Değer verdiğiniz insanların doğum günü mesajınız nasıldır?

ben genelde ona yönelik onunla geçirdiğim zamanı hissettiğim duyguyu kısaca onun içinde olduğu farklımbir kutlama mesajı hazırlarım. Kimi saçma der ama ben bu tarz da kutluyorum.

Kendimi kaybetmişken tanıdım , seni. Gülmeyi unutmuşken , geleceği düşünmezken , inanmayı , güvenmeyi bırakmışken , yokluğa alışmışken , tanıdım seni. Çok farklı bir enerji vardı , sende. Yüreğin de korku taşıyorsun , ama dilin de cesaret konuşuyorsun. İçinden ağlıyorsun , ama hep gülüyorsun. Sesin bazen yalnızlığı konuşuyor , ama hep mutlusun. Yüreğinde ki merhamet , tüm düşüncelerine hükmediyor , bu yüzden haklı olsan da susuyorsun.

Melekler uyanmanı bekler , ayna seni görmeyi diler. Çiçekler açsa da , onlara dokunmanı bekler. Melekler sende bulur , temizliği. Ayna sende görür , güzelliği. Çiçekler senden alır , rengini.

Yüzün hep gülsün , dilediğin sana hemen varsın , hayat sana her imkanı versin , sen hayata gelerek , hayata en büyük şansı verensin. İyi ki doğdun , iyi ki tanıdım seni , iyi ki vazgeçmeyen , daima mücadele edensin. Doğum günün kutlu olsun , nice mutlu senelere !!!

İslam KARAGÖZ

Değer verdiğiniz insanların doğum günü mesajınız nasıldır?