Diğer 3 günde 70 cl'lik viskiyi bitirmek abartı mı? Nergis_69 Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 2 aydır içmiyordum, ondan böyle. Ama bence abartı değil 3 günde 70 cl'lik viskiyi bitirmek abartı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı. normaldir tek günde içen var 0 0 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl ben 2,5 saat 7 tane 70cl vodka içtiğim oldu ama merak etiğim içme sebebin daha çok ilğimi çekiyor 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Biz 5 saatte iciyorunz onu 0 6 Yorumla Nergis_69 1 yıl Komaya girerim 5 saatte içsem Yorumla Gamiyarass 1 yıl Neye girersin bilmiyorumda, yanlizda içilmez Melet Yorumla Nergis_69 1 yıl Ben yalnız içiyorum hep Yorumla Gamiyarass 1 yıl Himm, yerine göre bende, bira ise yanlız, rakı, rom ise illaki bir sohbet muhabbet istiyor tekila ise şişe çevirmece şart, yanlizlikmi seviyorsun? Yorumla Nergis_69 1 yıl Güvendiğim biri olsa iyi olur ama kimseye güvenemiyorum ki Yorumla Gamiyarass 1 yıl Sebep? Neden guvenmiyorsun, Yorumla
Asɯodeus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 407 cevap paylaştı. Ben bir günde bitiyorum ama evet abartı 0 2 Yorumla Nergis_69 1 yıl Seninki daha da abartı 😅 Yorumla Asɯodeus 1 yıl Kendim için söyledim zaten seninki normal 😀 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. Yooo olabilir 3 gun diyorsun sonucta 0 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çabuk bitirmişsin 0 15 Yorumla Nergis_69 1 yıl Yaa🥺 Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Evet canım Yorumla Aysel2345 1 yıl Ben eskiden 3 günde bitirirdim Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl @Aysel2345 yavrum napiyosun sen öyle ne yasiyonda 3 günde bitiriyorsun Bitirmesi zor değil bir günde bir oturuşta bir tek yaparsın ama iyi değil Yorumla Aysel2345 1 yıl Özelden konuşsak olur mu bunla alakalı Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl @Aysel2345 Yavrum inan kimseyi özle almıyorum kız erkek fark etmez kusuruma bakma bal yanaklarından öptüm 😘😘 Yorumla Aysel2345 1 yıl Nie ablaya hadi Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl @Aysel2345 yok valla balım alamam🌸 Yorumla Aysel2345 1 yıl Siz evlimisiniz Yorumla Nergis_69 1 yıl @Aysel2345 erkeksin gibime geldi Yorumla Aysel2345 1 yıl Yemin ederim bayanım Yorumla Nergis_69 1 yıl Yazdım Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl @Aysel2345 evet evliyim Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Banada öyle geldi Yorumla Aysel2345 1 yıl Bende evliyim Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. Yoooo değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır normal. 0 4 Yorumla Nergis_69 1 yıl Bence de Cevap sahibi 1 yıl Neyse sana küsüm ben by Nergis_69 1 yıl Neden ki Cevap sahibi 1 yıl Acaba neden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
normaldir tek günde içen var
ben 2,5 saat 7 tane 70cl vodka içtiğim oldu ama merak etiğim içme sebebin daha çok ilğimi çekiyor
3 senedir içiyordum 4 günde 50 50 içtim ahrwzlık bence ve fazla
Biz 5 saatte iciyorunz onu
Komaya girerim 5 saatte içsem
Neye girersin bilmiyorumda, yanlizda içilmez Melet
Ben yalnız içiyorum hep
Himm, yerine göre bende, bira ise yanlız, rakı, rom ise illaki bir sohbet muhabbet istiyor tekila ise şişe çevirmece şart, yanlizlikmi seviyorsun?
Güvendiğim biri olsa iyi olur ama kimseye güvenemiyorum ki
Sebep? Neden guvenmiyorsun,
Ben bir günde bitiyorum ama evet abartı
Seninki daha da abartı 😅
Kendim için söyledim zaten seninki normal 😀
Yooo olabilir 3 gun diyorsun sonucta
ben 2 günde bitirirdim
Çabuk bitirmişsin
Yaa🥺
Evet canım
Ben eskiden 3 günde bitirirdim
@Aysel2345 yavrum napiyosun sen öyle ne yasiyonda 3 günde bitiriyorsun
Bitirmesi zor değil bir günde bir oturuşta bir tek yaparsın ama iyi değil
Özelden konuşsak olur mu bunla alakalı
@Aysel2345 Yavrum inan kimseyi özle almıyorum kız erkek fark etmez kusuruma bakma bal yanaklarından öptüm 😘😘
Nie ablaya hadi
@Aysel2345 yok valla balım alamam🌸
Siz evlimisiniz
@Aysel2345 erkeksin gibime geldi
Yemin ederim bayanım
Yazdım
@Aysel2345 evet evliyim
Banada öyle geldi
Bende evliyim
Yoo çok normal
Değil
Yoooo değil