Eşinizin mesleğini seçme şansınız olsaydı ne olsun isterdiniz? Ben savcı olsun isterdim çok havalı ''savcı hanım'' vay be :)
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelki yanlış bir cevap veya istenilmeyen bir cevap olabilir ama benim için bir insanın çalışması veya çalışma isteği önemli çünki işsizlik çok yıkıcı.Bir insanın yeterki bir işi olsun ben diğer şeylere bakmam.Bazısı doktor der basisi mühendis vs benim öyle bakış açım olmadigi için benim için böyle şeyler önemli değil.Ben calisirim o çalışır kendi yağımızda kavruluruz gideriz düşüncesiyle yaşıyorum :).Bir insanla beraber olursunuz mesleği yerinde olur sonra kaza geçirir veya işten çıkarılır o zaman ne yapacaksınız? Mesleği bitti diye veya onu sevmeyimi bırakacaksınız.İşi olsun yeter.
42 Yorumla
Soran+1 yılneden yanlış istenilmeyen bir cevap olsun ki gayet de iyi cevap yani :)
- +1 yıl
Nebilim bir çok kişi doktor, mühendis , avukat yazmış bende işi olsun yeter dersem yanlış cevap olabilir.Ben insanların yeterki işsiz olmasın istiyorum çünki işsizlik insanın herşeyini elinden alıyor.Gururunu kendine bakış açısını, kuvvetini.İyi insanlarla karşılaştırılmanızı dileyin daima çünki meslek gelip geçici.Anlaşmak, sevmek, saymak meslekten gelmiyor bu insanın içinden geliyor.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. savcı olmak çok zor bir meslek. gece bir vukuat olduğunda polisle birlikte senin de orada olman gerekiyor. eşine destek verebilecek misin bakalım? neyse, bence herkes mesleğini hakkıyla yapsa problem olmaz.
ben bir kız olarak kafamda bir şey oluşturmadım, çünkü mesleğinde iyi ya da o mesleğin sıradan sahipleri çok kibirli oluyor. doktor olsa gecesi gündüzü belli değil.
mühendis olsun. oturduğu yerden göndersin kazansın parayı.13 Yorumla
Soran+1 yılbenim hedefim hukuktu aile baskısıyla sayısal seçtim o yüzden içimde kaldı bari eşim öyle olsaydı diyorum :)
- +1 yıl
mühendisleri oturduğu yerde çalışan olarak gören 1 kişi daha..
okumuş olmalı çünkü yarın ben öldüm bişey oldu boşandım onun kendi ayakları üzerinde durmasını isterim çünkü birine sinirlenirsem acayip acımasız olabiliyorum ilk tercih öğretmen olmazsa diğerleri diye gider çünkü yaz tatil kış tatil haftasonu tatil öğleden sonra tatil bayram tatil yılbaşı tatil tatil de tatil hem kendine hem ailesine rahat vakit ayırır rahat meslek
1216 Yorumla
Soran+1 yılvakit ayırma açısından eczacılık da iyi
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
sen öyle san o tatillerde ders calısılıyo sınav hazırlanılıyo ögrencilerin ödevler kontrol ediliyoor cok zor bir meslekk ögretmenliik tek tek ilgilenmek gerekiyor cocuklarlaa..
- +1 yıl
Eve en çok iş götüren meslektir öğretmenlik. Öğretmenlik sevgi işidir (eğer layığıyla yapmaya çalışırsan). Bu da evdeyken bile öğrencilerini düşünebilmen anlamına gelir. Öğretmenlik aslında genel kanının aksine sanıldığı kadar kolay bir meslek değildir.
Soran+1 yılabartmayın öğretmenlik o kadar da zor değil.gördük hepsini
- +1 yıl
öğretmenliği tatille ve rahatlıla özdeşleştirenler öğretmenliği sadece sınıfa girip çıkmaktan ibaret sanıyorlar da ondan. öğretmenlik hem zor hem de kutsal bir meslektir ve sevgi gerektirir. az iş, bol zaman diye öğretmenle evlenirsen yanılırsın,ev iş getiren tek meslek öğretmenliktir, ana sınıfı olursa onu bilmem.
Soran+1 yılgerçekten uğraşsalar dediğiniz doğru da çoğu baştan savma yapıyor
- +1 yıl
öğretmenlik hiçde göründüğü kadar kolay bir meslek değil. Orta öğretimde görev yaptığınız varsayalım. En iyi branşlar mat. ve edebiyat. Matematik öğretmeni olduğunuzu varsayarsak, yaklaşık 600 öğrenci ile ilgilenmeniz gerekecek. Buda şu demek oluyor bir dönemde minimum 20 soruluk 3 sınav yapsanız sadece ilk dönem için okuyacağınız kağıt sayısı 1800. 1800 sınav kağıdını teker teker hatasız bir şekilde okumalısınız. Kafamı bırakır adamda. Fakat bayanlar için en ideal meslek.
- +1 yıl
kesinlikle :)
işte saçma bir soru daha. abicim sen insanın cesedine, parasına, şanına, şöhretine bakıpta aldanma. allah sana bir bela verir zombi ile evlenirsin. ilk günde bir bakarsın o insan meğerse hayvanmış, dengesizmiş, piskopatmış, ruh hastasıymış sonra boşanırsın. yazık değil mi ilk önce allahı sev allaha yalvar bana hayırlı bir kısmet ver de. yoksa yanarsın
13 Yorumla
Soran+1 yılişte saçma bir cevap daha. kesin böyle alacağımı iddia etmedim kaldı ki kız arkadaşımın savcı olması imkansız. ben sadece tercih etme şansınız olsaydı ne tercih ederdiniz diye sordum ve şükürler olsun ki senin dışında herkes anladı
Soran+1 yılhe.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
123
Cevap
125Cevap
mesleğinin hiç önemi yoktu benim için ,insan olsun değer versin yeter derdim hep ..
ama hep dr.mühendis,pilot ve subay adaylarım oldu
şimdi evliyim bir tanesi ile...
ama kafam yine aynı kafa hala ne iş yaptığının ,statüsünün ,maaşının bir önemi yok bana göre,huzur ve mutluluk veren kişilik olsun ...11 Yorumla- +1 yıl
nefes alsın yeter diyosun
+1 yılpilot olsun ama hostesler uzak dursun ondan :D birlikte uçardık dünyanın heryerini gezerdik hatta evimiz gibi olurdu uçaklar .. o zmn çocuklarımız yürümesini bilmezdi belki direk kanatlı doğardılar :D:D:D
16 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D fakat hostesler rahat bırakmaz yakışıklı olursa tipsiz bulmalısın :)
- +1 yıl
o hostesleri var ya bi yanlış haraketlerinde uçaktan aşşağıya atarım uleeeeeeeeeeen :D:D
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
kocamı onlara bırakırmıyım hiç :( gerekirse ben hostes olurum hahahahahyyt:D:D:D
- +1 yıl
sen de hostes ol ama başka bi pilota denk gelme aman :)
- +1 yıl
yok ya ailem asla izin vermez :D hem ben pilot olmasını istiyorum dedim gerçekten olup olmıycağını nerden bilcem :D
buyuk bir sirkette yada holding de mudur olmasi. benden daha fazla maas alsin. bende onun kolesi olurum.takim elbise giysin, ray ban taksin felan ooohh birde pilot gibi ses tonu olsun.
211 Yorumla
Soran+1 yılben de kate upton ı istiyorum zaten de duyan yok :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılyok be eşit olalım kimse yönetmesin eşbaşkanlık olsun derim ben :)
Soran+1 yılben de neşteri alırsam nolcek :)
- +1 yıl
kelime kelime beni anlatmışsın da (gözlüğe kadar) bu özellikteki bir adam o kadar da popüler değil söyliyim.
- +1 yıl
iyi o zaman. adresi veriyorum. al kalemi kağıdı yaz ;)
- +1 yıl
oooh başka sen de yat öyle hizmetçiler filan miss
- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılçalışmasın mesleğide olmasın içgüveysi alıcam evde kaldım da bütün imkanları sunarım ona
64 Yorumla
- +1 yıl
ahahaha :D:D
- +1 yıl
merhabalar en sevdiğim tarzda bayan işte
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. de ki onlara ; eşinizin kaç para kazandığı bizi ilgilendirmez.
37 Yorumla
Soran+1 yıl:) hadis rüzgarından bir esinti hissettim
Soran+1 yılbekliyorum önceki iyiydi :)
Yunus polisi olmasını isterdim . Onları seçiyolar bencee :D
22 Yorumla
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
senin meslek ne peki
- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen turizm rehberi olacağım.Evlenirsem eğer eşimin de benim gibi turizm sektöründe çalışmasını isterim.Havalı durup durmadığıyla da ilgilenmiyorum.Çok ortak yönümüz olsun yeter benim için :) Herhalde aynı mesleği seçmişsek bayağı bir ortak yönümüz olabilir..
00 Yorumla bende erkek lerin her işini yapan her erkek iş dalında çalışan kadınların .bir dış cephe ısı yaılıtımişlerinde çalışmadıklarını gördüm ve tesbit ettim ... bu bağlamda sıvacı olmasını isterdim :))) nekadar havalarda yükseklerde çalışıyor . ölüm korkusu yok ! sıvacı hanım " vay be:)))
00 Yorumla
+1 yılAynı meslekten olmasını isterdim. Yazılımcı ya da öğretmen. Böylece konuşacak daha çok konumuz olurdu. Birbirimizin ne demek istediğini, neler yaşadığını daha iyi anlayabiliriz. Empati yapmak daha da kolaylaşırdı. Birbirimizin sorunlarını anlayabilir daha kolay çözüm yolları üretilebilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
memur olmasını isterdim haftasonu tatil.. ne güzel:)
32 Yorumla
Soran+1 yıle tabii :)
Eşimle benim farklı mesleklerimizin olmasını isterdim. Evde sohbet edecek konular olsun değil mi :) Aynı meslekten olunca, konuyu açtığım zaman evet evet diyip anlatacağım olayı baştan bilmesini istemem.
10 Yorumlayaa bak çok haklısın mesela benim eşim tekstil labratuvar şefi bayaa bi hürmet oluyo yani dediğin gibi savcı olsa sen düşün artık :-)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılholdingi olsun :) böle iş adamı falan bende onun sekreteri olim :)
57 Yorumla
Soran+1 yılholdingi olsun ? :)
Cevap sahibi+1 yılhahaha :) evet holdingleri olsunn :)
Cevap sahibi+1 yılhayır . fantezi değil.
- +1 yıl
sonra gelen geçen bam güm sana
Eczacı , güzellik uzmanı , yada ev hanımı olsun yatsın evde canı ne istiyorsa , şöyle tutkulu ihtiraslı bir aşkımız varsa herşey olur
13 Yorumla
Soran+1 yılevet eczacılık da iyi bayanlar için
Diğer konusunda 525 cevap paylaştı. Öyle bir durum olsa benim gibi mühendis olmasını isterdim. Başka türlü gece vardiyalarına razı gelemez :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben doktor olucam ins. ayni zamanda ressamlikta yapiyorum onunki hic farketmez aslinda kafalar bir olsun yeterli :)
25 Yorumla
Soran+1 yıldoktor+ressam iyiymiş :)
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederimm :)
- +1 yıl
çoluk dolu üye olmuşlar ya bu da 12 yaşında var yok
Cevap sahibi+1 yılgelip bide buraya sacma sapan yorumlar yapmayin tip okuyorum diyorum 12 yasinda diyo teallam yaa
evet ama eve vakit ayırmayınca hiçbir işe yaramıyor, kapıcı, imam veya öğretmen olabilir. Ben de çalışacaksam onun evde daha fazla durabileceği bir meslek en iyisi.
10 Yorumla
+1 yılsavcı olacak bir kız tanıyorum buradan ama söylemem :D
ben sanatçı olsun isterim..
ressam, fotoğrafçı, oyuncu, yazar vs13 Yorumla
Soran+1 yılyok sevgilim var zaten :) ama savcı olamayacak malesef :(
- +1 yıl
ne olacak?
Soran+1 yılbilmiyorum henüz kesin karar veremedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbugünkü anlamda iş modern dünyanın insanlara dayattığı köleleştirme den başka birşey değildir.. özgürlüğü elden alan bir zehirli kılıçtan başka birşey değildir.. işi olan ama kanı beş para etmeyen insanı işi olmayan ama adam gibi adam olan insan dan üstün yapan saçma bir muhabbettir..ben hiç işe girmeyeceğim ve bu şekilde yaşayabildiğim kadar yaşayacağım ve en sonunda muhtemelen bir köşebaşında öleceğim ama en azında özgür yaşamış ve özgür ölmüş olacağım...
00 Yorumla
+1 yılPolitikayla uğraşabilir, milletvekili vs olabilir. Hakim veya büyükelçi falan da olabilir. Sayısal olacaksa doktor olabilir kardiyalog veya onkolog mesela. Mimar olabilir. Yaptığı işte çok başarılı olması tercihimdir.
05 Yorumla
Soran+1 yılzaten okumaktan filan bir kurtulsak politikayla ilgili planlarım var ama işte akp de biraz düşündürüyor ... :)
- +1 yıl
Akp biraz düşündürüyor derken?
Soran+1 yılyani işimizi zorlaştıracak gibi :)
- +1 yıl
Allah kahretsin zaten onları ben daha hiçbir şey demiyorum. Meslek tercihim sayısaldan olacak benim de ama politikada ciddi gözüm var. En kısa zamanda CHP'nin yolları taştan :)
Soran+1 yılben de yüksek ihtimal chp ama zaman bu ne göstereceği bilinmez :) daha solda bir parti yükselirse o da olabilir :)
ben hukukçu okuyorum. o da doktor olsun isterdim. ya da mimar :)
15 Yorumla
Soran+1 yılben de tıp okuyorum :) eşim hukukçu olsun isterdim ama kız arkadaşım sevmiyor :(
Soran+1 yıle tabi :)
- +1 yıl
hukukçu marketin mi var kurduğu cümleye bak ya
sevgilim mankenlik yapıyo her gün onlarca frikik veriyor çıldırıyorum bu dünyada daha makul mesleklerin olduğunu düşünüyorum...
24 Yorumla
Soran+1 yılpeki :D
- +1 yıl
ona şizofrenlik deniyor :D
psikolog olsun, lakin bizim meslek dışındaki insanlar bizi anlamıyor ya da biz çok uçuk oluyoruz anlaşmazlık çıkıyor. klinik psikolog tercihimdir:)
11 Yorumla
+1 yılgüzelbi soru sormuşsun da kanka kızlar lütfen alınmayın kızmayın şimdiden özür diliyorum türkiyedeki bayanlar okuyup birşeyler başarmak yerine okumasada hayatta ki başarılarını sergilemek yerine kendilerini sexy göstermekle meşkullar başarılarıyla deılde sex objesi olarak kendılerını sergilemekte kazanmak için uğraşmak yerine zengin bi koca bulayımda köşeyi döneyım fikirleriyle büyümekte istisnalar hariç hal böyle oluncada hep ikinci pilanda kalmaya mecbur oluyolar.
12 Yorumla- +1 yıl
ne diyon sen ya !? genellemişsin bide ! sex objesi olarak gören sensin demekki ?! annen okumuşmu ? annende mi sex objeliği yapmakla meşgulmüş yoksa ? ordan biliyosun sanırım?
- +1 yıl
alsana bı fenıst daha istisnalar hariç diyom genelleme yapmıyom bi dışarıya cık istersen yollarda orasını burasını acanlar gazetelerde cıplak cıplak poz verenler falan filan saymakla bıtmez
+1 yılarkeolog, çok eksantrik bence :) beraber kazmaya gideriz falan...
13 Yorumla
Soran+1 yılyaratıcı bi düşünce
- +1 yıl
:)
adamın cesedine göre işine göre parasına şanına göre eş seçmek en büyük anormalliktir. sen geçinmene bak anlaşmana bak adamın cesedine göre seçiyorsun sonra ilk geceden itibaren adamın piskolojik manyak dengesiz olduğunu görüyor ve kafayı yersin. sen allahtan korkan ve seven ahlaklı temiz dürüst karakterli olmasına bak parasına malına işine değil
00 Yorumlaben mühendisim, öğretmen bir eş isterdim. Alsın biraz daha eğitsin beni. Hele ki sınıf öğretmeni olursa eve iş getirmiş olur. İşi zor.
10 Yorumlameslektaşım olmasını isterdım birlikte klinik açardık o ise polisliği secti
26 Yorumla- +1 yıl
senin meslekten iyidir
piyanist, ressam, tiyatrocu, arkeolog, gazeteci, yazar veya moda tasarımcısı olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben pilot veya asker olmasini isterdim cok hos oluyolar :)
13 Yorumla
Soran+1 yılpilot bence de havalı ama askerleri pek sevmem :)
Cevap sahibi+1 yıluniformalarla cok iyi oluyolar ama :D
- +1 yıl
Ne yapacan askeri. Ölür falan sonra kocasız kalırsın:-)
kendi cafesi olsun isterdim. ya da sanatçı olabilir...
10 Yorumlaşu çevik kuvvetlere bayılıyorum ama istemem , tabi hersey nasip kısmet ( sevgi onemli ) , mimarlar da hep hosuma gitmiştir :)
22 Yorumla- +1 yıl
akla bakar mısın ya aklının dibi gözüküyo
+1 yılpolis olmasını isterdim yada ona benzer meslekler... vatanını milletini koruyan şerefli namuslu biri olsun isterdim
21 Yorumla- +1 yıl
diğerleri şefefsiz mi oluyo
+1 yılkendi sevdiği bir meslek olsun yeterli, severek yapsın evde iş yüzünden huzursuzluk olmasın başka ihsan istemez
20 Yorumlaben doktor adayıyım ve çok yaklaştım eşiminde avukat ve ya öğretmen falan olmasını isterndim ama benim için farketmez o mutlu olsun yeter
23 Yorumla- +1 yıl
o mutlu olsun yeter derken ?
ben mihendis olcam o benden yüksek olmasın işte öğretmen isterdim ben.
10 Yorumla
+1 yılMesleği ne olursa olsun mesleğinin günlük hayatına mümkün olduğunu kadar az girmesini isterim. Gerisi çok da önemli değil açıkçası.
10 Yorumlaçalışmasın. otursun evimin erkeği olsun çocuklarımıza baksın :((
64 Yorumla- +1 yıl
helal sana be
+1 yılfarketmez isterse çalışmasın isterse çalışsın ya da kafasına göre iş değiştirsin ben hertürlü bakarım ona bi dediğini iki etmem
daha bi sevgilimm bile yok ama :)10 Yorumlatıp veya hukuk mezunu olmasını isterim.. yada onun gibi iyi meslekler..
10 Yorumla
+1 yılPiskolog öğretmen yazılım muhendisi kafi diğerleribe gerek yok :)
11 YorumlaHalkla iliskiler okudum esim de reklam işi ile uğraşsın isterdim ki renkli bir dünyamız olsun:)
21 Yorumla
+1 yılhic fark etmez.. yeterki calissin ve yaptigi iste mutlu olsun..
31 Yorumla- +1 yıl
bencede
+1 yılyani aslında ben seni değil mesleğini seviyorumun bir diğeri olacağından ben insan olmasını isterim eşimin iyi bir insan olması en iyi meslek bence bu devirde zaten gerisi gelir...yani şu söz iyi eşim var deme hasta olup düşmeden...
00 Yorumlaiç mimar falan olsa süper olur he süper bi evimiz olurdu bak :)
21 Yorumlafutbolcu olmasini isterdim avrupa klüplerinde oynasin bi ispanyada duralim bi almanyada bi italyada bi ingilterede :D
21 Yorumla- +1 yıl
:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah nasip ederse meslektaş olalım isterim.Müzik öğretmeni olsun.Evimiz de müzik konuşalım isterim. :)
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
+1 yılPsikolog olsa iyi olurdu, ya da öğretmen, ya da Milli Park şefi... Bunlar çok sempatik geliyor bana :)
01 Yorumla- +1 yıl
fena olmaz :)
her türlü tatlıları ve her türlü yemekleri en üst düzeyde yapabilen bir aşçı ya da masterchef olmasını isterdim :D
00 Yorumlaerkek adam mühendis olur, hatun da öğretmen :D en iyi ikili bence
20 YorumlaDoktor olmasını isterdim boşandığım zaman doktordan az kullanılmış dul erkek diye ilan verirdim :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılİsi gücü olsunda bana yeter.kalbi temiz olsun beni cok sevsin bende onu tabii..
23 Yorumla- +1 yıl
helal sana be
- +1 yıl
saolun arkadaslar önemli olan ic güzelligii..
tuğla ocağında kiremit için kil karışımını hazırlasa mesela.gerçek bir işi olmuş olur mu ki.
23 Yorumlaetiketçi değilim geçinebilcek bi mesleği olsun yetter garii
30 Yorumla
+1 yılTürk Yıldızlarında pilot olmasını çok isterdim.. onu gururla izlemek kadar güzel birşey düşünebiliyormusunuz
10 Yorumlaseçme özgürlüğüm olsaydı ingilizce öğretmeni olmasını isterdim ama ne yazık ki arapça öğretmeni hem kendide arap kader ya
11 Yorumla- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAz önce böyle bir soruya yanıt vermiştim.Yoğun talep üzerine
*Beyaz atlı prens
*Hobi olarakta astronot olabilir.12 Yorumla- +1 yıl
ayaklarımı yerden kessin diyorsun
iş adamı olsun beyaz gömlekler giysin çok havalı :D
10 Yorumlaen çok parayı hangı meslekten bırı kazanıyor acaba ona bakalım :))) şaka bır yana basımı omuzuna yasladıgımda işte huzur bu dıyecegım bırı olsun gerısı tefferruat Allah herkesın nasıbını verır:)
01 Yorumlabi fıkrası vardı bununda bura yeri değil araştırın :)
10 Yorumla- Devamını Gör (188)
Devamını Gör(233)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem