Diğer Sizce kızımın adı ne? Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çok seviyorum fırlamayı hiperaktif gibi her yere zıplıyor atlıyor. Güncellemeler1 yıl Kız dedim, erkek isimleri sayıklıyorsunuz. Güncellemeler1 yıl Herhangi bi isim koymadım, kızım diyorum geliyor. Gerçi demesemde geliyor. Sizce kızımın adı ne? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Benüzülmemsenağlaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Heidi koy cok tatlıymş aşık oldum 0 20 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Sen olmasan sitenin anlamı yok Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Vay be duygulandım ağlicam o zaman Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Nickine ters hareketler yapma Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Kızına aşık olunca anlık gaflete düştüm tam ağlıyodum kurtardın benii Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Sımsıkı tuttum kurtardım Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Kolların uzunmuş rusyadan türkiyeye nasıl tutun beni yuhh Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Tutarım tutarım benim değil misin tutarım Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Vaaay sahiplenici errrrkek Yorumla Aristokratımsı 1 yıl İki millet tek aşk Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Ve kızımız heidi😍😍gerçek aşk bu mu Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Bi de oğlumuz var o da arkada Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Onu niye cekip atmadın sadece kızımıza mı önem veriyosun olmaz öyle Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Bak oğluşuna iyi bakhttps://hizliresim.com/e4jczas Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Oyy heybetli bi oğluşumuz varmış aynı sen Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Asidir, güçlüdür, vurdum mu oturtur babası gibi Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Kızımız da bana benziyo tatlı hiperaktif cana yakın aynı ben Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Aynı sen, kızımızın gözlerine bakınca sana olan hayranlığım kat ve kat artıyor Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Neyse bol bol öp onları ben uzaktan sizin özleminizle yaşıyor olucam Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ah umarım yerini birisiyle doldurabilirim, biz de seni özleyeceğiz. Yorumla Benüzülmemsenağlaa 1 yıl Umarım mıı ah ahhh hemen yeni birisiyle yokluğumu doldurma hayallerine geçilmeye baslanmışş Yorumla
Nolyrzya Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yerimmm yerimmmm tipe bak 0 4 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Neremi neremi Yorumla Nolyrzya 1 yıl Delirme senden bahsetmiyorum Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ah be bi an şey neyse Yorumla Nolyrzya 1 yıl Peki Yorumla
Hayanasınıya Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Diğer konusunda 934 cevap paylaştı. Kahverengi kestanede 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. hera 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 873 cevap paylaştı. çomar olabilir. 0 0 Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aristo adı 0 1 Yorumla eskilerdentuba 1 yıl Adını Aristo koydum Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayrullah 😬 0 1 Yorumla wkertenkele 1 yıl O zmn hayriye 🙃 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 817 cevap paylaştı. Çomarsu olsun 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karaburun 0 0 Yorumla
yükselenakrep Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. minnoş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Heidi koy cok tatlıymş aşık oldum
Sen olmasan sitenin anlamı yok
Vay be duygulandım ağlicam o zaman
Nickine ters hareketler yapma
Kızına aşık olunca anlık gaflete düştüm tam ağlıyodum kurtardın benii
Sımsıkı tuttum kurtardım
Kolların uzunmuş rusyadan türkiyeye nasıl tutun beni yuhh
Tutarım tutarım benim değil misin tutarım
Vaaay sahiplenici errrrkek
İki millet tek aşk
Ve kızımız heidi😍😍gerçek aşk bu mu
Bi de oğlumuz var o da arkada
Onu niye cekip atmadın sadece kızımıza mı önem veriyosun olmaz öyle
Bak oğluşuna iyi bak
https://hizliresim.com/e4jczas
Oyy heybetli bi oğluşumuz varmış aynı sen
Asidir, güçlüdür, vurdum mu oturtur babası gibi
Kızımız da bana benziyo tatlı hiperaktif cana yakın aynı ben
Aynı sen, kızımızın gözlerine bakınca sana olan hayranlığım kat ve kat artıyor
Neyse bol bol öp onları ben uzaktan sizin özleminizle yaşıyor olucam
Ah umarım yerini birisiyle doldurabilirim, biz de seni özleyeceğiz.
Umarım mıı ah ahhh hemen yeni birisiyle yokluğumu doldurma hayallerine geçilmeye baslanmışş
Yerimmm yerimmmm tipe bak
Neremi neremi
Delirme senden bahsetmiyorum
Ah be bi an şey neyse
Peki
cemil olabilir mi cemil
Fır fır ama erkeğe benziyor
Kahverengi kestanede
Aaa fındık burunun köpeğii. Fındık mı adıı?
Köpüş😅
hera
Victor Hugo
çomar olabilir.
boncuk felan
zıpzıp
Aristo adı
Adını Aristo koydum
Fırtına 😊
Hayrullah 😬
O zmn hayriye 🙃
Atayiz olabilir mi