Eeee anlatın da dinleyek..😵💫
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eeee anlatın da dinleyek..😵💫
Cin vakası yaşadığını iddaa eden olmuştu üst komşumuzdu cinler suları açıyor bana benle evleneceğini söylüyor falan diyordu sonra öğrendik ki bir zayıflama ilacı almış sözde bitkisel az kalsın intihar ediyordu. Karabasan olayını çok yaşadım ama Cin görmedim göreni de görmedim herkes bir şeyi ona bağlıyor :) Korkmuyorum da ama varlıklarını merak ediyorum.
Cinler kolay kolay kimse göremez insan hayvan ya da bir eşya bir bitki her şeyin kılığına girip insanları dışarıdan gözlemlerler evet musallat doğru sadece seninle arkadaşım yani bu üst komşunuz biraz kafadan problem yaşamış yani kendini kötü hissettiği için bu kafadan onun uydurmasıdır ama gerçek hayatta varlar yani çok yakın birinde bile çözülmeyecek kadar ileri derecede olanlar var yakın çevremde Allah kimseye yaşatmasın göstermesin zor bir durum
Evet Müslüman cinler kafir cinler diye ayrı ediyorlar dediğin gibi kolay kolay gelmezler öyle her düşene uçana bu cindir diyemeyiz çok fazla aşırı zaten korkudan beslenirler yani onların dünyası bambaşka bir varlık ama umarım karşılaşmayız inşallah
Sana dürüst olacağım ben de aşırı merak ediyorum bazen arada korkuyorum tabii böyle tek kaldığım zamanlarda o da sadece o an bir iki saat böyle olurum unutunca geçer aşırı bende hani merak ediyorum nasıl bir şeyler hani yaklaşan insana ne oluyor ne bitiyor ben de bu tür şeyleri çok fazla aşırım merakım var eşimde hep kızar uğraşma diye bir gün sana musallat olacaklar sen durmuyorsun ama ben merak ediyorum 😂😂
Çocukken çok yapardık böyle kızlarla toplanıp abim falan böyle fincanı koyardık çağırırdık işte gelsin falan diye tabii biz hani öyle yapmacık şakasına falan yap artık hani ciddi ciddi çağırmıyorduk bazen anlatırız konuşuruz kızlarla kızlar bana kızıyor hep senin başının altından çıktı gelip musallat olsunlar sana diye bana hep kızıyorlar 😂😂 ama biz seninle özümüzden dönmeyeceğiz
Oldu oldu , Şimdi şöyle anlatayım bacım bir gece yine derin bir uykudayim dünya ile bağımı kesmişim uyuyorum sonra birden yüksek bir binanın tepesinde buldum kendimi nasıl olduysa dengemi kaybedip aşağıya düştüm düş düş bitmiyor ben düştükçe yatakta uzerime bi ağırlık çöküyor bağırıyorum ama duyan yok bir türlü zemine çakılıp ölemedim zar zor uyandim baktım kimse yok tekrar yattım uyudum işte böyle şeyler oluyor.😁
Öncelikle görüş yaptığınız için çok teşekkür ederim sanırım bu bahsettiğiniz astral yapmışsınız bilmeden
Çok fazla merakım ilgim var çoğu kez denedim ve başaramadım ara ara denemelere çalışıyorum 😂
Bak geçen hafta ist de bir akrabamizin yanına gittim adamın kızına biri büyü yapmış yemekle yedirmis kız ondan sonra surekli bayilip düşüyor yerde yatarken sanki karninin içinde biseler varmış gibi hareket ediyor karni havaya kalkıp yere vuruyor kendini kendine yardım edenlerdede aninda bir baş ağrısı oluyor ve nefes alamıyor ve kiz birden hiç bir şey yok gibi kalkıp oturuyor üç harflilere diyor ki ben size kimseye dokunmayin demedimmi hani bana söz vermistiniz neden sözünüzü tutmuyorsunuz diyor neyseki bi hoca buldular kızı onlardan kurtardi şu anda hiçbir şeyi yok
Kızın iyileşmesine çok sevindim kötü bir olay yaşamış içine cin kaçmış Büyük ihtimal Allah kimseyi yaşatmasın inanıyorum bu tür olayları kendimde bizzat yakın çevrelerinde çok gördüm
Onlar gerçekten de vardı ve hep varlar var olacaklar bizler var olduğumuz sürece inanman en güzeli inanmamak aslında inanmayan insan kendisinden korksun
Dediğim gibi korkma sen korkmadığın sürece hiçbir şey olmaz sakin davran bana da oluyor aradı öyle 😃
Evet ama onlar korkuyla beslenir sen kendini korkuttukça onları kendine daha çok çekeceksin soğukkanlı olman lazım onlar öyle her gel diyene gelmiyorlar bunun çokça araştırmasını yaptım korkmakta haklısın besmelesiz durmadığın sürece hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle
Peki peki konuyu değiştirelim 😂
Yok şükürler olsun olmadı hiç 😂
İnşallah olmaz da
Amin inşallah
Teşekkür ederim
Bazen uyaniyordum mesela bağırmak istiyorum bagiramiyorsun sesin çıkmıyor dışarı elimi kaldırmak istiyorum olmuyor … böyle biseymi acaba? Gözümü kapatıp hemen dua okuyorum
Bu karabasandır anlattığın bana çok oluyo yataktan sıçrıyorum resmen😃
Sizdeki ne ki 😂😂😂 bendekini bir duysanız
Bendeki ileri seviye artık
Hemen kalakmyiorsun ki çünkü elin ayağın tutmuyor 😅 ama sonrasında hemen dua okur bakamıyorum etrafa
@İçiBoşDefterim anlat çabuk 😂
@İçiBoşDefterim size ne oldu 😳
Siz daha gelişmemişsiniz be knk ben hissediyorum artık uyku içinde oluyor zaten bu kara basan olayı ben rüyada uyanıyor ışık açmaya calışıyorum ışık tabi yanmıyor ben artık onu çözdüm böyle oluyor her seferinde gelceği zaman yatağa girince üstüne çullanıyor felç oluyorsun ettiğin dua yarım yamalak oluyor dilin dönmüyor
Başka yere gidince rüya içinde sana ulaşamıyor yaşadım bir çok kez ders oldu
@İçiBoşDefterim anlıyorum seni kötü ileri derecede olamdi tabi ama yani her şekilde korkutuyor insanı biraz anlattığına göre Astrale falan benzemiş Allah yaşatmasin bir daha
Oldu bazen başka birinin eline dokundum gibi hissettim bazen kabirde sanki daralıyorum gibi kemiklerim eziliyor gibi hissettiğim dahi oldu
@İçiBoşDefterim bende geçenlerde oldu iki kişi vardı üzerimde yanımda ben birinin eline dokunur gibi oldum ama hatırlayamıyorum kimdi diye 😳
Rüyayla gerçek arası bsieydi
Aynen öyle
Evet ama bendeki olay baya aralarında arlar oldu
O en kötü olan sanki kocaman bir elin içinde sıkılıyor gibi olma durumu vardı sanki kemiklerime bir şey baskı yapıyordu baya
Cevap
23Cevap
uyku felci geçirmiştim evet
Aynı şekilde, hep ürpertir beni, ama merakta ederim. İzledigim birkaç video var, bazen sosyal medyada da bazı videolar denk geliyor
Bende bende😂
Çin gribine yakalanmıştım. Bir de Ali express ten ürün aldım.
Hahahah😂😂😂
ben çarpıldım biliçsiz haraket ediyordum hoca düzeltti oldugu kadar :)
Allah yaşatmasın birdaha
Küçük yaşta oldu hatırlamıyorum etkileri yok gibi saolasın gece dışarda cadırda kamp kurarken oldu 3 de gece
@Aaassssss 1999 depremin de evin arka bahcesin de cadır kurduk herkes eve geçmiş ben karanlık da cadırda kaldım gece 3 de unutmuşlar beni uyandım herkes eve geçmiş zıplıya zıplıya eve gittim ondan sonra başladı içine çin girme vakası vucudumu o kontrol ediyor ben sadece görüyorum kontrol edemiyorsun hiç birşeyi o haraket ediyor sonra hocaya gittim düzeldim bir daha asla böyle bir şey olmadı ama bundan sonra hoca benle alakalı birşeyler dedi anneme rüyam da gelecek geçmişten kareler görebiliyorum zamanları kestiremesem de rüyalar devam ediyor sık olmasa bile
bir tane daha farklı bir şey oldu onuda boş ver bende kalsın
Yakınlaşma durumu falan olmuş sizde Allah yaşatmasın birdaha
Hakkınızda hayırlısı olsun umarım bir daha asla yaşamaz ve görmezsiniz seni çok iyi anlıyorum deprem zamanında evet bu tür yerlerde olasılığıyla çok fazla oluyorlar dikkat edin besmelesiz gezmeyin inşallah olmaz da bir daha
@Aaassssss kapı eşliğinde su göl sessiz ortamlar her yerde besmelesi sıcak su dökmek gece yarısı evi süpürmek gece bir şeyler silkelemek böyle türlerden yaklaşım oluyor
@Aaassssss aynen öyle
teşşekür ederim
karanlık da gece 3 oldu zaten yazdım oldugu gibi
Geldiler bir ara kavga ettik seviştik küfürleştik gittiler bir daha gelmediler.
Abla karabasanla hic cinsel anim olmadi sjsjsjdhshd
karabasan vakası çok yaşadım
Bende
anne diye sesleniyorum sesim çıkmıyor her seferinde aynı sahne
Bildiğin duaları oku o an
evet içimden okuyunca geçiyor
Allah yaşatmasın
amin
Yok olmadı hiç şimdilik
İnşallah olmazda
Cinsel konuyla alakası ne 😂
Onu ben de anlamadım ya düzeltmiştim niye böyle oldu ki
Evet 😃😃
Ne yapim bu da benim fantezimi merak ediyorum seviyorum😂😂
Aman yanlış anlamayın yani fantezi derken ilgim çok seviyorum böyle merak ediyorum onları falan başka bir şey anlamayın 😃
Pislik yapma 😂
İstediğini anlamakta özgürsün ben kendimi bildikten sonra 😉
Biliyorum anladım seni senin de beni anladığını düşünüyorum zaten
🥰🙏
Cinler musallat olursa yandınız hanımefendi
Aman aman Allah korusun olmasınlar onu biliyorum anısı olan dedim varsa anlatın dinleyelim
Cinsellik ile ilgisi ne anlamadım karabasan ve insan s. ksini mı sordun
Hayır bee bilmiyorum kendiliğinden oldu böyle bişey yok 😂😂
Yok çok şükür böyle iyiyim 😂
Olmasında zaten
İnşallah
Bana gelmez korkuyor benden sanırım
Hiç öyle deme boş bir anına bakar😉
Bu yaşa kadar bulamadı o anımı daha gelmez pes etmiştir😃
İnşallah gelmezde😃
Gelmez gelmez 🤣 beni bilir gelmez o
😂😂😂
Gelirse nazar ettin diye seni suçlarım 😃
Habahah 😂 benden bilme onların kulağı var 👂
🤣 gözü de var mı acaba
Sen kaşınıyo. n belli sana gemicekler eminim 😂
🤣 gözü varsa onların gözüne Tüküreyim diyecektim
Tövbe estağfurullah neyse saçmalama yazık edersin kendine dalga şaka inanmamak bunlardan beslenir çekim sağlıyorsun şu an neyse teşekkür ederim yorumun için
🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Karabasan diye bir varlık yok ne dini kitaplarda nede bilimde
Bazıları karabasan bazıları rüya hatta kimi de uyku felci der artık adı neyse nasıl adlandırılırsa bilmiyorum ama uykuda uyku uyanıklık arasında bir şeyler yaşanıyor buna eminiz
Bilimsel açıklaması var bunun ama öyle duyan musallat olan bir şey değil demek istediğim
Cin musallatı var yok diye bir şey yok gerçekten var
Karabasan cin değil işte cin var ama karabasan yok
Biliyorum karabasanın cin olmadığını cinler zaten ayrı bir varlık
Anlaşma sağlyamadık bir türlü
İyi bari
Neden cinsel kategoride bu olay sjsnsn
Bilmiyorum 😂
Kara basan ya demek ki Basan a odaklanmış soru
Karabasan diye bir şey yok Uyku felci var
Olmadı senin oldu mu
Benim buna benzer var tabi anlatmamam daha hayırlı biraz karışık benimkisi rüya dgil😃
Olmadı şükür bol dua korur
Karabasan olmuştur belki
Olmaz olur mu bak yine unutmadım seniii😀
Hayır
Olmadı
Olmadı çok şükür.
Olmaz da inşallah
İnşallah teşekkür ederim
Rica ederim
Aman amsn
Dimi
Çin sevemem bana bi yazarmisin