Kilom 73 boyum 1.75
Şimdi hee çok siskosun diye dalga geciceksiniz ama gerçekten aynaya baktığımda kilolu gözüküyor um kilo vermek zengin olmaktan daha zor hiçbir kız da bakmıyor tipimde kötü ne yapcan
Şimdi hee çok siskosun diye dalga geciceksiniz ama gerçekten aynaya baktığımda kilolu gözüküyor um kilo vermek zengin olmaktan daha zor hiçbir kız da bakmıyor tipimde kötü ne yapcan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yediğine içtiğine dikkat et düzenli spor yap bi düzen uydur kendine. Bir süre de sağlikli beslenmeye önem verince alişiyorsun zaten 6 gündür ağzıma şeker olan hicbir şey almadim. Bağirsak vs sagliğina iyi gelecek bitki çayları iç
Çok zor ama
Denemek istiyorum 3. Günde peş ediyorum
Illaki aksattığın zamanlar olacak hep aynı tempoda ilerleyemeyiz ben de mesela bugün bir sürü spordu yogaydi yapmadim hicbirini ama bi kere aksattim diye yarin da yapmayacağim diye bir şey yok. Hiç yapasın gelmiyorsa geç aynanın karşısına zaten ister istemez bunu değiştireceğim dersin memnun degilsen cok şükür benim bi problemim yok ama anlıyorum seni çevremde çok var senle aynı psikolojiyi paylaşan pes etmee
1.76 boy 94 kiloyum sadece ufak bi gobek var
Bence zayıf bilesin
Aqla bu soru sorcam
Çirkin kızmı evde kalır
Yoksa çirkin erkekmi kalır
Hiç biri
Çirkin erkek zenginse evde kalmaz
Çirkin kız da kız olduğu için kalmaz
Doğur lan
Çirkin kız sırf deliği olduğu için evde kalmaz
Ben Allah'tan güzel kızım
Boy kaç aqla
110 ablasının gülü
Way awq
Senin kaç sanki sende 115 falan mısın
Apla boş ver Sakayıda bana ne tavsiye verirsin yemeyimi yoksa zayıflama yimi
Sende hastalık var ismini unuttum ne kadar zayıf olsa da kendini kilolu zanneden o kişiler gibi bende bir ara öyleydim ondan anlıyorum seni kilon güzel ne zayıfla ne kilo al ve düzgün yaz aynı s. laklar gibi yazıyorsun kızlar her zaman dış görünüşü önemsemez yakışıklı ama s. lak erkeği kim ne yapsın
Ya abla ben şimdiye evlensem evlenirim maddi durumum iyi yani babam müteahhit ama ben param için sevilmek istemiyorum
Seni görmediğim için bilemem nasıl biri olduğunu ama enazindan özgüvenini arttırmak için ugrasabilirsin kendine bakman da önemli çirkin de olsan özgüvenli isen bir şekilde o kıza (seni seven kız) artık yakışıklı gelirsin
Abla ozguvende kalmadı ilk başta kendimi yakışıklı zannediyordum bir kıza fotomu attım eşek gibi yüzün var kim sana baksın diyince hayata küstüm artık itici görüyorum kendimi
Bunu kaç kişi söyledi sana hayatında ve yakışıklı olduğunu söyleyen mi daha çok çirkin olduğunu söyleyen mi
Hayatımda hiçbir kız bana teklif etmedi estetik olucam zaten tanıdığım bir kadın doktor var yüzümün estetik halini çizince baya yakışıyor sana dedi olucagım
Kızlar sana neden teklif etsin erkekler de bana etmedi ama güzel bir kızım bu gerçeği değiştirmez