ACABA ALDATILIYOR OLABILIRMİYİMM?

Arkadaşlar bakın şimdi dikkatli okuyup düzgün cevaplar verirseniz sevinirim kafam çok karışık bu konuda yardım istiyorum iki gün önce esim uyurken kartı almak için cebinden cüzdanını aldım ne göreyim bitane kadın fotoğrafı vesikalık ama bayağı eski en az 10 15 senesi var bu resmin kime ait olduğunu sordum cuzdani bi arkadaştan aldim ondan kalmıştır dedi yırt at gitsin at gitsin diyip durdu üstüne almadı ama bu resim deki kadın benim eski yakın arkadaşıma çok benziyor suanki hali kapali kilolu oldukça ozmannki hali açık saçlı daha zayıf ama yüz hatları o kaşlar tel tel ince saçlar hep ona çok benziyor banda ben açıkken saçlarım çok inceydi uzamazdi dedi bende kapandım. demisti hatta çok benziyor ona yanii saç rengine kadar aynı ben bu la aynı sokakta otururken tanıştık evlerimiz karşı karşıyaydi kendisi dul boşandı ve çok samimiydik enson geçen sene ben arkadaşlığı kestim görüşmüyoruz ben bunun açık hallerini hiç görmedim emin olamıyorum. oyuzden tam olarak omu degilmi resim eski çünkü şimdi bunu nasıl bulabilirim onami ait yoksa degilmi öte yandan o evli bekar demeden her erkeğe yürür konuşur ederdi zaten güvenmiyorum o olduğunu düşünüyorum ve esim benide instadan engellemiş sordum dedi ben sildim ama başka yerden baktım hesap var yln söylüyor ve bikackez de gece geç saatlerde evden çıkıp gittiğine de şahit oldum tlfonu saklıyor benden ayrıca NAPMM LAZIM YAA

ACABA ALDATILIYOR OLABILIRMİYİMM?