Benimle konusurken video izliyomus normal sekilde bi sey soyledim bagirma videonun sesini acmistim duyabilmek icin evde duyuldu demeye calisiyo ama sert bi sekilde soyluyor onu benim gibi zannediyordum simdi bana herkes gibi geliyor bu basit bir sey mi hala video izleyip guluyor kendince 15 dk hic konusmadim bile bi insan bu kadar kirici olup nasil swviyorum diyebilir ki?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Narsistim ne la insan sevdiğine bu tarz davranmaz ki videoyu durdurup geri sarabilirsin ama o söz ağızdan çıktı mı o şekil geri alamazsın ayıp etmiş
Benimle konusurken hep video izliyor zaten soylememe ragmen
Bak kardeşim bende iş yerinde bir abiden bu tarz bir tavır görüyorum o an onla konuşmayı kesip uzaklaşıyorum hatta içimden sövüyorum bile bir insanla dilagoğun varsa yüzüne bakar hadi bakma hiç bir şeye odaklanmazsın ki adam dinliyor der en azından saygısı var der ama ben misal bu adam bana bir iş verse bazı dediklerini dikkate almıyor hatta siklemiyorum kısaca olay bu senin olayda buna benzer çocuk seni siklemiyor birde üstüne sen ufak bir ses verince sesini yükseltiyor ben olsam o insanı hayatımdan boş ver ederdim kusura bakma ağar konuşuyorum ama yerinde olsaydım o tarz insanları çevremde dahi barındırmazdım valla ben iş yüzünden katlanıyorum hatta işten çıkasım geliyor şu sıralar kendi kendime şarkı söyleyerek müzik dinleyerek motive ediyorum adamıda fazla siklemiyorum öyle dayanabiliyorum
O tarz insanlar saygısız olurlar bazıları öfke kontolü bile yoktur
Evet ve ben bunu bi kac yil sonra fark edebildim o yuzden uzuluyorum
En azından fark edebildim henüz geç mi değil mi bilmiyorum ama karar senin
Büyük geçmiş olsun şimididen bizdeki abide sonradan böyle kendini belli etti
Başlarda derdi vardı dinliyordu zamanla ferahlayınca biraz da kavga gürültü iş yerinde tartışma vs olunca birde tiktoktan boyna video izliyor başak insanlar ile sohbeti var dinliyor muhabbet ediyor bize gelince bu tarz siklemiyor bende bu yüzden o abi ile samimiyetim mesafeleri bir şey anlatıyorsa dinliyorum ama bir şey paylaşmıyor anlatmıyorum
Diğer insanlarla konuşuyorum bazen batıyor gibi davranıyor ama sonuçta siklemiyor ne diye muhattap olcam ki onla dimi
Tiktok izleme bagimliligi cikmis demek ki
Bak ama şu var başka samimi olduğu insanlar ile sohbeti oluyor ama biz beraber çalıştığı arkadaşlarının yanında bunu yapıyor heleki sohbet ediyorken soruyor bir şey cevap veriyorsun anlatcaksın telefon açıyor videoları izliyor o anda sesli bir şekilde küfür edesim geliyor onu bile duymaz yani
Harbiden aynisi saka gibi
Yani kısaca adam seçiyor ya da dışarı rol yapıyor bu yüzden hiç sevmiyorum eskiden saygım vardı oda yok artık sabah işe gitme kabusum onun işe gelmeyeceği günler mükemmel hissediyorum ufak tefek hata yapsam dahi dert etmiyorum
1 gram beyni olan sevmediginu anlar siz arsenik mi içiyonuz olum niye hala onlasın
Benim beynim yok haklisin ama
Kırıyorsa sevmiyor geçsin o ayağı
Ayrilalim madem diyorum onda da seviyorum ayrilmayalim diyor yordu
Ona soruyorsun ama onay bekliyorsun. Ben onu bunu bilmem arkadaş seven adam narin olur dikkat eder bu kadar kırıcı olmaz.. Sen seviyorsan altan alıyorsun muhtemel o da bunu bilip kırıp döküyor