Kızlar, tesettürlüyüm açılmak istiyorum ne yapmalıyım?

ben 19 yaşındayım 9 yaşında aslında kuzenime özenerek kapandım çok küçük bir yaş kapalılık için ama bana bunu anlatan olmadı , her şey iyiydi güzel gidiyordu ama yaklaşık 5 yıldır açılma düşüncesi vardı emin olmak istedim önemsemedim ama artık yapamıyorum halimden memnun değilim dışarı dahi çıkmak istemiyorum küçükken istediğim gibi saçlarımı yapamadım çocukluğumu yasayamadim belki bundan dolayı bu istememem aileme de çok kere bu durumu söyledim her dediğimde acilamazsin sen isteyerek kapandın gibi laflarda bulundular. En son 1 ay önce anneme yapamadigimi icimden gelmedigini soyledim iste bunu yaparsan beni unut hem abilerin izin vermiyo seni üniversiteye gondermem okutmam gerekirse evden bile kovarim dedi yani bilmiyorum ben hiç bir şekilde derdimi anlatamadim anlamak istemediler zaten sorumsuz bir aileye sahibim ne yaşadığım umurlarinda olmaz ama istekleri dışına çıkarsam sorun olur bu hep böyleydi. Şu an direk açılmayı düşünüyorum sormadan ama tepkilerinden korkuyorum bir yandan da sınava hazırlanıyorum yani şehir dışı yazıp gitmek istiyorum ama izin vermeyeceklerini peşimden geleceklerini de biliyorum kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Kızlar, tesettürlüyüm açılmak istiyorum ne yapmalıyım?