Diğer Sevgilinizi dovemezsiniz erkekler neden dovuyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evlenmeden sevgilinizi dovemezsiniz. Güncellemeler1 yıl Evlenince dövebilirmi sorusunu hocama danışmam lazım bir saniye📿🧕🏻🤲🏻 Güncellemeler1 yıl Evet dayak sunnetmis öyle diyor hocam🤲🏻🧕🏻🙏🏻 cümleten hayırlı aksamlariniz olsun Sevgilinizi dovemezsiniz erkekler neden dovuyorsunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Hiç insan sevdiğini dövermi çok yanliş bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evlendikten sonra da dövemezsin. Şiddet çözüm değildir. Senden güçsüz bir varliği dayakla dize getirmeyi düşünmek ahmaklıktır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl benim elim hafiftir dövsem seviyor zanneder. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Dayaksunnettir Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evlenince de dövemezsiniz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla 4fakir 1 yıl Evlenince hak mı oluyor ne oluyor Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 839 cevap paylaştı. Dövme değil o sevme şekli 🤣 0 0 Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Dayak sünnet mi nerden aldin fetvayi alndjdjd 0 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ne saçma evlendikten sonra dövebilir mi 0 1 Yorumla Berat_krc 1 yıl Demek ki 😅 Yorumla
Bii_miteolojii0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Hiç bir şekilde koşulda dövemez. 0 1 Yorumla Bii_miteolojii0 1 yıl Sen bu kafayla çok dayak yersin ama emin ol buna o zihniyetini değiştir. Yorumla
54BULL54 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Evlendikten sonra da dövemez bu ne saçmalık 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evlensek de el kaldıramayız 0 0 Yorumla
Bonaparte_Maximilien Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Evlendikten sonra dövülebilir mi yani 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hocama sormam lazım🤲🏻 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben dövemem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hiç insan sevdiğini dövermi çok yanliş bir şey
Evlendikten sonra da dövemezsin.
Şiddet çözüm değildir.
Senden güçsüz bir varliği dayakla dize getirmeyi düşünmek ahmaklıktır.
benim elim hafiftir dövsem seviyor zanneder.
Dayaksunnettir
Evlenince de dövemezsiniz
Tamam
Evlenince hak mı oluyor ne oluyor
Evt
Dövme değil o sevme şekli 🤣
Dayak sünnet mi nerden aldin fetvayi alndjdjd
Ne saçma evlendikten sonra dövebilir mi
Demek ki 😅
Evlendıkten sonra da dövemez
Hiç bir şekilde koşulda dövemez.
Sen bu kafayla çok dayak yersin ama emin ol buna o zihniyetini değiştir.
Evlendikten sonra da dövemez bu ne saçmalık
Evlenseler de dövemezler
Evlensek de el kaldıramayız
Evlendikten sonra dövülebilir mi yani
Hocama sormam lazım🤲🏻
Ben dövemem.
Dövmedim zaten
Evlenince de dövülmez
Evlenince de dövemezzzz