Diğer Sabahları uyanabiliyor musunuz? ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Ben uyanamıyom bir gözüm kapalı yazıyom şuan😂😂 Güncellemeler1 yıl Süper soru için Allah razı olsun Sabahları uyanabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. uyanırım evet 1 0 Yorumla
Elifimsii34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kız gözü kapalı burayı mı gördün rüyanda allah iyiliğini versin ahdhdhf 2 2 Yorumla ela_ya 1 yıl Bir gözüm açıktı 🤣 Yorumla Elifimsii34 1 yıl Ahdhfhfh tamam o zaman Yorumla
denizyıldızı28 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben önceden alarmla uyanırdım. Şimdi ise bebeğimin sesine uyanıyorum. 😄😂😅🤣🤠 2 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Benim uyku düzeni bitik yani o yüzden ne desem yalan olur 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çoğu zaman uyanabiliyorum ama uyanamadığım da oluyor. Tıpkı bu sabah olduğu gibi.. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 555 cevap paylaştı. Geceleri uyuyamadığım için sabahları uyanmakta çok güçlük çekiyorum lanetler okuyarak uyanıyorum 1 0 Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 506 cevap paylaştı. Ben hic uyuyamiyorum:d 2 2 Yorumla ela_ya 1 yıl Neden Yorumla Çiçekkkgibi 1 yıl Uykumu kaciriyolar Yorumla
Maisie Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayıır zorla uyanıyorum kalkamam ben hemen 😂 1 1 Yorumla ela_ya 1 yıl 😂😂 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Sözde 8 de uyanacaktım, 8.30a anca kalktım 😂 1 2 Yorumla ela_ya 1 yıl Yarım saatten bisey olmaz ama bende bugun 9da kalkacaktım saat 12 olmak üzere 😂😂😂 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Biraz fazla olmuş 😂 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Çok hastayım aahh ölecem 1 3 Yorumla ela_ya 1 yıl Kalk iki dakka erik dalı oyna gendüne gelürsün Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Üşüteyim cırcır olayım ortalığa zıçayım dimi Yorumla ela_ya 1 yıl Yok zıçma Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kalkacak bir nedenim olduğu için hızla uyanıp kalkıyorum🙂 0 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet. her gün erken uyanmak zorundayım 😄 benim için düzen bu şekilde. Uyarım. 0 0 Yorumla
Noname_Nousername Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ben her işimi uyurken yapıyorum, o yüzden uyanmaya gerek yok. 0 0 Yorumla
Mustafazynp Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Bu havada yapılacak en iyi şey yatmak zaten 😃 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Tek bir alarma bakıyor hemen uyanıyorum 2 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. Pek uyanmayı sevmem 😅 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Alarmim sağ olsun 1 0 Yorumla
ZehirliSarmasik0 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Dinç kalkıyorum 2 3 Yorumla Korayawcı 1 yıl Sırrı nedir Yorumla ZehirliSarmasik0 1 yıl @Korayawcı kaliteli uyku😅 Yorumla Korayawcı 1 yıl Tamam ama nasıl oluyor o Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Mecbur 1 0 Yorumla
58_Esmer_58 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 749 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. Asla uyanamıyorum 1 0 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anında hemde 1 0 Yorumla
kimsiniz1122 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Yokk 0 11 Yorumla kimsiniz1122 1 yıl Tanışalım mı istersen Yorumla ela_ya 1 yıl Tanısmayak abi Yorumla kimsiniz1122 1 yıl Ne abisi be Yorumla ela_ya 1 yıl Ne kızıyon amca Yorumla kimsiniz1122 1 yıl Yok dede😅 Yorumla ela_ya 1 yıl Tamam dede’ciğim Yorumla kimsiniz1122 1 yıl Yazsana bana konuşalım Yorumla ela_ya 1 yıl Yok dede benim sevduğum var Yorumla kimsiniz1122 1 yıl 😅😅 Yorumla kimsiniz1122 1 yıl Benim sevdiğim yokk Yorumla ela_ya 1 yıl Napayim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
uyanırım evet
Kız gözü kapalı burayı mı gördün rüyanda allah iyiliğini versin ahdhdhf
Bir gözüm açıktı 🤣
Ahdhfhfh tamam o zaman
Ben önceden alarmla uyanırdım. Şimdi ise bebeğimin sesine uyanıyorum. 😄😂😅🤣🤠
Benim uyku düzeni bitik yani o yüzden ne desem yalan olur
Çoğu zaman uyanabiliyorum ama uyanamadığım da oluyor. Tıpkı bu sabah olduğu gibi..
Geceleri uyuyamadığım için sabahları uyanmakta çok güçlük çekiyorum lanetler okuyarak uyanıyorum
Ben hic uyuyamiyorum:d
Neden
Uykumu kaciriyolar
Hayıır zorla uyanıyorum kalkamam ben hemen 😂
😂😂
Sözde 8 de uyanacaktım, 8.30a anca kalktım 😂
Yarım saatten bisey olmaz ama bende bugun 9da kalkacaktım saat 12 olmak üzere 😂😂😂
Biraz fazla olmuş 😂
Çok hastayım aahh ölecem
Kalk iki dakka erik dalı oyna gendüne gelürsün
Üşüteyim cırcır olayım ortalığa zıçayım dimi
Yok zıçma
Kalkacak bir nedenim olduğu için hızla uyanıp kalkıyorum🙂
Evet. her gün erken uyanmak zorundayım 😄 benim için düzen bu şekilde. Uyarım.
Ben her işimi uyurken yapıyorum, o yüzden uyanmaya gerek yok.
Oda demeye bin şahit ister
Oda
Bu havada yapılacak en iyi şey yatmak zaten 😃
Tek bir alarma bakıyor hemen uyanıyorum
Pek uyanmayı sevmem 😅
Hiç uyanamıyorum hem de
Alarmim sağ olsun
11'de kalkıyorumm miss
Dinç kalkıyorum
Sırrı nedir
@Korayawcı kaliteli uyku😅
Tamam ama nasıl oluyor o