Diğer Kan lekesi Koltuk da nasıl geçer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ohh be çok şükür geçti sıcak suyla lifle sildim Kan lekesi Koltuk da nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. silerek iyice 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Sabunlu su ile. Bir tane bez ile iyice sil. Sonra kurumaya bırak. Tertemiz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Parlatıcı ile 0 23 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Makine parlatıcı ile Yorumla Soran 1 yıl Sıcak su ile eritiyim deniyim onu tamam teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl İnsan neden gizlenir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne oldu ki Yorumla Soran 1 yıl Bişey olmadı siliyorum Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim neden gizlenir diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktı mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Diğer yorumcuya da sormuşsun Yorumla Soran 1 yıl Sizinkini denedim pek çıkmıyor gibi ama bakalım siliyorum biraz geçti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktı mı 😂. Yorumla Soran 1 yıl Evet kuruması kaldı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevindim Leke tehlikeli Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ağır kokar Yorumla Soran 1 yıl Evett mantıklı ama miss oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl aktı Yorumla Soran 1 yıl Kanka sildim geçti pis miyim ben kötü his ettim Yorumla Soran 1 yıl Otururken üstüm batmış :( utandım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoğunluk olunca normal Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Regl kanimi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hali sampuani varsa onunla sil yoksa sirke dok uzerine karbonat sonra sil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biraz kabarsin bekle oyle sil Yorumla Soran 1 yıl İnsan neden gizlenir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Açayım istersen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
silerek iyice
Sabunlu su ile. Bir tane bez ile iyice sil. Sonra kurumaya bırak. Tertemiz.
Domestos en iyisi sucak suyla
Parlatıcı ile
Nasıl
Makine parlatıcı ile
Sıcak su ile eritiyim deniyim onu tamam teşekkürler
Tamam
İnsan neden gizlenir
Ne oldu ki
Bişey olmadı siliyorum
Merak ettim neden gizlenir diye
Çıktı mı
Diğer yorumcuya da sormuşsun