Çözünürlük, smart tv mi, dahili uydu alıcısı var mı? Karasal alıcıyı destekliyor mu? HDR ve dolby atmos özellikeri var mı vs. Google tv veya webos tv olması tercih meselesi. 50 bin tl ye 55 inç 70 bin tl ye 50 inç de alabilirsin. Ürünün özellikleri fiyata direkt etki eder o yüzden 55i daha ucuza bulursan hemen ona yönelme. Boyutu son kararın olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1 inç 2.54 cm dir 5 inç de 12,7 cm dır ama bu ölçüm diagonel olur yani köşeden köşeye olur bence fark edilebilecek bir ölçü değildir.
55'lik TV'in fiyatı çok daha yüksek de o yüzden farkını merak ettim dedim ne alaka bu kadar pahalk
Pahalı
Kaça aldın Özellıklerı neler
Almadım araştırıyorum ama Google ya da Android TV almak istiyorum
Ooo senın dünyadan haberın yok sakın alma google veya Android tv
50 ile 55 ekran arasındaki fark seni çok etkilemez. Asıl bakman gereken en önemli şeyler
Çözünürlük, smart tv mi, dahili uydu alıcısı var mı? Karasal alıcıyı destekliyor mu? HDR ve dolby atmos özellikeri var mı vs. Google tv veya webos tv olması tercih meselesi. 50 bin tl ye 55 inç 70 bin tl ye 50 inç de alabilirsin. Ürünün özellikleri fiyata direkt etki eder o yüzden 55i daha ucuza bulursan hemen ona yönelme. Boyutu son kararın olsun.
Şunu alacağım diye plan yapıyorum Uydu Kanalları izlemek gibi bir niyetim yok tamamen İnternet üzerinden
www.beko.com.tr/.../b50-d-790-b-android-tv
Özellikleri iyi bu Işini görür. Internet için kullanacağım demişsin akıllı kumanda özelliği olan modellere de bakabilirsin.
arada 5 inç fark var.5 inçx2.54 cm=12.7 cm. fark var
Çok farketmesede yinede gözle görülür büyük farkı var.
Köşeden köşeye 12 santim gibi
Aslında pek farkı yok ikisi de küçük
12 cm
Seni sanırım tanıyorum
Ben hiç kimseye dikkat etmiyorum tanıyorsanız da bilemeyeceğim
Reelde ama
55lik al
Çok pahalı
Ne kadar miş