Çalıştığım yerde biri var. Kendisi erkek.
Rüyamda o beni biriyle tanistiriyordu evlilik niyetiyle. Hatta bir kadin arkadaşimiza da söyletiyordu kendi söylemeye cekiniyor diye. Tanışmak ister miyim diye öğrenmek için.
Bugun aynisi oldu. Kadin arkadaş çağırdı beni durumu anlaatti kuzeni varmis onunla tanisir miyim diye sordu. Erkek oldugu icin kendisi söylemeye çekinmiş. Sizce ne yapayım bir düşüneyim dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Frekans ile birini çağırıyorsun umarım düzgün bir insan çıkar karşına. Çok güzel lucid dreams örneği bu arada yönetiyorsun rüyanı dilediğin gibi.
Önce rüya oldu ama nasil yoneteyim
Bunu istemişsin, isteyerek görmüşsün onu kastettim. Demek ki birisi ile tanısmak istiyorsun hayatında bir düzenli bir ilişki olsun istiyorsun ama utangaçsın biraz o yüzden bilinçaltın arkadaşın aracılığı ile tanıştırmak istiyor seni karşı cinsle.
Peki ayni kişinin ayni şekilde beni tanistirma girisiminde bulunmasini da ben mi yönettim
Tam üstüne bastın zihninin ve kalbinin yaydığı enerji çok fazla. İsteyipte yapılmayacak şey yok, ben yaşadıklarımı anlatsam gülersin heralde :Ddfj
Anlat
Bende mesela son yaşadığım şeylerden biri anaokulunda bir kız vardı yaklaşık 15 yıldır hiç konuşmadık 2 hafta önce adı geçti biryerde bende çağırmış bulundum onu frekans ile ins tadan istek atmış aynı gün. Gerçi evlenmiş falan sanırım da önemli olan o değil frekans ile çağırdığım. Hepsini de yazamam bu basit bir tanesi :)
Düşüncelerin inanılmaz gücü var, sadece farkında değil birçok insan. Hele birde kalbinle de istiyorsan kesin gerçek olabiliyor.
Ne bileyim bazen çok fazla düşünsek de olmayabiliyor. Ama belki de bizim değil de karşı tarafin frekansidir. Sadece hissediyor da olabiliriz. Her türlü bir elektrik var onu kabul ediyorum.
Önemli olan birini bulmak değil seni hiç üzmeyen, strese sokmayan birini bulmak. Ruhu güzel, zeki bir kız denk gelmedi bana, 25 yıldır belki de kimseye pek güvenmediğim den sevgili yapmadım. burada sana akıl veriyorum qrfanjfa
Katılıyorum artik çirkin şansına inaniyorum ben
Dusun