TCL 115" (292 ekran) tv alır mısınız? Allah'tan indirimli 1 milyon olsa alamazdık 😂
Güncellemeler
1 yıl
Bu paraya TV almak yerine Epson EH-LS650 Ultra Kısa Mesafe 4K Lazer Tv Projeksiyon Cihazı vb bi projeksiyon almak daha mantıklı. Ayrıca süper soru olmuş ☺️
Ls650 film için iyi gerçekten ama ben 3D tasarım yapıyorum o zaman baya bi kör ediyor o yüzden ayrı pc alıcam biri 650ye bağlı diğeri monitöre bağlı çizim için masraf çıkardı başıma 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
çok para vermem
Evde projeksiyon kullanıyorum 115" görüntü alabiliyorum bana maliyeti 100 bin falan yanı akıllı olursan o paraları vermene gerek kalmaz
Kesinlikle daha iyi projeksiyon ama gündüz biraz yetersiz kalıyor. Karanlık ortam lazım
Cihazın kalitesine göre değişiyor bunun için özel perdelerde var ben gündüzde izleye biliyorum
ALR perde biliyorum ben de projeksiyon kullanıyorum ama ALR perde almadım düz beyaz kullanıyorum
Aynen ALR. Bu arada bende evde Ls 650 Kullanıyorum
Ls650 film için iyi gerçekten ama ben 3D tasarım yapıyorum o zaman baya bi kör ediyor o yüzden ayrı pc alıcam biri 650ye bağlı diğeri monitöre bağlı çizim için masraf çıkardı başıma 😂😂
İşe yatırım yapmak lazım :)
İşim değil keyif için yapıyorum hobi olarak
Hobini işe çevir mutlu olarak para kazan
Yok o zaman mutluluğu kaçıyor. Müzisyenim keyif için yapıyoduk paraya çevirince boku çıktı
O yüzden müziği de eskisi gibi keyif için yapıyorum artık
Böylesine ucuz bir şeyi paylaştığın için ne kadar teşekkür etsem azdır, hemen alayım 😂
Anca piyasaya çıktı yıllardır bu TV'yi bekliyorum ben de 😂😂
30 bine kadar veririm herhâlde
Bu kadar vermem net
Bu kadar para vermem.
Mübarek cuma indirimlerini bekleyelim
Yok vermem
50 60 k filan
kudurdular iyice
3bin