Diğer Video izlemeyi sever misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 017 Yapay Zekaya Sor Ne tür videolar izlersiniz? Güncellemeler1 yıl Kimler burada Video izlemeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Terk edilmiş yerlerin çekimkerini izlemeyi çok seviyorum, insanda acayip bir his uyandırıyorlar. Çok ilham vericiler. 3 5 Yorumla anonim454 1 yıl ingilizce içeriklerimi izliyorsun türkçe mi? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @anonim454 genelde Türkçe. Ülkede çok fazla terk edilmiş köşk, kale vs. var :((( Yorumla anonim454 1 yıl sana tavsiyem inglizce içerik izle acaip güzel videolar var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onlara da bakayım xD tenks Yorumla anonim454 1 yıl rica Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. Her türlü video izliyorum mesela komedi, icat, doğa gibi gibi 0 0 Yorumla
NecatiG Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Genelde tarih videoları ve ülkeler hakkında bilgi verici videolar izlemeyi seviyorum 0 0 Yorumla
Gabriel_Pasternak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Dövüş filmi, komik kedi videoları ve ya çizgi film 0 1 Yorumla Gabriel_Pasternak 1 yıl Uyku yok Yorumla
8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hint videoları izliyorum, istersen sana da göndereyim. Güzel müzikler var :D 0 0 Yorumla
anonim454 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl genelde çoğunlukla kullandığım uygulama youtube severim 0 0 Yorumla
OldAynasız Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Video çekmeyi severim daha çok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Güzel Yorumla
Skn09 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Resterasyon Videoları İzlemeyi SeverimVesselam 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Severim tabiki cinsel içerikli 0 0 Yorumla
Gökhan000303 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Severim kısa konulu alt yazılı severim 0 1 Yorumla Gökhan000303 1 yıl Hadi bakalım hayır olsun Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 792 cevap paylaştı. canlı izlemek daha hoş 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 885 cevap paylaştı. Bu saatte mmf izlerim ben 😈😈 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 581 cevap paylaştı. Amatör 0 1 Yorumla Zecx-40 1 yıl Evet?
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. Anlik atilanlari 😋 0 0 Yorumla
Ahmet3232a Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Severim 0 2 Yorumla Ahmet3232a 1 yıl Türlerini burada yazamıyorum kaldırıyor KS Yorumla Ahmet3232a 1 yıl + 18 siz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sevmem
Terk edilmiş yerlerin çekimkerini izlemeyi çok seviyorum, insanda acayip bir his uyandırıyorlar. Çok ilham vericiler.
ingilizce içeriklerimi izliyorsun türkçe mi?
@anonim454 genelde Türkçe. Ülkede çok fazla terk edilmiş köşk, kale vs. var :(((
sana tavsiyem inglizce içerik izle acaip güzel videolar var
Onlara da bakayım xD tenks
rica
Her türlü video izliyorum mesela komedi, icat, doğa gibi gibi
Genelde tarih videoları ve ülkeler hakkında bilgi verici videolar izlemeyi seviyorum
Dövüş filmi, komik kedi videoları ve ya çizgi film
Uyku yok
Hint videoları izliyorum, istersen sana da göndereyim. Güzel müzikler var :D
genelde çoğunlukla kullandığım uygulama youtube severim
Video çekmeyi severim daha çok
Güzel
Resterasyon Videoları İzlemeyi Severim
Vesselam
Severim tabiki cinsel içerikli
Gore, kan, vahşet, dehşet
Severim kısa konulu alt yazılı severim
Hadi bakalım hayır olsun