Ne yapmış olabilirler banyoma?

Yurtta kalıyorum iki kişilik odaydı tatile gittim döndüm, Bir de ne göreyim tek kişilik odaya döndürmüşler. Masayı yatağı almışlar birer tane bir de en güzel masayı ve sandalyeyi almışlardı oeler döndüğümde banyo musluğunu böyle gördüm.

Lavabo musluğu
Lavabo musluğu

Telefonum çok iyi çekmedi ama gördüğünüz noktalar sanırım pas ve milyon tane nokta var üstünde. Sadece pas da değil kırmızı bir şeyler var pasa benzeyen. Asla böyle değildi Ben giderken ne yapmış olabilirler ya çok korkuyorum. Bir de musluğun içine bir şey yerleştirmiş olabilirler mi Ne bileyim pis bir şey? Musluğu söktürüp başka bir musluk taktırsam ne kadara mal olur? Ben bu yurt müdüresiyle kavgalıydım Bu yüzden her türlü kötülüğü yapabilir diye düşünüyorum. Bir de gidip sordum onlara odam niye böyle yani neden masayı falan kaldırdınız diye odalar zaten tek kişilikti misafir öğrenciler için çift kişiliğe dönüştürdük şimdi öğrenci sayısını azaltmak için yine tek kişilik yaptık dediler ama koridorda bir kızı gördüm ona sordum o da iki kişilik odada kalıyordu ve odam hala iki kişilik başkasından da öyle bir şey duymadım dedi. Ne yapmalıyım ya çok tedirginim bu a**** yurt midesi bana her türlü kötülüğü yapabilir.

Güncellemeler
1 yıl
Benim musluğumu söküp başka odanın musluğunu getirip taktırmış olabilirler mi?
Ne yapmış olabilirler banyoma?