Diğer Babama doğum gününe yastıkla kupa aldım? hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce güzel mi ve siz olsaydınız babanıza ne hediye alırdınız? Babama doğum gününe yastıkla kupa aldım? Cevapla Doğum Soruları Babalık Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Delibikadın Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Televizyon kumandası aldım en son 1 6 Yorumla Delibikadın 1 yıl güzel bi hediye baban seviyorsa böyle şeyler Yorumla hangovers 1 yıl Babam çok evcimen en sevdiği şey evde pineklemek keyif yapmak yastık ve kupa aldım bende Yorumla Delibikadın 1 yıl benimkide öyle başka bir şey alsam kullanmıyor koyuyo bir yerlere Yorumla hangovers 1 yıl O zaman doğru düşünmüşüm Yorumla Delibikadın 1 yıl evet 🙂 Yorumla hangovers 1 yıl 🙏🏻😌 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence güzel 1 1 Yorumla hangovers 1 yıl Sağol kanka Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çok güzel 🌸 1 1 Yorumla hangovers 1 yıl 🙏🏻 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ay yastıklar çok hoş nahif olmuş 0 1 Yorumla hangovers 1 yıl Güzel değil mi Yorumla
Birterazikadın Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl güzel bi hediye ben saat almıştım kullanıyor hala 0 10 Yorumla hangovers 1 yıl Saat de güzel evet ama benim peder ev kuşu ona iyi gider diye düşündüm Yorumla Birterazikadın 1 yıl Bütün babalar bir yerden sonra öyle heralde Yorumla hangovers 1 yıl Benimki kendimi bildim bileli böyle Yorumla Birterazikadın 1 yıl Ev kuşu sevmiyor musun Yorumla hangovers 1 yıl Konu babamın ev kuşu olması ben ailecek aktiviteler yapmayı severim peder ev kuşu olunca ailecek zaman geçirmek güç oluyor Yorumla Birterazikadın 1 yıl Hmmm anladım haklısın o konuda bizde öyleyiz hepimiz hazırız babamın istemesini bekliyoruz Yorumla hangovers 1 yıl Evet durum öyle işte Yorumla Birterazikadın 1 yıl napalım değiştiremiyoruz devam Yorumla hangovers 1 yıl Allah eksikliğini göstermesin devam Yorumla Birterazikadın 1 yıl amin amin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Televizyon kumandası aldım en son
güzel bi hediye baban seviyorsa böyle şeyler
Babam çok evcimen en sevdiği şey evde pineklemek keyif yapmak yastık ve kupa aldım bende
benimkide öyle başka bir şey alsam kullanmıyor koyuyo bir yerlere
O zaman doğru düşünmüşüm
evet 🙂
🙏🏻😌
Bence güzel
Sağol kanka
Çok güzel 🌸
🙏🏻
Ay yastıklar çok hoş nahif olmuş
Güzel değil mi
güzel bi hediye ben saat almıştım kullanıyor hala
Saat de güzel evet ama benim peder ev kuşu ona iyi gider diye düşündüm
Bütün babalar bir yerden sonra öyle heralde
Benimki kendimi bildim bileli böyle
Ev kuşu sevmiyor musun
Konu babamın ev kuşu olması ben ailecek aktiviteler yapmayı severim peder ev kuşu olunca ailecek zaman geçirmek güç oluyor
Hmmm anladım haklısın o konuda bizde öyleyiz hepimiz hazırız babamın istemesini bekliyoruz
Evet durum öyle işte
napalım değiştiremiyoruz devam
Allah eksikliğini göstermesin devam
amin amin