaşmak gezmek sıkıntı kanka
Zekeriyaköy burada trafik yol falan rahat mis
Bakırköy. Küçükçekmece hiç güzel değil
Ay uzaksin evet asko ya
Eyupsultan