ben genelde ona yönelik onunla geçirdiğim zamanı hissettiğim duyguyu kısaca onun içinde olduğu farklımbir kutlama mesajı hazırlarım. Kimi saçma der ama ben bu tarz da kutluyorum.
Kendimi kaybetmişken tanıdım , seni. Gülmeyi unutmuşken , geleceği düşünmezken , inanmayı , güvenmeyi bırakmışken , yokluğa alışmışken , tanıdım seni. Çok farklı bir enerji vardı , sende. Yüreğin de korku taşıyorsun , ama dilin de cesaret konuşuyorsun. İçinden ağlıyorsun , ama hep gülüyorsun. Sesin bazen yalnızlığı konuşuyor , ama hep mutlusun. Yüreğinde ki merhamet , tüm düşüncelerine hükmediyor , bu yüzden haklı olsan da susuyorsun.
Melekler uyanmanı bekler , ayna seni görmeyi diler. Çiçekler açsa da , onlara dokunmanı bekler. Melekler sende bulur , temizliği. Ayna sende görür , güzelliği. Çiçekler senden alır , rengini.
Yüzün hep gülsün , dilediğin sana hemen varsın , hayat sana her imkanı versin , sen hayata gelerek , hayata en büyük şansı verensin. İyi ki doğdun , iyi ki tanıdım seni , iyi ki vazgeçmeyen , daima mücadele edensin. Doğum günün kutlu olsun , nice mutlu senelere !!!
İslam KARAGÖZ
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer