Beni de engelliyor o kizla barışınca sonra tekrar engeli açıyor
Ben evlenmeden cinsellige karşı olduğum için o benim kafa yapımda degilsin diyor. ama sonra da engeli açıyor vs
Napmaliyim
Beni de engelliyor o kizla barışınca sonra tekrar engeli açıyor
Ben evlenmeden cinsellige karşı olduğum için o benim kafa yapımda degilsin diyor. ama sonra da engeli açıyor vs
Napmaliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acaba seninle de bir şeyler yaşar mıyım diye yoklayıp duruyor. Muhtemelen yaşarsa arkasını dönüp gidecek zaten, uzak dur
E o kadına arkasini dönmüyor
Çünkü o başından beri birlikte oluyordu zaten, elinin altında duran bir şey olarak görüyor muhtemelen
O kadına da dönüyor
Evlilik düşünmüyorum diyor zaten onunla
Yedekte bekletiyor işte seni de. Her çiçekten balı alayım , kafama göre birini bulamazsam seninle evlenirim mantığı
Ve sen ona cevap veriyorsun? Neyini seviyorsun tam olarak
Seviyorum iste
Köşede onların küsmelerini mi bekliyosun yani? Kızım sen yedek lastik misin?
Hayir
Sevgilisi yedek lastik
Onunla sevişip bana anlatıyor her seyi
Kızım adı üstünde SEVGİLİ senin sıfatın ne?
Ee sevgili olunca ne oluyor
Yatıp kalktığı parasını aldığı kiz işte
İlişkilerini nasıl yaşadıkları seni ilgilendirmez ki. Sonuçta onlar sevgili sen kendini kullandırmak için sırasını bekleyen yedek lastiksin. Boşuna kızı kötüleyip durma biraz aklın ve gururun varsa adamı engelle geç başka erkek mi yok
Nasil ilgilendirmez
O kiz kim asıl?
Sırf a. mini veriyor die çocuğa sahip mi olacak
O gitsin başka erkek bulsun
Kim dediğin kız sevgilisi bulacağı adamı da bulmuş. Sen sahipli adamları bekleyeceğine başka erkeklere bakacaksın. Ha halimden yerimden memnunum diyosan da senin bileceğin iş ama yedek lastik olmaktan öteye gidemezsin bir ömür.
Senin de yaran var belli bu kadar savunduğunu göre
Canım soyle soyliyim inan gram sevmiyor o kadını kafasına göre davranıyor ona
seks isteyince benle sanalda yapınca ona gitmiyor
Yapamazsa gidiyor işini görüyor sonra da tekmeyi basıyor
O kızda kendini nimetten sanıyor
Sonra da erkek diyor ki bana ben yokken kimbilir kimle yapıyordur ya orspsu diyor ona
Ne sevgisi filan
Benden sana tavsiye yedekler hic bir zaman hor kullanılmaz
Gundelikler hor kullanılır arkadan önden vs ahahahab
Benim ne yaram olacak ya yattığı kalktığı sevgilim dediği kadının arkasından konuşan adamı sevecek kadar zavallı yapmasın Allah kimseyi sen de kendini nimetten sayıp yedekte olmayı bile gözünde parlatacak kadar dibe vurmuşsun. Savunduğun seviyede sana mutluluklar. Bi erkeğin 31 malzemesi olmaya razı yaşıyosun bu hayatı. O zaman niye insanlara “ne yapmalıyım” diye soruyorsun? Cevabı veriyoruz yaran var diyosun. Allah akıl fikir üstüne biraz da gurur haysiyet versin.
İletişimi tamamen kes kadınlık onurunu ayaklar altına alıyor farkındaysan
Alsin
sen de onu bekliyorsun
Evet
Ozaman niye sevgilim diyorsun
Sevdigim
Seviyorum
Deli gibi peşinden koşturman lazım onu
Yapamiyorum
Taktik veririm istersen
Senide gözüne kestiriyorda sen pas vermiyorsun
Yok ben yapalim desem yapmazmis