Cogu kisi tesettürlü bayanları elestiriyor hemde hakaret dolu iceriklerle. Ne giymis nasl giyinmis falan filan. Pardonda Siz cokmu dogrusunuzz?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elestiriyorum eve ben kapali degilim yapamiyorumda kapali degilim Allah in tam istedgi gbi emrini yerine getiremiycem diye yapamiyorum tesettur dedugin tesettur olup kafasini deve horgucu gni dikipte bir kilo boya surupte ayaginda topuklu tak tak yuruye kapalilar inan bana o mjni etek giyen kizlarda n daha dkkat vekiyo tatlim. ve bu bana cok itici geliyo kapaliysan Allahin istedgi gbi emrini yerine getirirceksen kapan yoksa herkez kapanabilirdi tum kapalilarin adini cikariyo bu tarz kapalilar ama adabiyla kapali olanlar var onlara saygim sonsuz
44 Yorumla- +1 yıl
canm bende memnun degilim bu durumdan dogrudur oyle kapalilardan dolayi digerlerinide kötü yargilayanlar olabiliyor. onlarn cogu zaten zorla kaptılmistir. Ben sana bii ornek vereym facede bir kiz vardi biii ap acik sortlu resimler atiyordu bir zaman sonra feracelii bir zmn sonra icki masasnda ack resimli bir zaman sonra yine kapali resim. Ben savunmuyorum boylelerini aksine gicigimada gitmiyor degil. Ama millet onun bunun giyimini elestirmek yerine kendini duzeltmeye calssa hersey daha guzel olacak. Tek diyebilecgim sey mevla islah eylesin.
- +1 yıl
@Busssraaa eminim sen şimdi islama uygun kapanırsın bunlarada öyle kapanma olmaz böyle olur diye örnek olursun
En İyi Cevaplar
Evet cok dogruyum var mi bir diyecegin? Hakkini veremeyen bir suru insan var daha dun basi kapali gelmis bira iciyo ben sana ne saygi duycam o zaman afedersin ama baska biri gelmis opusuyo bide soyleleri var erkek arkadasim para uzatti eli eline degmesin diye sacma sapan parayi yere dusurdu kadin ne gerek var cok sacmasiniz ya ciddiyim belirli bir yasta olursunuz kapanirsiniz eyvallah kucucuk kizlari kapatiyolar ne zararlari olabilir onlarin cok sacmasiniz cok boyle insanlar gordukce elestirmeye devam edicem
52 Yorumla- +1 yıl
Güldügün , Kınadıgın seyi yasamadan ölmessin. devam et kardesim.
tesettür Allahın emridir
kapalı ise kulun kendine göre uyguladığı farzın dışındadır.
peygamber efendimizin yıllar önce hadis ettiği gibi ahir zamanda
başları deve hörgücü gibi kapalı çıplaklar olucak onlar gerçek inkarcılardır.
altında kot pantolon üzerinde dar şeyler giyinenler haysiyetsizlerdir.
bu tıpkı cübbeli biri düşünün başında sarık altında şortla gezmesine benzer10 Yorumla
Giyim kuşam özgürlüğü var, tesettür de kamu kurumlarına da girdi, destekliyorum da bunu özgürlük olarak görüyorum fakat türbanı takan kişinin ona göre davranmasını beklerim ben, böyle davranmayanlar yüzünden senin bahsettiğin o yorumlar yapılıyor, ki bunların hakaret içerenlerine karşıyım...
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
36Cevap
Evet elestirenler hatta nefret edenler var. Ama bu elestirilerin haksiz olmadigini kanitlayacak sekilde giyinenler var. Taytlar, bol basortu baglamalar vs. Bende bir kapali olarak bundan hic hoslanmiyorum ama sonuc olarak her koyun kendi bacagindan asilir. Herkes kendi yaptiklarindan sorumlu. Zaman harcamaya gerek yok elestirmekte gereksiz ha uzulursun yanlis yapiyor diye o ayri ama yine de ugrasmamak lazim kimseyle. Savunmuyorum kimse kimseyi ilgilendirmez. Size karsi bir konusmam yok genel olarak soyledim.
10 Yorumla
+1 yılTayt giyen, dantelli sutyen giyip dekoltesini acan, kirmizi oje suren, bir kilo makyaj yapan, dar giyinen kapali bir bayan gorursem "bu mu kapali" derim arkadas, kimse kusura bakmasin. kapali olmanin amaci dikkat cekmemektir. ama dikkat cekmek icin elinden geleni ardina koymayanlar var, yaziktir gunahtir. Din adamlari bile cikip "su anki tesettur gercek tesettur degil" diyorsa bize pek laf dusmuyor aslinda. Duzgun kapanana sozumuz yok zaten.
60 YorumlaHer tesettürlüye söylenmiyor o laflar. Kaldı ki zaten tesettür aslında koyu renk bir pardesü hatta siyah diye biliyorum ve siyah türbanla sağlanır. O türban omuzlara dökülmeli ayni zamanda. Türban bağlamada bile hataları var tesettürlülerin. Giyim olarak eleştirirsen ben o laf atilan tesettürlülerden daha dogru giyiniyorum evet.
26 Yorumla- +1 yıl
kardes onun muhabbetini bende yapıyorum cogu arkadasm vardı hepsiyle tartismya girdim siz gibilerden sebep bizim admz ckıyor diye ben bir kapalıym dört dörtlük olmasada kapalıym oyle dar pantolonlarla isim yok. Ama yani millet oyle bii muhabbet icindekii sasıp kaldım ya.
- +1 yıl
Çunku oyle bir noktadayız ki kapalılarla açıkların savaşı var aslında. Siyasete dayanıyor bana göre bunun sebebi. Açıklarda kusur arayan kapalılar bitmedikçe tesettürle oynayan kişilere söylenecek sözler de bitmeyecektir. Sen eğer dikkat çekici şekilde giyinmiyorsan tesettürlüysen bile bu sözleri de üzerine alınma derim kendini üzme.
- +1 yıl
acıklar cogu kapalılardandan namuslu. Ben bu lafı sürekli kullanıyorum. Haklsn neyse.
- +1 yıl
Hayr giyim konusundan ziyade. Lafımın arkasndaym.
O adam gibi kapansin dinin gereklerine göre. bir şal atiyolar boyun olduğu gibi gözüküyor. Turbani dogru takiyolar bu seferde kollarini siviyorlar. Ne anladim ben oyle kapanmaktan ve kapali bir cok arkadaşım var ve ben kapaliligin dinin getirdigi bir sey olarak degil artik bir giyim tarzi olduğu anladim onlari gördükce. Din, böyle kapanin demedi bize Çünkü.
20 YorumlaDiğer konusunda 641 cevap paylaştı. tesettürlü bayanlara saygım sonsuzdur. AMAAA.. daracık kot veya tayt vs daracık bluzlar diirsekte gömlekler yakası acık tsört gömlek vs deve hörgücü diye tabir ettiğim örtü şekli bizim dinimizde yoktur. işte ozaman eleştiririm. ozaman benım ona saygım bitmiştir.
10 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. sokakta dövmeli piercingli gençler öpüşünce mi daha çok eleştirirsin,
yoksa caminin imamı öpüşünce mi?
"YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL"
hem türban takıp hem tayt giymek
veya hem dindar görünüp hem de parklarda öpüşmek, arabalarda sevişmek
İKİYÜZLÜLÜKTÜR
İnsanları kandırmaya çalışabilirsiniz, ama Allah'ı kandıramazsınız..10 Yorumla- Diğer konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılKisilerin tesetturlu veya acik diye yargilamak bana gore yanlis birsey. Bu ulkede her zaman tesetturlu insanlar hep asagilanmistir, ama kendilerine gelince toz kondurmazlar. Onlari ilgilendiren sey tesetturden cok temsil ettigi sey. He bazilari bu tesetturu cok yanlis anlamis olabilir. ama onu elestirriken kendinede bir bak aynada ondan sonra elestir. Chplilerin mesela bu konuda hic bir zaman konusmamalari lazim :)
115 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@lichen İstersen sansini zorlama kufur mufur diyerek:) temsil ettiginiz parti zaten herseyi kufur uzerine kurulu bir parti. Simdi basinizdaki adam ne ki siz ne olasiniz :) siz eger bu adama hicbirsey yapmadan daha dun soyledigini bugun inkar eden birini sevip bastaci ediyorsanz birakinda bizde gozumuzle gordugumzu icimizden gelenleri korkmadan ben olsam boyle derdim dercesine konusan kisiyi sevelim bir zahmet. Atiyorum biz hicirzaman cikarlarmiz icin baska birsey olmuyoruz. Turk'uz ve Turklugumuzu gerek afrikada gerek asyada bir sekilde gosterirken siz isinize hangisi geliyorsa kimi zaman ermeni kimi zaman yorgo kimi zaman charlie olabiliyorsunuz. Oyuzden sizin su konuda hicbirsekilde konusma hakkiniz yok :)
- +1 yıl
CHP'li olup basortusu takiyorsa buyuk olasilikla yani haberlerden falan gordugumuz kadariyla siyasi bir oyun icin takiyordur. ya da kandirilmistir. Hic bir dindar kisi kolay kolay chp zihniyetine oy vermez veya savunmaz. Bne burada sadece chp zihniyetinin ne oldugunu bildgimden boyle yorum yapiyorum. Burada her basortulunun veya testtur sahibin ak partili oldugunuda iddia etmedim. Bana bir satasma oldu :) ona cevap verme mahiyetinde bu sefer partimi kullanarak soyleeceklerimi soyledim @MrJake
- +1 yıl
Bende sana diyorum ki zaten tabanda hata orda bas ortusu siyasi bir olgu degildir onda hata yapıyorsunuz, ak parti bunu somurerek siyaset yapıyor ve siz de buna alet oluyorsunuz, gercek dindarın siyasetle bunu birleştirmeyecegide aşikar. Sadece saf tutmak için bu konunun arkasında durmayınız rica edicem. Laiklik sadece bir düşünce degil insanalrın saglıklı gelismeleri için olması gereken bir durumduri devlet tarafından yonetilen bir dini kurum olamaz aslında dini bir kurum bile olmaz din insan ile Allah'ın kendisi arasındadır hiç bir kulda bu konuda kimseye karışamaz, eleştiremez ve yorum yapamaz. Yoksa sana olan tepki partinle alakalı degil, inandıgın gorusle alakalı.
- +1 yıl
@lichen Valla gorunen koy klavuz istemez. Kimin kimi boldugu ortada. Adam yuzde 50 oy aliyor demokrasi bunu gerektiriyor basbakan oluyor. Oradan sizinkiler bagiriyor hile var halkin tamamini temsil etmiyor. Ula halkin tamamini nasil temsil etsin hangi halk bir yonetciye %100 vermis. Sonra halki boldu oluyor size gore. Halk bolunduyse koalisyon hukumetlerinde bolunuyordu. Bu ulkede sagci cok olmasina ragmen darbelerle hep solcular yonetti. Halkin yarisina yakini basortuluyken onlari devlet dairelerinde ise almayan, okullara sokmayan yine sizin zihniyetinizdi. Bu bolucul olmuyor erdogan bunlari kaldirinca herkese esitlik deyince bolucu oluyor yerim sizin boluculuguk anlayisinizi :)
- +1 yıl
Ak parti asla basortusunu somurmuyor veya dini kullanmiyor. Dini kullanma nasil olur biliyormusun dusuncelerin tabn tabana zit olur ama secime yakin sen cikarsin gostermelik birkac basortuluyu carsafliyi uye yaparsin, zekeriye beyaz tadinda bir kac imami hocayi bak bu sizin muftunuz sizden biri diyerek aday gosterirsin oyunu aldktan sonra o carsaflari yikarsin o basortululere zulum edersib o camileri kapatirsin iste bu din tuccarligidir oy simsarligidir. Ak parti oyle degil ak partinin icindeki elemanlarin hepsinin bir dini gecmisi var ve soyledikleriyle yaptiklari her zaman paralell gitmistir. Ak parti osmanlicilik uzerine giden bir parti, sagci bir parti, her zaman dini on planda tutan ve bunu gosteris icin degil bir dava olarak gordugu icin yapan bir parti. Burada yaniliyorsunuz @MrJake
- +1 yıl
Inandigin gorusun sadece iyi yanlarını savunursan ve ozelestiri yapmazsan koyundan bir farkın kalmaz, biraz acık goruslu olup degerlendirmelisin şu an Turkiye Cumhuriyetinde yasanan olayları, zaten hatalı olan senin dedigin, dini gecmisi olan insanların parti tutmaları yanlıs. Dinin hiçbir şekilde siyaset ile yan yana bile gelmemesi gerekir, din kişisel bir inançtır, herhangi bir kurumla veya grupla birleştirilemez. Tonla insan var o goruse hizmet edip senin bu soylediklerinden cok uzak olan, işin içine girdik çıktık birilerini tanıdık ki konusuyoruz, kandırtmayın kendinizi kimseye, senin inancına saygı duyuyorum ama uzuluyorum ben boyle goruste olan insanlara gerçekten.
- +1 yıl
Ben din islerinin siyaset islerinden uzak kalmasi taraftari degilim. Bu sekil siyaset ab ulkeleride dahil her ulke de olan birsey. Ne demek dini kisilige sahip kisiler siyast yapmasin. Al yapmadiginda en cok cektirlen kisiler sagcilar oldu bu ulkede. Musluman ulkesinde salyongaz satar gibi cami sattilar ahira cevirdler. Bugune kadar okunan ezana dokundular, dini egtiimli kisilerin onune gecmek icin imamhtaiplere engel koydular, basortulu kizlarin okumasini engeleldiler, kuran kurslarini kapattilar. Simdi bana diyorsunki ozelestir yapmazsan koyun olursun. Ben yeri gelince eksiklerini soylerim partimin hemde bunu siyasi gorusumuz ayni olan arkadaslarimin icindede cekinmeden. Peki sen kendi partini elestirebiliyormusun? @MrJake
Diğer konusunda 338 cevap paylaştı. Tesetturluyse tesetture göre giyinsin. Kimse durduk yere düzgün giyinen Tesetturlulere laf etmiyor. Bu güya Tesetturluler yüzünden gercek kapali insanlarin da adı kirleniyor.
70 YorumlaKuranda peygamber eşlerinden kadınlara sesleniyor eleştriyor yorumluyor kuranda mı yanlış? tesettür ya da adına ne diyorsanız dini simgedir aslında sen bunu modaya tasarlayamazsın. Temsiliyeti farklıdır. Gereksiz ve haksız yere eleştirenlerde haklısınız ama bazıları eleştirilmeyi hakediyor.
30 Yorumlahangi tesettür den bahsediyorsunuz kot pantolon giyip baş ortmekten mi çarşaf giyip gözlerini makyaj ile boya badana yaparladan mı yoksa allahın emrini dosdoğru yerine getiren den mi son seçenek ise kimsenin bir şey dediği yok
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/z2L6B7.jpg
https://i.hizliresim.com/LYNBOZ.jpg
Üstü minare, altı kerhane.40 Yorumla
+1 yılBurada kapalilari elestiren kendisi mükemmel olmadigi halde bizim mükemmel olmamizi bekleyen insanlari ciddiye almiyorum. Sitede profilinde fotografi olan her kiza yazip da kapali gorunce ahlak bekcisi kesilenleri de samimi bulmuyorum , muhatap almiyorum. Ayet-i kerimede ne diyor : yapmadiginiz seyleri ne diye soyluyorsunuz? Bu tarz insanlar uzakta oynasinlar mumkunse.
00 Yorumla
+1 yılTESETTÜRDE
parfüm yok
Boyalı kokana olmak yok
Topuz kafa yok
Pantolon yok
Topuklu ayakkabı yok
Tayt yok
BUNLARDAN HERHANGİ BİRİ BİLE SENDE VARSA SENDE TESETTÜR YOK60 Yorumla
+1 yılcanim haklisin da biz burada tayt giyenlere saydiriyoruz kizimiz geliyor daracik pantolon giyiyor e onun da kalcasi meydan da onun da biz hangisine deger verelim hangisini bas taci yapalim?
10 YorumlaO kadın türban takarak ben en doğrusunu yapıyorum, en namuslu benim, en Müslüman benim demek isterken iddia ettiğinin tersi bir şekilde giyinince tepki topluyor doğal olarak. Başı açık olanların böyle bir iddiası yok ki.
10 Yorumlaşimdi kıçında dar pantolon kafasında hödük gibi türban takılı olunca laf ederim ama tam tesettürlü dini n buyurduğu gibi giyene laf etme değil saygı duyarım anladınmı :)
03 Yorumla- +1 yıl
Mevlanada diyorki. Ey kendine bakmayıp kendi kusurlarını görmeyipte baska insanların iyisine kötūsüne bakan zavallı. ALLAH senin yardımcın olsun. Sendee beni Anladın demi ;)
- +1 yıl
şimdi ben kusurlarımı biliyorumda şevhetin esir olmuş kadınlar benim bu eleştirimi kabul etmeyip ahirette hesap vermeyi göze alıyolarmı Hz. Ali (r. a) anlatıyor:
Ben ve Fatıma Resulullah (s. a. v)’in yanına girdik. O’nu üzüntülü ve ağlar durumda bulduk, sebebini sorduk.
Resulullah (s. a. v) buyurdu ki:
-“Ben miraç gecesinde göklerde ümmetimin kadınlarını çok çeşitli azap olduklarını gördüm. Onların gördükleri o şiddetli azaplarına dayanamayıp üzüldüm ve ağladım.
1-) Onlardan bir kısmını saçlarından asılmış (ateşten kor kafalarının üstüne koymuşlardı) beyinlerini kaynarken gördüm.
2-) Bir kısmını dillerinden asılmış boğazlarından katran akıtılırken gördüm.
3-) Bir kısmını elleri boyunlarına ve ayakları göğüslerine bağlanmış olarak gördüm. Yılan ve akrepler onları sokup zehirliyorlardı.
4-) Bir kısmını göğüslerinden asılı olarak gördüm.
5-) Bir kısım kadın gördüm ki başı domuz gövdesi, merkep gövdesi gibi bin bir çeşit azap ile azap oluyorlardı.
6-) Bir kısım kadın gördüm ki suretleri köpek suretinde ateş ağızlarından giriyor ardından çıkıyordu, melekler tokmaklarıyla durmadan başlarına vuruyorlardı. İşte onları hatırladım, üzüldüm ve ağladım
+1 yılŞöyle birsey var ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz sen böyle bir saçma konu açma gereği duyduysan demek ki bir yerlerde bir yanlislik vardir. Elestirilmek istenmeyen adam elestirilmez adamina göre yani ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa biraz otede yasa tum dunyanin begendigi bisi var mi ona yaransan buna yaranamzsin herkesin kendi dusuncesi deyip gecceksin bu kadar basit insanlari degistiremezsin ama cidden bir cok kisi bu tesettur olayini abartti bir aciktan bile daha vucut hatlarini belli eden asiri makyajli dekolteli giyime yonelmeye basladi sadece anliyacagin basi kapali gerisi meydanda anlayacagin sekerim sen kendine bak sadece yoksa gunah kecisi sen olursun ;)
00 Yorumla
+1 yılTürbanlı fantazinin oluşumunda büyük katkısı olan tesettürlüleri gördükçe elbette eleştiriyoruz. Herkes bir mi? Hayır. Kendini o genellemenin dışında tutacak şekilde örtünüyorsan bunu sıkıntı yapmamalısın.
10 YorumlaDiğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. "ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol" dur olayın özü onun dışındaki kimseye kimse laf etmez zaten
00 YorumlaDiğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Tesetür deyince herkesin gördügüyle düsüncesi farkli olunca sorula bilir neden öyle yaptigi bu yanlis degil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim eşimde kapalı dışarıda oldukça düzgün normal giyinir evde serbesttir izin benden ona yalnız olduğumuzda ama dışarda tesettür sınırını aşan bayanlarda var buda bir gerçek ama tüm tesettürlüler öyle diyede bir kafa yaşamamak gerek
30 Yorumla
+1 yılTesettürlü Olup Altında Dar Pantol Memeler Meydan da Kıyafet Giyenlere Lafım.
Örtünmek Demek Karşı Cinsi Tahirk Etmemek Demektir40 Yorumla
+1 yılKapalılara saygım sonsuz ama başı kapalı giydiği kazağın altında kırmızı sütyeni belli oluyorsa dünyanın en alçak şerefsiz insanıdır.
40 Yorumla
+1 yılBosver tatlim. gercekten oyleleride var. bir tesetturlu olarak onlardan utanuyorum dogrusu
21 Yorumla- +1 yıl
Tabikidee ben yok demiyorumki zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklisin. hic yoktan iyi demiyorlar. cünkü onu yapmak bile zor geliyor. öyle diyen bayanlara sen daha iyisini yap diyeceksin. erkeklerede sen önce kendi tesettürun olan gözlerine karis diyeceksin. sonucta erkektede tesettür var.
01 Yorumla
+1 yılTesettürlü bayanları kimse eleştiremez ancak benim tabirimle süslümanları eleştirmek en doğal hakkım suratta bir kilo boya dar pantolon vs. vs allah ıslah etsin onları
22 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılTesettürlülülerden çok doğru olmasını bekliyorum ama hepsi yamuk
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet hepsi
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapma. Ne demek hepsii.
Cevap sahibi+1 yılKaşını alıyor musun babanın bankada parası var mı olmadı maaş almadan önce bankadan promosyon alıyorsun bu faizdir faiz haramdır haram kesin kuraldır siz kendi inancınızın kurallarını eğip bükebileceğinizi sanıyorsunuz iki yüzlüsünüz topuklu ayakkabı giyemezsiniz inancınız gereği maşallah giymeyen kapalı görmedim hepsi makyajlı pahalı mağazalardan giiyiniyorlar hani israf haramdı hanii madem kapalılar çok iyisiniz kapalı spikerler görüyorum kadının sesi haram islamda HARAM KESİN KURALLARI EĞİP BÜKMEK BEDAVA SİZE . Bence siz burka giyin sizi anca o paklar...
- +1 yıl
Sen burada sadece bir olasılıkla konusuyorsun. Eger profilde yazdigi giibi yas 28 se diyecegim sudur ki. Yas 28 ama cahillik bitmemis. Bizim yasam tarzïmızı nekadar biliyorsunda bunun ustunden bizim tesetturumuzu yargılıyorsun. Yaptıgın cahillik. Cahillerde ne yapar terbiyesizlik. O yuzden fazla söze grek yok sen boyle olasılıklarla dusunmeye devam et.
Cevap sahibi+1 yılCevabını cevaptan dahi saymıyorum
- +1 yıl
Bu yorumunun ustune sesli güldüm ;)
Cevap sahibi+1 yılBeyinsizliğinin yanı sıra edepsizliğini arsızlığını ortaya koyuyorsun okuduğunu anlamaktan acizsin öyleyse
- +1 yıl
Siz edepten arsızlıktan bahsediyorsunuz, tesettürlü tüm insanların ayni niteliksiz davranıslarla niteliklendiriyorsunuz. Ama bilmeniz gereken tek sey mükemmel bir insan olmadgı bilmek. Biz burada kaplilarn hepsi boyledir acklarn hepsi boyledir kesin bir yargiya varamassn. Kimsede varamaz. Cunku herkesin karakteri farklı , ve herkesin islama bakis acisi farkidir. Ve sizde nasl bir islam anlayisi varsa sizde yle bakiyorsunuz ona bakarsanz evrensel dusunceler vardr yasalar kanunlar bir suru ack insanin hepsinin zina yaptgini soyleye bilirmisiniz. Kii biz oyle gormuyoruz. mesela ack insanlarn bir ksmi varki ahlak konusunda cok iyi. dunyada iyi ve kotu oldugu gibi , belli dogrultudaki inanclari savunan insanlarında iyisi kotusu olmasi muhtameldir. Ne siz bana mukemmel bir insanin su anda var oldugundan bahsedebilirsiniz nede ben.
O kadar dar giyipte turbanli olunca laf etmeyen dengesizdir mesela benimki hem kapaliydi hemde tayt turu seyler giyiyodu uyardim dikkate almadi vurdum tekmeyi
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl(Allah için) tesettüre girenlere herzaman saygım var ama sırf moda olsun diye kapananlar az ötede oynasınlar.
30 Yorumla
+1 yılBen eleştirmiyorum da sadece gözlemliyorum, baş örtü takıp bir de süper mini giyince iş değişiyor kusura bakma, ya da spandex giyip yolda yürümek, daha çok örnek verebilrim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru kesinlikle ne kimseyi eleştirmeli ne de kinamaliyiz çünkü başına gelmeden olmezmis insan. Onun için herkes istediğini yapar Kimsenin kimseye eleştiri hakkı yok herkes özgür
12 Yorumla- +1 yıl
Dinde dinsize zorlama yok
Müslüman müslümanı sabah namazına uyandırsa sana ne diyemez
müslümanlar tesbih tanesi gibidir
Cevap sahibi+1 yılDin bekcimizde geldiğine göre gidebiliriz artık
+1 yılBana karismadiklari surece tesetturluler beni ilgilendirmiyor,
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürban tamamen saçmalık. Zaten doğru düzgün türbanlı da yok etrafta, dar kot, topuklu ayakkabı, yüzleri boya badana şeklinde ile geziyorlar.
Bir de bmw lerinden inmeyen ninjalar var tabi.20 YorumlaDiğer konusunda 730 cevap paylaştı. Katılıyorum sana bazıların başı kapalı altında dar kot pantolon var:::
40 Yorumlatesettürlü bir bayanın karşıma çıkması için Allah'ıma hep dua ediyorum ama o beni duymuyor lanet olsun.
00 YorumlaTercih meselesidir, güzel görünüyorsa sıkıntı yoktur bence =)
00 Yorumla
+1 yılben zaten tesettüre karışıyım direk olmaz diyorum kuranda yazıyormuş yalan
34 Yorumla- +1 yıl
sorma ya dini bu kadar kullanmak olur türban nedir ya saygı duymak istiyorum ama iyice abarttılar artık neyse kendileri bilirler kadın milleti işte
- +1 yıl
Nur suresi 31. Ayet
- +1 yıl
nur suresi yazmış orda saçları ört diye bir şey varmı?
kapanan insanlara kimse kötü gözle bakamazz
dinimiz öyle emretmiş ama dış görünüş olarak kapananlarda her yönüyle kapalı olmalı bencee00 YorumlaTesettürun ruhuna uygun giyiniyorsan, kimin ne dediğini dert etmemelisin bayan
00 Yorumlabende iyiyim hakkını vermiyorsan giymeyeceksin bu kadar.
20 Yorumla:) haklı valla ama tesetturlulerde çok bozuldu be kanki açıklardan beterler
20 Yorumla
+1 yılKiyafetden dolayi elestiri tam bir faşist zihniyettir.
10 Yorumla
+1 yılHangi ml eleştiriyo.. Kurban olsunlar kapalı bayanlara
03 Yorumla- +1 yıl
sen önce resmine bak kurban olsunmuş
- +1 yıl
benim resmim seni ilgilendirmez.. Her koyun kemdi bacagından asılır senin karı söok galiba zorunamı gitti yeğen...
- +1 yıl
Sende kendi nikine bak satanist kılıklı herif.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu memleketin en iyi din/ahlak polisleri "yobaz sosyalistler"...
016 Yorumla- +1 yıl
neden gizliden yazıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Darksektorr sende site polisi misin? Sanane oğlum başkasının seçimlerinden. Ikile!!!
Cevap sahibi+1 yıl@darksektorr yapmazsanız adam değilsinz. Ama olmadığınızı zaten biliyoruz.
- +1 yıl
bu ülke sizin gibiler yüzünden bu hale geldi cahil cühel takımı kafanız almıyor ama size niye kızıyorsam
Cevap sahibi+1 yıl@Darksektorr siz dhkp-c ye sempati duymayın gerisi kolay. Beynin fukara olunca, fikrinde ukla olmuş.
- +1 yıl
bizim tsk dan başka kimseye sempati duymayız onun dışında herkes benim düşmanımdır
Cevap sahibi+1 yıl@Darksektorr beynini kendine sakla. Cidden çapın yazdıklarımı anlamaya yetmez.
- +1 yıl
ben çapımı biliyorum rahat ol sen hadi işine
Cevap sahibi+1 yıl@darksektorr görüş benim görüşüm, hem istenöiyor hem kovuluyorsun. Ne kadar kişiliksiz insansın. Ziktir git!!!
Cevap sahibi+1 yıl@Darksektorr 30 oldu kovduğum. Ne kadae ezik ve aşağılık bir karakteriz var. Ziktir git!!! Anlıyor musun? Ziktir git!!!
Cevap sahibi+1 yıl@darksektorr sende zike sürülecek beyin ypk. Oğlum görüş benim görüşüm. Ne kadar şapşalsın
Cevap sahibi+1 yılBen bu kadar ezik ve bayağı insancık görmedim. Kovuyorsun yine gitmiyor. Tam m. al
Cevap sahibi+1 yıl@Darksektorr oğlum ergen misin? Rzik ve aşağılık pislik. Burası benim görüşüm. Kaybol!!!
Cevap sahibi+1 yıl@Darksektorr la bebe 31 olsan çekilmezsin. Ziktir git.
Cevap sahibi+1 yılSen kadar malını görmemiştim @darksektorr
Cevap sahibi+1 yıl@Darksektorr olum senin beynin nereye gitti. Ampirik kafa. Burası benim yorumum. Yazmzsan hakaret yrmezsin. Hadi şimdi ikile. Tam ökkeş çıktı. Sümsük hergele.
Başındakinin hakkını verecek o kadarr
40 YorumlaTesettür giyseydim dogru olurdum :D
06 Yorumla- +1 yıl
Dogru olmak icin tesettürlü olmana gerek yok. Aklının olması yeterli kardesim.
- +1 yıl
Sen benim nasıl giyindigimi nerd3n biliyosun :)
- +1 yıl
Alakası yok kardesim bende kapalıyım evet ama dar pantolon falan benlik seyler degil. Burdaa tek sorunum madem allaha bu kadar inancları var neden elestirip duruyorsunuz kapalilara neden hakaret ediyosunuz. tamam amenna kabul cok fena kapalı olupta yanls seyler yapan var onlar tamamen aile zoruyla kapatlmıs kzlardr. Hani demek istedigim. Kınamayın kınadgnz şeyi yasamadan ölmessiniz.
Herkes kendinden sorumlu karışmıyorum ben.
00 Yorumla
+1 yılKuran ı kerimde türban diye birşey yok
17 Yorumla- +1 yıl
Nur suresi 31. Ayet
- +1 yıl
Nur suresi 31. Ayeti okudun mu. Tamamen anlayarak oku bakalım ne yazıyor.
Arapça bilseydin orada baş örtüsü değil örtü yazdığını, Ziynet yerlerini kapatması gerektiğini ve ayakları yere vurmaktan kasın, hareket halinde göğüslerin oynamasının gizlenmesi olduğunu anlardın. Senin okuduğunu kimin çevirdiğine bak - +1 yıl
Sen arapça nedir diye meallerine bakar iken biz tekâmül okuyorduk
- +1 yıl
bir tane kelime var humur kelimesi oda örtü anlamına geliyor baş örtüsü değil hem başörtüsü zorunlu olsa Allah neden 1 kelime ile açıklasın namaz bile kuranda birsürü yerde geçiyor ve zorunlu baş örtüsü zorunlu olsaydı oda birsürü yerde geçerdi humur kelimesi örtülerinizi örtün yani namahrem yerlerinizi kapatın demek saç namahrem değil
- +1 yıl
Kardeş, Bak ne güzel okumuşsun. Allah nasip ederde ilerde okuduğunuda anlayabilecek duruma gelirsen seninle tartışırız. Prensiplerim arasında cahille sohbet yok. Emeğin için hakkını helal et
Ben herkesi eleştiriyom ben iyiyim
10 YorumlaDiğer konusunda 618 cevap paylaştı. banane ya kim ne giyerse giysin :D
00 YorumlaHerkes eleştirilmiyor
00 YorumlaKötü söz sahibine yaw boşver
00 YorumlaDiğer konusunda 834 cevap paylaştı. yem bir soru bu, aldanmayınnnnnnnnn
00 Yorumlakimeneeeeee düşünmeyn böyle şeyleri
00 YorumlaHarika giyiniom hıh :D
00 Yorumla
+1 yılEvet çok dogruyum
00 Yorumla- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılagzı olan konuşuyor işte..
00 Yorumla
+1 yılEvet.
00 Yorumlademi yani
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!