Tabiki hiçbir kızın aldatılmasını istemem ama bi insanın mayasında varsa nasıl yapmazki başka birine öncekine sadık kalamayan birisi oysa açık saçık giyinen biride değilim alkol sigara yok karşıda vardı yani erkekte doğru düzgün evden çıkmayan biriyimde ama bana sadık kalmayı beceremedi yenisine sadık nasıl kalıyor şaşırıyorum cidden
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
karaktersizdir onlar
Dua etmelisin kurtulmuşsun. O böyle gelmiş böyle gidecektir.
Ben kurtuldum ama iyi gibi duruyor o ben 3 yıldır kimseyle olmadım ondan sonra konuştuğum çocuktan ayrıldım onun yüzünden ben başkasını buldum hemen diye bana laf ediyodu o naptı şimdi ne farkı kaldı
Yine ben onun gibi kendimi tekrar hatırlatıp sevgilisi ile arasına girmeye kalkmadim
boş ver konuşsun dursun. Her yerden engelle karektersizi
Yok engelledim 3 yıldır hiçbir şekilde iletişimimiz yok ben numaramı değiştirdim bi süre sonra oda değiştirip 1 yıl sonrada sevgilisiyle instaya profil yapmış o zaman görmüştüm
Anladım iyi yapmışsın
İstediğin zaman dertleşebiliriz
Alttaki konuşmayı okur musun
Okudum
Ne düşünüyorsun
İsmi onunla aynı çocuğun
Belki o da olabilir
Bide kızın biriyle samimi bi storysi var kız elbise giymiş eli boynunda çocuğun kızın ayna karşısında annem kardeşi ablası olabilir ama öyle olsa böyle yapabilirmi dedi soyadları aynı kızla
Yok o değil heralde böyle saçmalıklarla ugrasicak kadar canım değildir bunca yıl sonra hem beni bulamazki
Anladım. Denk gelmiş aynı isimli kişi o zaman
Denk geldi evet sanmam böyle şeylerle ugrasicagini ama bu isimdekiler hep aynı heralde
Zaten cevap yazmıyorum çocukta bişey yazmamış şimdiye kadar vazgeçmiştir belkide
Vazgeçmiştir, sen zaten hep terslemişsin
Bı kardeşe göre fazla samimi bi foto kız ayna karşısında göbek dekolteli foto çekmiş çocukta arkasında eli kızın boynunda etiketlemis kızı soyadları aynı bilmiyorum
Abi kardeştir ya
Yani kızın göbek dekolteli siyah bi elbisesi var yüzü pek görünmüyor çocukta takım elbiseli cekilmisler aynada evde
Abi kardeş ama kızın elbisesi öyle izin veriyorsa güzel kardeşim
G*vattir bu çocuk demekki zaten hep esc gibi kızları takibe almış
Demek ki izin veriyor
Yok ben bununla yapamam diğeri kiskaniyordu giydirmezdi falan ama bu g*vat belliki
Eklebilirmisin?
Zaten benim ailemden yaşadığım yerden dolayı ben giymiyorum böyle yani muhazakar bi ailem var
Adına çok sevindim 😊
Napmaliyim çocuğu takipten ve takipcilerdem cikariyimmi yoksa öyle kalsinmi
Çıkar engelle kafan rahatlasın
Bana zararı pek yok aslında belliki rahatsız edip durmicakta
Dursun yazarsa konuşmam en fazla
Sen bilirsin ben seni düşündüğüm için engelle dedim
Pişman olmuştur belki
Neyden
Aldatma olayından
Beni aldattığı için pişman olsaydı fırsatı varken inkar edeceğine pişman olduğunu söylerdi kabul etmedi ve onu her yerden tamamen engelledigimdede 3 yıl boyunca bi şekilde ulaşıp pişman olduğunu söylerdi
Bilmiyorum sadece tahmin. Belki vazgeçmiştir sadece. Sağlıklı ilişki istiyordur
Benden sonra düzeldiyse şansıma tüküreyim derim. d
Bizim ilişkimiz toksik olduğu halde sağlıklı diyordu ama sfsfd
Bence öyle deme seni aldatan birini düşünme artık.
Haklısınız iyi ki onunla bişey yasamamisim pişman olucagim şeyler olmamış şükrediyorum
Evet boş ver sen anladığım kadarıyla iyi yürekli birisin karşına öyle biri çıkar inşallah
Teşekkür ederim inşallah ama hep böyleleri cikicak gibi geliyor bak şimdi ınstagram'dan yazanlar var konuştuklarım zerre kadar güvenmiyorum buluşmaya bile korkuyorum sürekli bitiriyorum ilerletmeden
Çok kötü etkilendim
Biri var inanırmısın adı aynı bide takip ettikleri full kız bide üstüne kızın biriyle storysi var baya yakın foto kızla soyadı aynı
Yani bu eskisiyle ismi aynı o çocuğunda
Anladım bence okuluna veya işine odaklan, instagrama pek güvenme yami
Olabilir garipmiş bence güvenme her çeşit insan var
Ne okulum ne işim var sınava giricem bu sene iki yıllık bişey okumayı düşünüyorum artık ona odaklanicam ama düşünüyorum bu ınstagram'dan tanışıyor çoğu kişi evleniyor ediyor bi benmi şanssızım kim olsa başıma kötü bişey gelicekmis gibi gelmeye başladı
Zaten çocukla konusmuyorum dün mesela günaydın yazmıştı görüldü attim neden görüldü? Yazmış bende ha unutmusum pardon dedim artık Ilgın varsa konuşmak istiyosan konuşmayı devam ettirebilirsin yoksa bu şekilde konuşmamız ilerlemez yazmış bende neden ben ettirmek zorundayımki dedim çünkü sen kapatıyosun ben açtikca diyor
Kendine büyük hedef koy iyi çalış güzel bir okul okuyabilirsin. Yani hemen sevgilim olsun diye acele etme bence. Zamanla olur evlenirsin
Ve yine bişey yazmadım görüldü attım
O storydeki kız ve çoğunlukla kızları takip etmesi bide üstüne isminin onunla aynı olmadı
Çok rahatsız ediyor beni
Anladım onunla iletişim kurmak zorunda değilsin engelle gitsin.
Napıcam bilmiyorum kiminle konuşsam böyle çıkıyor biri var Diyarbakırlı oda komik ve buluşmak kahve içmek falan istiyor ama onuda oyaliyorum sınava giricem diye instayi dondurucam falan diyorum annemde Kürtse boş ver bırak dedi
Kürt olması ile alakası yok ama yine de boş ver, illa biriyle konuşman gerekmez. Normal kız arkadaşlarınla otur
Kız arkadaşım yok ama 24 yaşındayım bu zamana kadar tutturamamisim bu saatten sonra tuttursam şanslıyım demektir düzgün erkek daha gelmedi
Olur inşallah bence ümitsiz olma. Hedeflediğin güzel bir bölüm kazanırsan senin için güzel olur. Sana yanlış yapanları da unut
Teşekkür ederim inşallah
Sadık değildir.
Nerden biliyosunuzki
Huylu huyundan vazgeçer mi
Nasibin bulur seni