Ailen yüzünden dindar olmak zorundaydım ve 18 yaşında cahillikle evlendim eşimde aynı şekilde ve artık bıktım ne yapacağım?

Seni ne kadar dindarsın o ölçüde seviyorlar iyi bir insan ol vs önemsiz ben inancı kuvvetli bir insan değilim Müslüman mıyım onu da bilmiyorum ama sürekli baskı var ibadet etmem konusunda ve onlar baskıladıkça iyice soğuyorum her şeyden ve ben kendim olursam yapayalnız kalırım çünkü benim gibi olan insanlara saygıyı bırakın tahmülleri yok. Bir tanıdık var ateist ama melek gibi birisi yinede onu sevmiyorlar ben anneme bir kere anne ben allaha inanmıyorum dedim diye kafayı yedi ağladı filan o süreçte üzülmesin diye kapandım sonra da 18 yaşında görücü usulü evlendim kendi kimliğimi bulamadan allaha inanmak onlar gibi olmak istiyorum ama aklım almıyor ailem eşim vs o kadar saçma şeylere inanıyorlar ki böyle bazı hocaların uçarak hacca gittiğine filan inanıyorlar öyle diyeyim ve sürekli baskı altında olmaktan bıktım istediğim gibi olmak istiyorum hepsinden bıktım en başta ailemden beni olduğum gibi kabul etmedikleri için
Ailen yüzünden dindar olmak zorundaydım ve 18 yaşında cahillikle evlendim eşimde aynı şekilde ve artık bıktım ne yapacağım?