Hangi stanley termos iyi?

Büyük olanları hiçbir yere taşınmıyor pipetli olanlarda çok su akıtıyor pipetle olabilir ama akmayan bir modeli ve ayrıca kahve makinesi aldık kahve makinesine baktığımda o kadar büyüklükte bir kahve yapabileceğini zannetmiyorum zaten o kadar büyüklükte bir kahve yaparsa çekirdek kahve dayanmaz Ben her tarafa götürebileceğim büyük olmayan ama gün boyu bana yetebilecek bir boyda bir stanley termos istiyorum ama termos her tarafta taşıyayım ama büyük olmasın gün boyu yetsin ve Su akıtmasın bazı pipetlilerden mutlu insanlar ama bazı pipetlilerden de mutlu değiller Ben kullanmadığım için hangisini su kaçırıp kaçırmadığını bilemiyorum bir de nerede satılıyor sadece bir d&r'da satıldığını gördüm ama en uygunu orada mı bilemiyorum ve şöyle bir sıkıntı var ki d&r gibi yerlere markalar birazcık kalitesiz gönderiyor ürünleri indirimli ve ucuz sattığı için sharpie kalem aldım ve fark ettim sadece kalemim ince yazıyordu kırtasiyeden aldım En azından yazdığımı okuyabiliyordum ama d&r'dan aldığım her tarafa dağıldı ve yazdığımı rahat okuyamıyorum ucuza sattıkları için markalar birazcık kalitesiz gönderiyor
Hangi stanley termos iyi?