Kızımın arkadaş edinebilmesi için neler deneyebiliriz çok kafasına takıyor?

Arkadaşlar 39 yaşındayım evliyim çalışıyorum bir kızım var 17 yaşında bu aralar arkadaşlık ilişkilerini çok fazla kafasına takıyor kızımın kişiliği arkadaşlarından farklı sevgili makyaj meraklısı değil sigara içmiyor bu sebepten dolayı kendim gibi arkadaş bulamıyorum öyleleriylede anlaşamıyorum diyor çok iyi niyetli samimi yardımsever bir kızım var 1 tane samimi olduğu kız arkadaşı var 2 saatlik mesafede oturuyor bu kızla ortak şehir dışından arkadaşları var kızım diyor ben o arkadaşlarıma daha iyi samimi davranıyorum yakın arkadaşım hiç konuşmuyor benden daha kıymetli oluyor diyor aranızda bir kavga tartışma geçti mi dedim hayır artık bana mesaj atmıyorlar bende yazmıyorum benimle alakalı bir sorun olup olmadığını da sordum seninle alakalı sorunumuz yok diyorlar dedi sevdiği arkadaşlarından aynı şekilde bir karşılık alamayıp ve kendine göre arkadaş bulamadığı için ister istemez üzülüyor bu sebepten dolayı derslerime odaklanamıyorum diyor ilgisi olan bir kursa da gidiyor daha önce psikoloğa gönderdim ama sonuç yine aynı çok üzülüyor ağladığını bile görüyorum arkadaşlarım beni sevmiyorlar diyor evladımı böyle görünce bende çok üzülüyorum bu yaş grubunda böyle sorunlar normal mi başka neler deneyebiliriz ne önerirsiniz
Kızımın arkadaş edinebilmesi için neler deneyebiliriz çok kafasına takıyor?