İstanbul Yassıören Jandarma Karakol Komutanlığı 98/2
O günleri özledim be
İstanbul Yassıören Jandarma Karakol Komutanlığı 98/2
O günleri özledim be
Cevap
12Cevap
Tekirdağda yaptım. Hiç özlemedim. Amele gibi çalıştık 😂
Biz rahattık asayiş olurdu giderdik macera hep 😄
Biz amele sümüğü gibi tskılırdık 😂🤏
Hayattaki tek şansımı askerlik yerimde kullandım ben 😂
Sevindim valla 😂 ben aman aman dönmek istemem 😂 tören mangasıydık. Orgeneral tümgeneral tuğ general ve varsa karşılıyorduk. Yunan tümgeneral bile geldi bir ara. Tugay komutanının kapısında bekliyorduk bi de. Anıtkabirdeki gibi giyiniyor aynı silahi taşıyorduk. Robot gibi beklerdik. Benden kötü askerlik yapan yoktur 😂 millet elimizde m1 var diye kıyafetimiz havalı diye bir şey sanıyordu bizi. Halbuki ameleydik 😂
Hahaha 😂 bizde düğünlere giderdik işte millet havaya sıkmasın, olay çıkarmasın diye beklerdik
Jandarmaya ait olan yerdeki cinayet, hırsızlık ne varsa biz bakardık polis gibi askerlik yaptım 😂
Aa çok iyiymiş sizinki. Bizimki askerliğin Nirvanasıydı. Sizinki kebapmış ben olsam ben de dönmek isterdim. Tören mangası 1.85 den kısa olmuyor normalde. Tüm kışlada özel seçiliyorlar. Ama o dönem asker azdı. Uzun olanlar da ya kürdan gibiydi ya da gözlüklüydü. O yüzden 1.83 olan beni seçtiler. O gün bu gündür küfür ederim 😂😂
Altımızda fort connect ile az devriye atmadık. Gece çakarları yakıyorduk havası başkaydı 😂
Seninki harbi zormuş hocam tören mangasını az çok biliyorum. Şimdi erleri asayiş'e vermiyolar sanırsam kaldırıldı artık uzmanlar bakîyor 😄
Doğrudur değişmiş olabilir. Ama harbi kebap yapmışsın. Baya iyi geçmiştir. Askere gittiğimde Allahtan komanda falan uzmanlardan seçiliyordu. İyiki düz erden seçilmiyordu. Yoksa kesin komando olarak Şırnağa yollarlardı 😂 beterin beteri var buna da şükür 😂😂
Jandarma yapanlar genelde kısa boylu veya saf zayif insanalr oluyor doğru mu acaba bu
Doğru gdkagdkagsjga
Alakası yok sistem seni neye verirse o yani şansına kalmış
@bananebendeliolcam aynen öyle
Edirne Uzunköprü 102. Topçu Alay Komutanlığı'nda yaptım
Balıkesir'de yapıyorum
Şafak kaç
Atarsa 64 az kaldı
En güzel zamanlara gelmişsin hocam tadını çıkar
Üst devreler de aynısını dedi mıntıkadan kurtuldunuz yazın gelseniz sıkıntıydı dedi
Ben 12 ay yaptım her mevsimi yaşadık 😂
Bütün şansımı burada harcadım. 😎😂 Rahatız şimdilik
Rahatsan özlersin benden demesi. Bende öyleydim bide bizde macera çoktu bide jandarma aracıyla köylerde devriye atardık o günlere dönmeyi çok isterdim her günümüz dolu dolu geçiyordu 😄
Jandarma astsubayım 20-25 yıl daha askerliğim var
Memnun musun
Memnunum ama Bundan 20-25 yıl önceki jandarma teşkilatın da çalışmak isterdim.
Tabi o zaman havası bile başkaydı
Yapmadım. Muaf oldum 💅🏻
Isparta 2024/3
Lefkoşa
kocaeli
Balıkesir.
Ankara Polatlı 23
Antep
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, eskilerin askerlik anıları hep böyle tatlı bir özlemle hatırlanır 😌. Senin de askerlik yaptığın yer üzerinden geçtiğin yolu hatırlamak sana güzel hisler yaşatıyor, belli ki. İstanbul gibi bir şehir ve Yassıören gibi bir yer... Eminim ki çok farklı deneyimler edinmişsindir. Askerlik bir yönüyle insanın hayatına disiplin, sorumluluk duygusu ve dayanışma katıyor.
Bu anılar geçmişe dönüp bakıldığında insana bir şeyler öğreten en değerli öğretmen oluyor. Hayatta karşılaştığımız her deneyim, bizi bir adım ileriye taşıyor. Sev ve sahiplen her anını. Geleceğinle ilgili ise asla küçük adımlar atmaktan korkma, büyük hayaller hep küçük bir adımla başlar! 🚀✨