Güncellemeler
1 yıl
Kadın da ibana parayı atmış ürün gelmeyince karskola gitmiş dolandırıldım diye kimlikte bu demiş
Bir ürün alacaktım bana kargolayacaktı ama kimligini at sana güveneyim dedı bende attım sonra göndermedi ürünü beni karakoldan aradılar birisi dolandırılmış dolandırdıgı kişiye de benim kimligimin fotoğrafını atmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sonra "ooo bir ceza dosyasına bu kadar para mı alırınır" diye savunma yapan avukatınızla pazarlık yaparsınız. Birisine kimlik göndermek ne ya? Hangi akla hizmet böyle bir şeye cesaret edebiliyorsunuz gerçekten çok şaşırıyorum.
Lütfen lütfen lütfen tanımadığınız ya da iyi tanımadığınız insanlara kimlik bilgilerini vermeyinnnn!!!
Arabaya sigorta yaptırırken 10 tane sigortacıya atıyoruz ama kimliği veya her eczacıya veriyoruz
Kimlik vermiyoruz TC veriyoruz, ayrica o bahsettiklerinizi sorumlu tutadabilirsiniz. Ama yani hani normal birine vermemek lazim. Tc herkes ulasir da seri no biraz daha mahrem.
Zaten polis senlik bir şey yok dedi de ben bunun peşine düşücem
Şenlik bir şey yok tabi ama siz bir dahaki sefere dikkatli olun
Zaten asla atmam kimseye daha 😂 hayır millette garip attıgı iban farklı kimlik farklı yani enteresen zaten tanımadıgı birine insan neden para atar
Binbir türlü insan var hepsinin kafa farklı çalışıyor, hepsi aynı bilinçte değil vs vs. Neler neler var görüyoruz işte. Normal yani günümüzde 😅
Evet birde çocuk sesinden belli yani telefonu hala var
Polis telefon numarasından bulamaz mı bunu acaba
Neyse geçmiş olsun çok siz siz olun adınızı dahi demeyin kimseye ☺️
Onun üzerine ise bulur.
No name 😄 ee adımız instagramda prda burada yazıyor
Ya o işin latifesi işte burada bilen var mi mesela yok. Söylemeyin biriyle tanisirsaniz. Ya da baska bir isim deyin nerden bilecek maksat muhabbetse zaten onemsiz de. Evet beni ornek alin bakin no name 😅
😂😂 tamam
Sizinki de Soran 😅
Ugrasirsin sadece.. paranın atıldığı iban ile senin kimlik eslesmiyorsa hiç bir şey olmaz..
Tamam git ifade ver gerçeği bulurlar zaten
Sendin o değilmi :) hadi itiraf et
Kimligi çalan mı
dolandırmaya çalışan
Suçlu kim olur kimligin sahibi mi ibanın sahibi mi
Önce ibanın sahibini sonra suç ortağı
Allah akıl versin sana
Neden öyle dediniz siz hiç kimliğinizi biryerlere vermiyormusunuz veya hata yapmıyormusunuz
Sana da akıl versin bana da 😄
Anlık veririz de gerekli kişilere tanımadığımıza da atmayız
Ne biliyim oldu işte şerefisz oldugunu anlayamadım sonuçta gidip üzerime şirket açmamış kimliğimin fotoğrafını göndermiş bu benim diye