Büyük olanları hiçbir yere taşınmıyor pipetli olanlarda çok su akıtıyor pipetle olabilir ama akmayan bir modeli ve ayrıca kahve makinesi aldık kahve makinesine baktığımda o kadar büyüklükte bir kahve yapabileceğini zannetmiyorum zaten o kadar büyüklükte bir kahve yaparsa çekirdek kahve dayanmaz Ben her tarafa götürebileceğim büyük olmayan ama gün boyu bana yetebilecek bir boyda bir stanley termos istiyorum ama termos her tarafta taşıyayım ama büyük olmasın gün boyu yetsin ve Su akıtmasın bazı pipetlilerden mutlu insanlar ama bazı pipetlilerden de mutlu değiller Ben kullanmadığım için hangisini su kaçırıp kaçırmadığını bilemiyorum bir de nerede satılıyor sadece bir d&r'da satıldığını gördüm ama en uygunu orada mı bilemiyorum ve şöyle bir sıkıntı var ki d&r gibi yerlere markalar birazcık kalitesiz gönderiyor ürünleri indirimli ve ucuz sattığı için sharpie kalem aldım ve fark ettim sadece kalemim ince yazıyordu kırtasiyeden aldım En azından yazdığımı okuyabiliyordum ama d&r'dan aldığım her tarafa dağıldı ve yazdığımı rahat okuyamıyorum ucuza sattıkları için markalar birazcık kalitesiz gönderiyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben boy boy almıştım şayet sırt çantanız varsa 700 küsür ml olanlar güzel oluyor ve yeterli su alıyor… normal kapaklı almıştım ben şişeden içmeye benzer ağız kısmı… bir küçüğü de daha küçük çantalar için ideal ancak yarısı kadar su alıyor neredeyse bi su bardağı o da az oluyor açıkçası… en büyükleri de çantada çok ağırlık yapıyor o belki araba da daha ideal… bi piknikte..
Peki orta boy olan ve büyüye yakın olanını almayı düşünüyorum ama pipetli değil silikon pipetli olanlardan ucu silikonlu olanlardan silikonlu açıp kapatabiliyorsun aşağı yukarı O nasıl o su kaçırıyor mu kullandın mı pipetli olanlar kaçırıyor%100 diyebilirim gördüm çünkü
Yok benimkinde bi su kaçırma olayı ağız kısmı gayet güzel ve kullanışlı… şeyler gibi düşünebilirsiniz kahvecide ki kahve bardakları misali…
Peki nereden alabilirim d&r hariç fiyatları uçmuş zaten ucuz bir şey değildi ama o kadar fiyata da almak istemiyorum Çünkü daha güzelleri daha uygunları zaten var kalkıp gidip o 2000 lira vereceksem kalkar 1000 liralık alırım aynı işi görür
Ben internetten aldım açıkçası bi kaç yıl önce…
alternatif olarak sunulan ucuz versiyonlarını alırsanız bir köşeye atarsınız ben biraz heveslenip kocaman bir termos almıştım geldiğinde içini doldurup bıraktım ve ikinci gün sonumda açtığımda ılık olmasına bayılmıştım ve hemen gidip temek termosu aldım ama öncesinde hergün dısardan söylediğim için onun parasını şimdiden çıkartmış oldum
Ama şöyle bir şey söylemek istiyorum ki büyük olanlarını aldığımda yanında taşıyamıyorsun çok kötü ağrılık yapıyor çantaya da koysam olmuyor çünkü motivasyon sulukları diye bir şey vardı onlardan kullanıyordum ama kullanmayı bıraktın Çünkü çok ağırdı hiçbir yere taşınmıyoruz su koyunca taş gibi oluyordu O yüzden büyük almayı düşünmüyorum orta boy ama büyüye yakın
Ben fiyatlarını gördüm ama normal 1000 liralık olan termosla aynı işi görüyor Benim buraya yazmamın nedeni uygun olanı nerede satılıyor Çünkü ya da 2000 lira Peki 1000 liralık kaliteli bir ürüne aldığımda aynı işi görmeyecek mi Tabii ki de görecek ama stennin yıllardır hepimiz biliyoruz kalitesinden de eminiz O yüzden seninle Almaya karar verdim
Ömürlük bir ürün o yüzden fiyatının da abartıldığını düşünmüyorum ama yine de indirimli alayım istiyorsan özdilekleri gezebilirsin amazon da ara ara indirim yapıyor takip etmen gerekiyor ama en çok küçük şehirlerdeki migros ve özdileklerde bulabilirsin