Diğer Bir iki haftalığına ölebilseydik güzel olmaz mıydı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Deneme sürümü gibi ya da yıllık izin falan. Bir hafta afk kalmak gibi. Bir iki haftalığına ölebilseydik güzel olmaz mıydı? Cevapla Fal Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. sonsuza kadar ölmek daha iyi 0 0 Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% 1 yıl Yunanlıların Thanatos ve Hypnose diye ikiz tanrıları var. Thanatos ölüm tanrısı, Hypnose ise uyku tanrısı. Ölüm ve uykuyu bu şekilde özdeşleştirmeleri bence çok güzel. Biz aslında her gün ölüyoruz 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Birkaç saatlik Yorumla Ponce 1 yıl Biraz daha uyu süreyi uzat Yorumla Soran 1 yıl Napabilirim Yorumla Ponce 1 yıl Uyu Yorumla Soran 1 yıl Uyanıyorum Yorumla Ponce 1 yıl Uykun gelir tekrar Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır ölüm gelecekse bir kez gelsin... Emaneti güzelce teslim edelim inşallah... 1 1 Yorumla Ponce 1 yıl Ölüm zaten gelecek ya kaçış yok. Güzelce yaşayalım Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 699 cevap paylaştı. Zaten yaşarken ara ara zamanlar çoğumuz ölmüyor muyuz ? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Fiziksel bir ölümü kast ettim Üşüyenbuz 1 yıl Onu anladım zaten Gitgeller olmamalı Bi kere gidilmeli
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 554 cevap paylaştı. Yok 1,2 hafta değil komple ebedi aleme gitmek isterdim oyun oynuyoruz dünyada gerçek hayata gidelim isterdim 0 0 Yorumla
pizzatti Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl ölüp dirilmiş adam olarak pekte sağlıklı şeyler değil tabi 0 17 Yorumla crousel 1 yıl nasıl Yorumla pizzatti 1 yıl @crousel nasii Yorumla crousel 1 yıl ne Yorumla pizzatti 1 yıl @crousel anlamadım seni onu diyorum Yorumla crousel 1 yıl gerçekten mi ölüp dirildn yoksa lafın gelişi mi Yorumla pizzatti 1 yıl @crousel ciddiyim Yorumla crousel 1 yıl nasıl oldu ki Yorumla pizzatti 1 yıl @crousel kalp durması morgda geri canlanma Yorumla crousel 1 yıl oha ne gördün o süre zarfında Yorumla pizzatti 1 yıl @crousel hiçlik Yorumla crousel 1 yıl çok kötü ya allah bi daha yaşatmasın uyanınca nasıl hissettin Yorumla pizzatti 1 yıl @crousel konu çok özele giriyor hayırlı akşamlar Yorumla crousel 1 yıl özel bi konu olsaydı burada kendini belli etmezdin hayırlı akşamlar Yorumla pizzatti 1 yıl @crousel Konu tıpta ender zaten sana özel allah iş yapmıyor onun için fazla merak iyi değil. Yorumla crousel 1 yıl bana özel iş demedim zaten ilgi çekmek için kılıktan kılığa girmene gerek yok Yorumla pizzatti 1 yıl @crousel boş yapma bilader sus artık Yorumla crousel 1 yıl aynen kanka Yorumla
gokhanbaspinar Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yok temelli olabilir öldükden sonra bu bkdan dünya gelmek istemem 0 0 Yorumla
babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Komaya girmeyi deneyebilirsin 😄 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapmam gerek Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Yapay koma olabilir. Olmadı trafik kazası. Ama kalıcı olabilir o var 😄 Yorumla
Distimi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İntihara meyilli gibisin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok ya hu haram zaten Yorumla
horniboi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Fark eden bir şey olmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Olsun kısa bi mola işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sonsuza kadar ölmek daha iyi
Yunanlıların Thanatos ve Hypnose diye ikiz tanrıları var. Thanatos ölüm tanrısı, Hypnose ise uyku tanrısı. Ölüm ve uykuyu bu şekilde özdeşleştirmeleri bence çok güzel. Biz aslında her gün ölüyoruz
Birkaç saatlik
Biraz daha uyu süreyi uzat
Napabilirim
Uyu
Uyanıyorum
Uykun gelir tekrar
Hayır ölüm gelecekse bir kez gelsin... Emaneti güzelce teslim edelim inşallah...
Ölüm zaten gelecek ya kaçış yok. Güzelce yaşayalım
Zaten yaşarken ara ara zamanlar çoğumuz ölmüyor muyuz ?
Fiziksel bir ölümü kast ettim
Onu anladım zaten
Gitgeller olmamalı
Bi kere gidilmeli
Yok 1,2 hafta değil komple ebedi aleme gitmek isterdim oyun oynuyoruz dünyada gerçek hayata gidelim isterdim
ölüp dirilmiş adam olarak pekte sağlıklı şeyler değil tabi
nasıl
@crousel nasii
ne
@crousel anlamadım seni onu diyorum
gerçekten mi ölüp dirildn yoksa lafın gelişi mi
@crousel ciddiyim
nasıl oldu ki
@crousel kalp durması morgda geri canlanma
oha ne gördün o süre zarfında
@crousel hiçlik
çok kötü ya allah bi daha yaşatmasın uyanınca nasıl hissettin
@crousel konu çok özele giriyor hayırlı akşamlar
özel bi konu olsaydı burada kendini belli etmezdin hayırlı akşamlar
@crousel Konu tıpta ender zaten sana özel allah iş yapmıyor onun için fazla merak iyi değil.
bana özel iş demedim zaten ilgi çekmek için kılıktan kılığa girmene gerek yok
@crousel boş yapma bilader sus artık
aynen kanka
Yok temelli olabilir öldükden sonra bu bkdan dünya gelmek istemem
Olurdu diger alemi tatmış olurduk 😂😀adlslsldssfsgg
Komaya girmeyi deneyebilirsin 😄
Ne yapmam gerek
Yapay koma olabilir. Olmadı trafik kazası. Ama kalıcı olabilir o var 😄
İntihara meyilli gibisin
Yok ya hu haram zaten
Fark eden bir şey olmaz
Olsun kısa bi mola işte