NCHXBXH tanımasak görmesek neyse dicez he kaç yıldır sitedeyim 😄
Cevap sahibi
1 yıl
Kimden bahsediyorum sence jjdjd
Soran
1 yıl
Yaşını söylemeseydin de anlardı eski üyeler yaren olduğunu :dd
Cevap sahibi
1 yıl
Yaren kimm mksksksid
Soran
1 yıl
Yakında senle de konuşur boş ver tanımasan da olur 😄
Cevap sahibi
1 yıl
Hajsjksksk Yarenimsii'den mi bahsediyorsun jsjkdd
Soran
1 yıl
Evet
Cevap sahibi
1 yıl
Yaren benim 1 senelik arkadaşım kankam her şeyim çok sevdiğim birisi, onun kötü düşünceyle veya saçma sapan sapıkca birileriyle konuştuğunu görmedim zannetmiyorum daa
Soran
1 yıl
Sapık ne alaka be 😄 öyle bişey kastetmedim ama flörtöz olduğu kesin bişey çünkü burdaki tanıştığım her erkeğin bir yaren geçmişi olmuş oluyor dm üzerinden. Kimseyi kötüleme gibi bı niyetim yok sadece duyduğum bu (4 yıldır sitedeyim)
Cevap sahibi
1 yıl
Yaren kimseyle konuşmaz ki DM üzerinden 😃
Soran
1 yıl
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Cevap sahibi
1 yıl
Konuştuğu kişileri ben biliyorum yani kaç kişiyle konuştuğunu falan demiyim şimdi kızın özel hayatı. Onun DM kutusunda bir ara tek ben vardim. Senin ismin nedir?
Soran
1 yıl
Şunla bunla konuştum diye sana niye anlatsın ki fazla mı safsın :d Beni çok görmüşsundur tanınan bı üyeyim ismimi bilmen gerekmiyor sadece bunca kişinin yalandan aynı şeyi söyleyecegi de yoktur bana 😄
Cevap sahibi
1 yıl
Hajsjjsks Hiç inanmıyorum bu sözlerine, Yaren'in etiket kapalı olmasa çağırırdim hatta sorcam bunlar doğru mu diye
Soran
1 yıl
ay banane ya kim kimle napiyosaniz yapsın inan inanma sadece söyledim Ve sadece arkadaş olarak konuşuyorum diyen birine göre fazla ilgili çıktın bu konuya, bu bile bişeyler gösteriyor ama sen bilirsin shshhs
Cevap sahibi
1 yıl
Kıza iftira atıyorsun çünkü gizlisin birde normal neyse vy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
melaike vardı askere gitti gelmez daha yiğidim
Evet var canım kızımı özledimm jjsdj
Kızın sitede mi?
Evet Jsjsjsjsj 23 yaşında kendileri
o kızın da konuşmadığı erkek kalmadı bxhxbxhx
Yok o kimseyle konusmaz
NCHXBXH tanımasak görmesek neyse dicez he kaç yıldır sitedeyim 😄
Kimden bahsediyorum sence jjdjd
Yaşını söylemeseydin de anlardı eski üyeler yaren olduğunu :dd
Yaren kimm mksksksid
Yakında senle de konuşur boş ver tanımasan da olur 😄
Hajsjksksk Yarenimsii'den mi bahsediyorsun jsjkdd
Evet
Yaren benim 1 senelik arkadaşım kankam her şeyim çok sevdiğim birisi, onun kötü düşünceyle veya saçma sapan sapıkca birileriyle konuştuğunu görmedim zannetmiyorum daa
Sapık ne alaka be 😄 öyle bişey kastetmedim ama flörtöz olduğu kesin bişey çünkü burdaki tanıştığım her erkeğin bir yaren geçmişi olmuş oluyor dm üzerinden. Kimseyi kötüleme gibi bı niyetim yok sadece duyduğum bu (4 yıldır sitedeyim)
Yaren kimseyle konuşmaz ki DM üzerinden 😃
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Konuştuğu kişileri ben biliyorum yani kaç kişiyle konuştuğunu falan demiyim şimdi kızın özel hayatı. Onun DM kutusunda bir ara tek ben vardim. Senin ismin nedir?
Şunla bunla konuştum diye sana niye anlatsın ki fazla mı safsın :d
Beni çok görmüşsundur tanınan bı üyeyim ismimi bilmen gerekmiyor sadece bunca kişinin yalandan aynı şeyi söyleyecegi de yoktur bana 😄
Hajsjjsks Hiç inanmıyorum bu sözlerine, Yaren'in etiket kapalı olmasa çağırırdim hatta sorcam bunlar doğru mu diye
ay banane ya kim kimle napiyosaniz yapsın inan inanma sadece söyledim
Ve sadece arkadaş olarak konuşuyorum diyen birine göre fazla ilgili çıktın bu konuya, bu bile bişeyler gösteriyor ama sen bilirsin shshhs
Kıza iftira atıyorsun çünkü gizlisin birde normal neyse vy
By
🤷🏻♀️ gülegüle
Yok ya ben yeni hesap kurdum
Eveet @yelizece 💜
İsim olmaz
Var evet
Senin var mı
Var aylin.
Hesabını kapatmış
A benimki de
Baş harfini söylesene aynı kişi mi acaba