Komşular gürültü yaptıklarında uyguladığınız tarifeler neler? Ve işe yarıyor mu? S. O. S. ?

Üstteki ve alttaki hepsinin konuşmalarını tane tane duyuyorum. Hadi alttakilerin yeni bebeği oldu ses etmem ama üsttekiler 2 saattir ayı gibi anırarak konuşup hayvan gibi kahkaha atıyorlar. Sanki yan odada konuşuyorlar gibi. Yemin ederim bıktım işimden gücümde ettiler. Bir rahat vermediler. Arada 9da başlayan böyle gürültüleri oluyor bu üstteki yaratıkların. Artık ne yapacağım bilemiyorum. Yemin ederim imdat ya! Lütfen yardım edin, üstteki sorularıma cevap verin. Başımı şişiriyorlar, bi ders çalıştırmıyorlar. Yemin ederim her laf duyuluyor, arada sadece gürültümsü sesler oluyor. Bir kere duvara iyice vurdum duydular ama devam ettiler biraz da sesli şekilde. Bu nedir ya? Çocuk sesleri bir yandan büyüklerin sesleri Bi yandan, belli ki misafirler gelmiş. Buna hakları yok. Allahtan korkmaz terbiyesizler ya. Bir de sözde Müslümanlar, başını örtüp sinsilik peşinde olan sözde Müslüman işte.

S. O. S.

Komşular gürültü yaptıklarında uyguladığınız tarifeler neler? Ve işe yarıyor mu? S. O. S. ?