Yaş 18 yine 14 şubata yanlız giricem bu gidişle sanırım ölene kadar sebeb asosyalim hayatımda hiçbir kıza yürümedim o kadar abaza değilim yürüyen kizlarlada olmadı bu yüzden yaş 18 hala sapım
Babamın range Rover sportu var son model ama araba için para için gelicek gelmesin daha iyi be
Aşırı asosyal ve izole bir yaşamım var lise mezunuyum işsizim dışarıya sadece yürüyüş güneşlenme spor yapma amacı ile çıkıyorum
Lise bittikten sonra sevgili yapanlar cidden nasıl yapıyor ya bizdemi sorun var onlarmı istekli anlayamadım çözemedim
Boyum uzun ama girişken değilim ağzım laf yapmaz
Ne tipsizler 14 şubata yanlız girmiyor insana koyuyor birazda mobbingi sevilmemeyi dışlanmayı senelerdir hissediyorum kısmete inanmıyorum hak denen bir şey varsa hakkım helal değil haram olsun hepsine
Sizin 14 Şubat nasıl opusuceginiz çiçek alacağınız biri var mı yokmu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaş 18 ama manita var sen 18 yaşına üzülüyosun ama bu sitede 28 yaşına kadar hiç sevgilisi olmayan da var gördüm
Bende bu sitede gördüm de Bu gidişle bu asosyallik olduğu sürece bendede hic olmaz aktivitem yok tüm gün evdeyim
Neden sosyalessene ben senin tam tersinim aksina çevren çok geniş
Bilmiyorum sosyalleşme ile aram iyi değil içe kapanıgım ben
Sevgilim var ama o gün kutlamıcazz özellikle
Anladım
Hicbir 14 subata cift girmedim
Yaşında 34 nedenki
Harbiden mi bu arada yakışıklı sın bence giderin var saçların açık kumral sana bile teklif etmiyorlarsa ne bekliyor sa bu kızlar
Birde kızlar genelde türkiyede serseri erkek seviyor en iyisi yabancı dil ögrenip yurtdışından kız bulmak Türkiye de serseri akımı var ve sayıları çok fazla mallesef
Anlıyorum seni
Umarım anliyorsundur
Valla anlıyorum bu isyanını ama anlayamadığım bir şey var para varsa niye en azından tek başına da olsa dışarı çıkıp gezmiyorsun? İçinden mi gelmiyor
Knk ara sıra geziyorumda nereye kadar
Birde nasıl bir simulasyondaysak Türkiye deki erkeklerle kızlar bana aşırı itici geliyor iki cinste
Belki Rusya'da ya da ne bilim Danimarka da Amerika'da Kore'de olsam daha severdim sosyal olurdum insanları Türkiye de insanlar çok huysuz ve stresli
O da doğru be ahhaha haklısın valla bir süre sonra kafa dengi biri istiyor insan
Orası öyle açıkçası bana da öyle geliyor her iki cinsiyetin de aşırı rahatsız edici ve canım karakterleri çoğunlukta maalesef
S*lak
Sen bensin be bilader knk bende uzun süre düşündüm Türkiye Ortadoğu ülkesi sebeb bu kuzenlerim Belçika'da Danimarka Almanya ordaki kızlar ve erkekler çok kibar miş insanlara bebek gibi davranıyor larmış Avrupa da onlara bebek gibi davranıyor larmış karşı cins valla
Türkiye de tam tersi millet birbirini doğruyor herkes kendini mafya sanıyor atıp tutuyor ya
Sebeb kısaca
Türkiye de çoğunluk cahil Ortadoğulu
Ve Türkiye Arabistan gibi geri kalmış bir Ortadoğu ülkesi
Her zamanki gibi
Peki neden sendeki sebeb nedir knk
Valla benim hayatımda hiçbir kadın olmadı. Nedenini ben de bilmiyorum
Asosyalmisin girişken değilsen asosyalsen olmaz
Kızlar benim çevremdekiler
Ya kavgaci serseri ruh hastası halk tabiri ile serseri keko erkek seviyor onları sevende türk kızları sayıları çok fazla
Bazı kesim kızlarda zengin seviyor
bazisida zeki bazısı yakışıklı
Mesela bizim okuldan bir kız 1.60 hapse düşmüş uyuşturucu saticisi adam bicaklamaktan hapse düşmüş bir çocukla sevgili olmuş
Yani serserilerin sayısı çok fazla Türkiye de sert olmak kro olmak havalı sanılıyor
Ülkede sıkıntı var en mantıklı sı ingilizce öğrenip yurtdışına çıkıp orada sosyalleşmek ordaki kızlar hem çok kibar hemde daha insan bebek gibi ilgileniyor
Baz
Hayır asosyal değilim. Sayısız kurs ve seminere katıldım. Öğretmenim zaten asosyal olmam mümkün değil.
Anladım nasıl bir simülasyon daysak Türkiye deki kızlar bana dünyanın en itici kızlari geliyor belki Rusya'da ne bilim Danimarka da olsak sosyallesip kız arkadaş yapardikda Türkiye de türk kızları iftiracı sinsi insan asosyallesiyor alayı birde serseri seviyor siz ögretmensiniz daha iyi bilirsiniz
Birde hiç sevgilim yok sorusunun altına psikolojik destek al diyen aynı kızlar
Tiktokta deli deli hareketler yapan erkeklere sırf dış görünüşünü begendigi için beğeni atar mastürbasyon yapar
İlk yorumumu okursan böyle insanları dış görünüşe göre yargilayan güzele deli deli hareketler yapsa bile iyi davranan
İçe kapanık yanlız zeki olsa bile psikolojik destek al diyeni böyle diyenleri kesesim geliyor çok yapmacık insanlar
Kesinlikle katılıyorum. Biz de bazı değerlerin kıymeti yok maalesef. Dediğin gibi bir hareketi yakışıklı biri yapsa çapkın orta karar bir insan yapsa sapik oluyor. Yalnızlığa alışıyor insan böyle saçmalıklarla uğraşmaktansa
Alostik artik
Ben...
benn
Yaş 48 mi neden asosyalmisin
ayrıldım 2 sene oldu. aslında artık kadınlardan korkuyorum :)
Sağlık olsun takma