Güncellemeler
1 yıl
Baykus bizim pencrenin etrafında dolaniyor baska yerde degil
Ben buna inaniyorum cunku daha once bu olaylara tanik olan yuzlerce kisi gordum maalesef bizim binamiza baykus konuyor ve ses cikariyor bir an endise yaptim acaba birimiz ölecek miyiz. bu aralar kalbim agriyor zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçma sapan batıl inançlar, bu kadar kafaya takarsan stresten gidersin.
Psikoloğun bozulmuş sadece
Eski zamanda mezarlara baykus cizerlerdi bu eskiden beri var
baykuş ölüm getirmez kötü haber getirir
Baykuslar kotu haber icin gelmez onemli birsey yoksa gelmez
ben hep gördüğümde cenaze olmuyor ama kötü haber alıyorum demekki farklılık gösteriyor
Hikayeden nağmeler
Bro basina gelmediginden normal. insanin basina geldimi noluyorum der bi an yaaa
Hurafe
Her zaman boyle olmustur zaten basiniza gelmeyen3 kadar hurafe bizim komusumuzn damina kondu 1 hafta sonra olu cikti
Kardes bununla ilgili hadis var. Ayni durumu bende yasadim ama oyle biseyde olmadi
Allah ertelemistir olmadiysa
Batıl inanç.
Bu inanc eski zamanda bile vardi eski mezar hic gormedigin icin bilmiyorsunuz eskiden olen kisilerin mezarina baykus cizerlerdi bile hatta hz yusufun arkadaslarinin gördüğü ruyada baykuslar etrafinda donuyordu ancak o baykus yerine sadece kus diye gecmis o bilgi gizlenmis biraz
He iyi Yusuf felan kurana inanıyorsun herhalde, o zaman ecelin gelmeden ölmeyeceğine de inanmalısın. Takma kafana ecelin gelmeden ölmezsin, geldiğinde de zaten yapacak bir şey kalmaz.
Biraz vesveseli birisi gibi geldin. Su felan iç, yüzünü yıka. Yatsıyı kılmadıysan kıl.
Cahile laf anlatamazsin hadi eyvallah
Kurandan ayet okuduk,
Namazı hatırlattık,
Vesveselere takılmamayı söyledik,
Hayvanların masum olduğunu ve bu tarz düşüncelerin İslam’da olmayıp batıl inanç olduğunu ifade ettik,
Tıbbi açıdan sakinleşmen için bir yüzünü yıkamanı önerdik,
Ama gene cahil biz olduk öyle mi:)) yazık ki ne yazık. Biz de seni bir tarafımıza takıp gecenin şu vakti zahmet edip olur da faydamız dokunur, biraz olsun rahatlatırız belki diye kendimizi yorduk.
Kuranda bazi seyler gizlenir
Yasarsam söylerim