Kocamla iki senle evliyiz 3.2.2023 evlenme tahrimiz?

merhaba türkcem biraz kötü olabilir kusura bakmayin Esimle biz 17.6.2022 tanistik ve 3.02.2023 evlendik Severek evlendik zaten Ben izvicreden ailem almanya esimde türkiyeden ailemde illahki buraya gelsin buraya yani onu zorladilar ben dedim o buraya alismaz inannin bana alismaz ve hakkli ciktim ilkbasta hersey cok iydi cok gezdik güldük yeri geldinde agladik Esimin babasi mefat etti onun icin kolay degildi ellimden geleni yaptim yani öyle düsündüm zaten babasi mefat ettinde ben izvicredeydim cok hastaydim corona gecirdim ve babasi mefat etti babama dedim nolur ben onu yanliz birakmak istemiyorum gidelim bilet aldik gittik hemen sürekli aradim sonra yaninda oldum bende zaten cok duygudql biriyim Neyse konu o degil burada iste esim geldi hersey yollundaydi sonra maalesef is bulamadi baya oldu hic bulamadi cok sansi yoktu almanca kursa yazildi babam yardimci oldu ama ödeme bite kaldi aonra babam is buldu ona ama almanyada oda yasakmis bunu bilmiyorduk gerckten izvicrede bulmaya calistik para sikintisi cikti ama oda sorun degildi en büyük skinti isdi is bulma cok sikinti etti bize sonra bi kac nedenle ailemle küs oldu oldu hala konusmuyorlar banada diyor sakin konusmican konusmuyorum cok yardimci olmadilar cok sorun yasadik sonra hamile kaldim cok istiyordum o pek istemiyordu düzenimiz dogruca yok diye ama ben cok istiyordum cocugumda cok zor oldu allahim hediye verdi mutlu oldum Hamilelik sürecimde pek gpzel davranmadi ailemi herseferde katti bende diyom onlarla evli degilsin benimle evlisin felan filan Simdi 3.2.2025 evlenme günümüz vardi ve zehir oldu o gün patladi bosancam ben yapamiyorum burada olmuyor bende dedimki bak dedim sonra küfürler hayatimda duymadik küfürler dedi Ve maalesef o günde dövdü en sevdim kolyeyi kirdi a harfiydi onu cok seviyordum adi ali cünkü disi agriyordu biraz da zor isvicrede doktor bulamak ama öbür gün iydik kek yapsana bana dedi yaptim iydik yani Ama o gün patladi ailen böyle söyle bende diyom onlari kattma benimle evlisin onlarla degil istemiyorum bosancam sende Çok yaşa o*** dedim gibi cok agir konustu bebegimiz var iki aylik ve ben bittim aglamaktan basim cok agriyor allahim dedim 30 yasindayim ne günaha bulastim nede baska birsey isyan etmicem ama bunlari hakketmiyorum seviyorum hemde cok iyi gününde kötü gününde yanindaydim bazen paramiz olmazdi ginede gülüyorduk birbirimizi tutuyorduk Böyle bitemez cünkü ortada gerckten baska birsey yok bilde diyerim ama yok Simdide ayri yatiyoruz ama icim icimi yiyor Ben herkeze iyi davranirdim ne varsa verirdim para olsun baska birsey olsun yardim ederdim severimde ama maalesef hep sirtimdan vurdular herkezi kendim gibi sanardim ve hep istedim sey mutlu olmak ve mutluyum hemde cok ama burada mutlu degiliz ne yapabilirim nolur yardim edin

Kocamla iki senle evliyiz 3.2.2023 evlenme tahrimiz?