Diğer Yaşadığınız şehrin nesi meşhur? Şehrinizin ismini yazmadan bir kelime ile anlatın 😅? benginnn Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Ben başlıyorum: deniz Güncellemeler1 yıl Ya arkadaşlar yaşadığım yerin denizi meşhur diyerek yuvarlak bir şey yazıp ironi yaptım, ciddiye alıp yorumlamazsanız sevinirim 😅 Yaşadığınız şehrin nesi meşhur? Şehrinizin ismini yazmadan bir kelime ile anlatın 😅? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. Anıtkabir. 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Horozu ile bilinen, şehir meydanında da horoz heykeli bulunan bir şehir. 1 4 Yorumla benginnn 1 yıl Denizli❤️ Yorumla Mandarinia 1 yıl Denizli'yi sevdiğin için mi kalp koydun? Yorumla benginnn 1 yıl Evet, hiç görmedim ama çok sevdiğim çocukluk arkadaşım orada yaşıyor şu an. Sevdiğim insanların yaşadığı şehirlerle manevi bağ kuruyorum. Yorumla Mandarinia 1 yıl Anladım. Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 894 cevap paylaştı. Bir sürü şehrin denizi meşhur. Şaka mısın sen 😂😂Çi börek 👍👍 1 8 Yorumla benginnn 1 yıl Bizim denizimiz en meşhur olanı😂 Yorumla ÇıldırmışÇıldırık 1 yıl Yaaa o zaman Bali adasında yaşıyorsun. Bildiğim en meşhur orası 😂😂 Yorumla benginnn 1 yıl Beni boş ver de seni memleketi çıkaramadım ben 😅 Google’a sorup geliyorum hemen Yorumla ÇıldırmışÇıldırık 1 yıl Bekliyorum kanka Yorumla benginnn 1 yıl Buldum, Eskişehir 😄 Yorumla ÇıldırmışÇıldırık 1 yıl Yeeesss. Geldin mi hiç. Güzeldir burası ♥️♥️ Yorumla benginnn 1 yıl Hayır maalesef, ama en çok görmek istediğim şehirlerin başında geliyor Yorumla ÇıldırmışÇıldırık 1 yıl Antalyadna daha güzel 😂😂 o kadar diyeyim sana kankaa 😉🥳 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 688 cevap paylaştı. Türkiye'de denize kıyısı olan kaç tane şehir var Allah aşkına insan kültürel değerine ait bir şey yazar 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 855 cevap paylaştı. Denizi ile meşur yer mi varmış balığı ile meşur 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her yere yakın olması jdjsjs 2 3 Yorumla benginnn 1 yıl Ankara ? :) Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Kocaeli gebze Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl @inciitanesiii Kocaeli gebzeden selamlar Yorumla
Dominictoretto27 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Baklava fıstık 2 2 Yorumla benginnn 1 yıl Antep :) Yorumla Dominictoretto27 1 yıl Tebrikler ahha Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Madımak, kuşburnu ve kebabı. 1 2 Yorumla benginnn 1 yıl Sivas? Kebabı meşhur mu? Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Madımak Amasya Tokat Sivas yöresinde meşhur. Kuşburnu yine Amasya Tokat genellikle. Kebap olarak da Tokat. Şimdi belli olmuştur sanırım 😂 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tozu tuzu kızı derler 1 4 Yorumla benginnn 1 yıl Çıkaramadım Yorumla çıtır-sevenn 1 yıl çankırı Yorumla Muharrem018 1 yıl Aynen Çankırı Yorumla Muharrem018 1 yıl Tozlu yollarıTürkiye nin de yüzde seksen oranında tuz ihtiyacını karşılaması Kızı da annesinden öğrenir sofra düzmeyi Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. Şehrin armasında bir ayı var. 1 1 Yorumla benginnn 1 yıl Çıkaramadım 🤷♀️ Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 989 cevap paylaştı. Her şeyin fazla olduğu yer 1 2 Yorumla benginnn 1 yıl Yani İstanbul… Yorumla merru 1 yıl Öyle ya Yorumla
cimbommelisaa Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 yıl baklava.. yorumu begenırmısın 4 1 Yorumla benginnn 1 yıl Beğendim :) Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boyoz ve kumru 2 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 815 cevap paylaştı. TantuniVeKızlar 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 979 cevap paylaştı. Keçisi, tavşanı meşhur 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 876 cevap paylaştı. uğraşamam direkt Ankara diyorum :D 1 0 Yorumla
Ozчмandias Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Portakal 2 4 Yorumla benginnn 1 yıl Mersin? Adana? Yorumla Ozчмandias 1 yıl Antalya be ne mersini adanası Yorumla benginnn 1 yıl Antalyanın portakalı mı meşhur. Portakaldan önce bin tane şey var 😄 Yorumla Ozчмandias 1 yıl Evet portakalı meşhur hatta uluslararası Altın Portakal film festivalini hiç mi duymadın Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Etli ekmek 2 2 Yorumla benginnn 1 yıl Konya❤️ Yorumla Gezelimmaksat 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
UnutulmuşFesleğen Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sarımsak 1 2 Yorumla benginnn 1 yıl Sarımsak neredeydi ya? Kastamonu? Yorumla UnutulmuşFesleğen 1 yıl Yess 👍 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Harput 1 2 Yorumla benginnn 1 yıl Elazığ? Yorumla Sağlıkcı023 1 yıl Tebrikler Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Göl ve kedi 🐈 1 2 Yorumla benginnn 1 yıl Van❤️ Yorumla doganburak65 1 yıl Yess😎😎 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Diğer konusunda 572 cevap paylaştı. Sıcak 1 2 Yorumla benginnn 1 yıl Adana?♥️ Yorumla centilmen0007 1 yıl Antalya Yorumla
fikico Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Horoz 1 2 Yorumla benginnn 1 yıl Denizli?❤️ Yorumla fikico 1 yıl Ama deniz yok işte 😅 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 570 cevap paylaştı. baskent kısı sert insanı mert olur 0 0 Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 579 cevap paylaştı. Pişmaniye ve sanayileri 0 0 Yorumla
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kivi 😘 3 3 Yorumla sk_34 1 yıl Ora nere be Yorumla Bilgenazceylan 1 yıl @sk_34 sen ne anlarsın ya 😄 Yorumla sk_34 1 yıl Hiç anlamammm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nickin sırıtıyordur 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nickim Yorumla benginnn 1 yıl Mersin?:) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Trafik 1 2 Yorumla benginnn 1 yıl İstanbul? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yes Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Tava ciğer 1 0 Yorumla
casper2025 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 657 cevap paylaştı. Kıyma, şiş, mangal 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Ruslari 😂 1 0 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Memuru meşhur 😁 1 3 Yorumla x_man06 1 yıl Ankara Yorumla 8Lilith8 1 yıl Evett Yorumla x_man06 1 yıl Neresi Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 915 cevap paylaştı. Horozu 1 1 Yorumla Cebeufuk 1 yıl Denizli mi Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Diğer konusunda 361 cevap paylaştı. Trafik 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hazerfen Çelebi 1 0 Yorumla
pizzaman Takip Et Yoda Yaş: 46 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. kirmizi telefon kulubeleri 0 0 Yorumla
hertronuistic Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Keçisi ve kedisi 😃 1 1 Yorumla benginnn 1 yıl Çıkaramadım ya? Van diyeceğim ama Van’ın keçisi meşhur mu bilmiyorum 🤷♀️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Cenevarı 2 6 Yorumla x_man06 1 yıl Vannn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @x_man06 evet Yorumla x_man06 1 yıl Var mı kız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @x_man06 Ne kızı bea Yorumla x_man06 1 yıl Ne diyim Yorumla x_man06 1 yıl Canavar mı diyeyim Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 786 cevap paylaştı. Piyazı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Anıtkabir.
Horozu ile bilinen, şehir meydanında da horoz heykeli bulunan bir şehir.
Denizli❤️
Denizli'yi sevdiğin için mi kalp koydun?
Evet, hiç görmedim ama çok sevdiğim çocukluk arkadaşım orada yaşıyor şu an. Sevdiğim insanların yaşadığı şehirlerle manevi bağ kuruyorum.
Anladım.
Bir sürü şehrin denizi meşhur. Şaka mısın sen 😂😂
Çi börek 👍👍
Bizim denizimiz en meşhur olanı😂
Yaaa o zaman Bali adasında yaşıyorsun. Bildiğim en meşhur orası 😂😂
Beni boş ver de seni memleketi çıkaramadım ben 😅 Google’a sorup geliyorum hemen
Bekliyorum kanka
Buldum, Eskişehir 😄
Yeeesss. Geldin mi hiç. Güzeldir burası ♥️♥️
Hayır maalesef, ama en çok görmek istediğim şehirlerin başında geliyor
Antalyadna daha güzel 😂😂 o kadar diyeyim sana kankaa 😉🥳
Türkiye'de denize kıyısı olan kaç tane şehir var Allah aşkına insan kültürel değerine ait bir şey yazar
Denizi ile meşur yer mi varmış balığı ile meşur
Her yere yakın olması jdjsjs
Ankara ? :)
Kocaeli gebze
@inciitanesiii Kocaeli gebzeden selamlar
Baklava fıstık
Antep :)
Tebrikler ahha
Madımak, kuşburnu ve kebabı.
Sivas? Kebabı meşhur mu?
Madımak Amasya Tokat Sivas yöresinde meşhur. Kuşburnu yine Amasya Tokat genellikle. Kebap olarak da Tokat. Şimdi belli olmuştur sanırım 😂
Tozu tuzu kızı derler
Çıkaramadım
çankırı
Aynen Çankırı
Tozlu yolları
Türkiye nin de yüzde seksen oranında tuz ihtiyacını karşılaması
Kızı da annesinden öğrenir sofra düzmeyi
Şehrin armasında bir ayı var.
Çıkaramadım 🤷♀️
Her şeyin fazla olduğu yer
Yani İstanbul…
Öyle ya
baklava.. yorumu begenırmısın
Beğendim :)
Boyoz ve kumru
Ufak tefek taşları...
Tantuni
Ve
Kızlar
Kesin denizliden :D :D :D
Keçisi, tavşanı meşhur
uğraşamam direkt Ankara diyorum :D
Portakal
Mersin? Adana?
Antalya be ne mersini adanası
Antalyanın portakalı mı meşhur. Portakaldan önce bin tane şey var 😄
Evet portakalı meşhur hatta uluslararası Altın Portakal film festivalini hiç mi duymadın
Etli ekmek
Konya❤️
Teşekkür ederim
Sarımsak
Sarımsak neredeydi ya? Kastamonu?
Yess 👍
Harput
Elazığ?
Tebrikler
Göl ve kedi 🐈
Van❤️
Yess😎😎